A3TeRnuS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Ethan Hunt στο Μission Impossible III! Τυφλα να χει ο J.Bond,ετσι; Ν.
panagos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Στη μαφία δεν είναι απλοί εγκληματίες που σκοτώνουν έτσι, δεν είναι μικρόαπατεώνες. Και στο κάτω-κάτω, και ο ίδιος ο Al Pacino στο τέλος της τρίτης ταινίας, μετανιώνει... Ναι αφού έχει καθαρίσει το μισό Manhatan το μετανιώνει... Πολύ καλή ταινία (τριλογία) δε λέω αλλά δεν θα ταυτιζόμουν με κανέναν απο αυτούς.. Εγώ θα ήθελα να ήμουν ο Batman
ifrit Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Στην μαφία υπάρχει και ιεραρχία, απλά. Δε κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει και ούτε σκοτώνει αυθαίρετα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ζηλεύουμε και τις ζωές τους (ή φυσικά ακόμα περισσότερο να τις δικαιολογήσουμε). Εκτός πια και αν έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη από οργάνωση στη ζωή σου, που δε σε νοιάζει ποιο είναι το αποτέλεσμα. Φτάνει να γίνεται οργανωμένα.
kostasplak1986 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 matrix, fast and the furious kai to koritsi tis diplanis portas!
ippo00 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Θάθελα να είμαι ο Dantes από τo "The Count of Monte Cristo".
Parasight Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Carlito, γιατί είναι ο ήρωας με τον οποίο έχω ταυτιστεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στον κινηματογράφο. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που το ξαναβλέπω δακρύζω. "Sorry boys, all the stitches in the world can't sew me together again. Lay down... lay down."
Sellers Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μήπως στο six feet under σαν φτυάρι? Που το ξέθαψες αυτό ρε θηρίο;
benign Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Στο Taken και να ειμαι ο πατερας του κοριτσιου,Liam Neeson,που αποδιδει σκληρη δικαιοσυνη.Κυριως γιατι αγαπαω την νεολαια λογω δουλειας και δεν μου αρεσει να τους κακομεταχειριζονται.Να και η μαματη σκηνη.Classic. http://www.youtube.com/watch?v=2CyBtdLshMU&feature=related
Wicked06 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Στο Taken και να ειμαι ο πατερας του κοριτσιου,Liam Neeson,που αποδιδει σκληρη δικαιοσυνη.Κυριως γιατι αγαπαω την νεολαια λογω δουλειας και δεν μου αρεσει να τους κακομεταχειριζονται.Να και η μαματη σκηνη.Classic. http://www.youtube.com/watch?v=2CyBtdLshMU&feature=related Χαχα! Σωστός! Ταινιάρα... Γειά σου Famke!
marantonis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ωραιο το θεματακι αλλα δεν μπορω να σκεφτω καποια ταινια που να μου αρεσει πολυ και οι πρωταγωνιστες να μην εχουν σκατα ζωη
kk1991 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 στο click...... αυτο που ο πρωταγωνιστης ειχε ενα τηλεκοντρολ και μπορουσε να σταματαει να περναει στο γρηγορο η πιο αργο καποιες καταστασεις η να αυξομειωνει την ενταση??? αυτο μονο που εγω σε θα τα εκανα σκατα στο τελος σαν και του λογου του.....και εννοειται οτι δε θα ηταν ονειρο........ πολυ χρησιμο μηχανημα.....
jason_rethymno Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Στα Jurassic Park και να με κυνηγάνε οι δεινόσαυροι μες τη ζούγκλα.. Πωρωση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.