Προς το περιεχόμενο

Ποιά ταινία θα θέλατε να είχατε ζήσει;

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι ποιον ρόλο θα θέλατε να υποδυθείτε, αλλά να ζήσετε. Αs in να σας συμβεί στην πραγματική ζωή σας.

Απλά υπενθυμίζω, μιας και το θέμα είναι παλιό.

Δημοσ.

Στο "The Goonies" ως παιδί.

Φίλος πολύ καλό :-)

Λογικά πρέπει να είμαστε σειρές γιατί και εμένα μου κάνει κλικ αυτό το εργάκι-παραμυθάκι-παιδική περιπέτεια.

Όσο για άλλη ταινία όσο και να σκέφτομαι δεν βρίσκω τίποτα... ας τα παθαίνουν οι άλλοι τα ζόρια και τους τραυματισμούς από σφαίρες και μαχαίρια κλπ και εγω να είμαι απλός θεατής :-D

Δημοσ.

Μάρτιν Μακφλάη!!!!!!!!!!1111

Και μένα αυτή ήταν η αρχική μου επιλογή. Μετά θυμήθηκα ότι τον ερωτεύτηκε η μητέρα του και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερο να προτιμήσω το Goonies και να αποφύγω τέτοιου είδους μπλεξίματα :-D

Δημοσ.

Θα ηθελα να ειμαι ο YU ΑΠο το " Ai no mukidashi " ( Love Exposure ) .... Μπορει η ζωη του να ηταν σκατα αλλα σαν Hentai ( PErvert ) king :devil: ολα τα λεφτα ... Και στο τελος Ερχεται και η Ευτυχια απλα ..... ( Κι εκτος απ'ολα αυτα το πιο σημαντικο θα ημουν ( JAPANESE ) .... :-) :-)

Δημοσ.

Θα ηθελα να ειμαι ο YU ΑΠο το " Ai no mukidashi " ( Love Exposure ) .... Μπορει η ζωη του να ηταν σκατα αλλα σαν Hentai ( PErvert ) king :devil: ολα τα λεφτα ... Και στο τελος Ερχεται και η Ευτυχια απλα ..... ( Κι εκτος απ'ολα αυτα το πιο σημαντικο θα ημουν ( JAPANESE ) .... :-) :-)

Τι ταινιαρα ρε;;

Εμπα στο τοπικ, να.

Δημοσ.

Φιλε Marantoni μπορει να του βαζω και 9.5/10 μην σου πω .... Απλα Δεν Υπαρχει .... Δεν Εχω λογια για να εκφραστω γι'αυτην την ταινια ...

Δημοσ.

Ένα φιλοσοφικό ερώτημα, που το θέτω έτσι για να γελάσουμε κυρίως, αλλά ίσως και να αποτελέσει την αρχή μιας ωραίας συζήτησης.

Προσωπικά, δεν μου έρχεται κάτι αυτομάτως. Για πείτε εσείς και θα μου έρθουν και μένα οι ιδέες.

Ίσως το The Game του David Fincher θα ήθελα να ζήσω (ως Michael Douglas φυσικά). Α, και μια που το θυμήθηκα! Και το Βασικό Ενστικτό (για ευνόητους λόγους...χιχι)

Βλεπω τον τιτλο του thread και σε 2 sec σκέφτομαι the game...

τι να λεμε τώρα

οταν το ξαναείδα ειδα οτι αργησα 6 χρόνια αλλα δε γαμιεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...