4saken Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Ο Χαμενος Τα παιρνει Ολα.... Διπλα στον Αγγελακα να τον βλεπεις να τις μπουμπουναει στους μπατσους με το απιστευτο στυλ του.... "Που***νες σας ξεσκισα!Ελατε ρε καριοληδες!Μπαμ μπαμ μπαμ!Κουφαλες!" :razz: :razz:
stefanos_79 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Αρρωστη η επιλογή μου....."SAW" στο ρόλο βέβαια του σχιζοφρενους Jigsaw
LL_NEO Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Κόμης Μοντεκρίστο.... ...διότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και εγώ είμαι γνωστός για τις μαγειρικές μου ικανότητες
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Για τον ίδιο λόγο με τον LL_NEO, Kill Bill με την Kido στην αντρική της έκδοση Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και μου αρέσει να το τρώω μέσα στο ψυγείο. Και φυσικά Matrix
Shenlog Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Jason Voorhees Απο την σειρά των Friday and 13th.
man_with_no_name Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Ton Kalo ston kalo ton kako kai ton asxhmo ( ante kai ton asxhmo alla den mou paei ) Stous 7 samurai tou Kurosawa ton mifune sto kapote sthn amerikh ton Noodles ( De niro) sto kapote sthn dush ton Charles Bronson sto Terminator 2 ton T-1000 sto before sunrise kai before sunset ton Ithan Hawk sthn lepth kokkinh grammh ton Faif sto prasino mili ton mauro thaantopoinith ton ripley sto gimnoi ston ilio klai ston talantouxo kirio ripley ton Paul Newman sto Sting ( Kentri ) a kai apo anime the one and only VASH the Stampete
nthanasis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Oxi tainia alla seira FRIENDS na xipnao kathe proi parea me ton Joey kai Chandler alla an kapies stigmes tis zois mou ginontan tainia tha gelage kai o kathe pikramenos!
blackwar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Αρρωστη η επιλογή μου....."SAW" στο ρόλο βέβαια του σχιζοφρενους Jigsaw Το "σε βλεπω" κατά την γνώμη μου ταινιάρα!!! Από τα καλύτερα θρίλερ που έχω δει τον τελευταίο καιρό! Μερικές ταινίες που θα ήθελα να έχω ζήσει!!! Είναι: -Θεός για μια εβδομάδα (μην γελάτε) -Ο άρχοντας των δακτυλιδιών -Ροκυ -Αποκάλυψη τώρα -The Doors -Αντε και το Matrix.
Godfath3r Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Είδα πρόσφατα το Spun Little Spoiler Little Spoiler και αναρωτιέμαι πώς γίνεται να ζείς 10 μέρες ξύπνιος... End of spoiler
BadBoy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Οποιαδήποτε ταινία με kung fu ή karate. Δεν ξέρω γιατί, αλλά είναι το απωθημένο μου!
OPC Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 -Στα 2 Fast N Furious και Biker Boyz... -Συνοδηγός στo Transporter -Πελάτης στα Taxi..Και στο America Taxi...
FaNt0M Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Samuel L. Jackson στο Pulp Fiction Ειδικά για την σκηνή στο restaurant
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.