Προς το περιεχόμενο

Ποιά ταινία θα θέλατε να είχατε ζήσει;

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

butterfly effect.τι καλυτερο απο το να μπορεις να αλλαζεις οποιοδηποτε κομματι της ζωης σου με τις συνεπειες βεβαια.επισης θα ηταν ενδιαφερον να ζησεις την ταινια ο κυβος αλλα οι πιθανοτητες για να ζησεις ειναι ελαχιστες εως και καθολου.

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στο resident evil ως Alis. ( μην με παρεξηγησετε.. :P ) μονο που δεν θα ηθελα να παω με το μερος της Umbrella στο τελος. αν και παλι δεν νομιζω οτι θα γινει κατι τετοιο... το προγραμμα Alis ηταν ενα κολπο για να βγει και τριτο επεισοδιο και να πανε ολοι να την δουνε.. απλως στο τριτο, σκοπος της Alis θα ειναι να καταστρεψει την Umbrella ( και να αγορασει μια καινουρια, γιατι αυτη εμπαζε νερα.. )

Δημοσ.

Fight Club....

Good Will Hunting, για το μυαλό του τύπου...

28 Days Later, Άδειο Λονδίνο και επίσης πολύ ένταση!!!

Αυτά μου έρχονται προς το παρών!!

Δημοσ.

tha ithela na zousa synexeia astamatita thn zoh tou james bond se mia poio alithinh ekdosh bebea.

mono tote tha pisteya pos sthn zoh mou pernao oso kalitera mporo, kano oti kalitero mporousa na kano kai den feugei adika oute ena deyterolepto apo ton xrono mou

Δημοσ.

They Live (Ζουν ανάμεσά μας). Να είσαι ο πρωταγωνιστής, να παίρνεις τα όμορφα γυαλάκια σου και μια καραμπίνα, να μπαίνεις σε μια τράπεζα και να λες : "I'm here to kick ass and chew bubblegum.... and I'm all outta gum...."

Επίσης το Alien 2... Σαν marine, να θερίζεις - αλλά όχι να σε θερίζουν - aliens... Νομίζω θα είναι μια από τις πιο scared shitless εμπειρίες...

Star Wars εννοείται... Θρησκεία...

Τεστοστερόνη... Ένα νησί γεμάτο γυναίκες... τί άλλο να ζητήσεις; Το μόνο που θα ζητούσα πάντως θα ήταν να μην ήταν αδελφή μου η Ματσούκα... Αμαρτία...

Mulholland Drive... Εχμ... εεε, κρυμμένος κάπου να βλέπω τη Naomi Watts να το κάνει με την επίσης θεά Laura Elena Harring... αδυναμίες είναι αυτές...

Εφ' άπαξ... Λεφτά, γυναίκες, ελευθερία...

Επίσης νομίζω θα ήταν ωραία εμπειρία να οδηγάς ένα από τα mech στο Matrix Reloaded...

Το νησί... Τα χειλάκια της Scarlett αξίζουν να γίνω και κλώνος...

Μάλλον βλέπω πολλές ταινίες...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα μ'άρεσε τρομερά να ήμουν στην θέση του Jim Carey,στο''Θεός για μια εβδομάδα'',στην θέση τηs Trinity,όποτε βρίσκεται στα....χεράκια του Neo!(Με πιάνει ένα ανεξήγητο μίσος γι'αυτή την κοπέλα,όταν την βλέπω σ'άυτές τις σκηνές....),και τέλος,στην θέση της baby(Jenifer Gray),στο''Dirty Dancing'' Axxxx!!!!!!Mε τίποτα όμως δεν θα ή θελα να βρεθώ στην θέση της Linda Blear στον....''EXORCIST''!!!μήπως...ΕΣΕΙΣ?????Kisses...Eri...

Δημοσ.

tha ithela na imoun stin thesi tis dikigorou sto "Eis to onoma tou patros"

eidika tin stigmi pou

***********SPOILER****************

zitaei ton fakelo tis ipothesis kai kanei lathos o tipas kai tis fernei ton kanoniko

***********END OF SPOILER**********

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...