Προς το περιεχόμενο

Ποιά ταινία θα θέλατε να είχατε ζήσει;

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στη μαφία δεν είναι απλοί εγκληματίες που σκοτώνουν έτσι, δεν είναι μικρόαπατεώνες. Και στο κάτω-κάτω, και ο ίδιος ο Al Pacino στο τέλος της τρίτης ταινίας, μετανιώνει...

Ναι αφού έχει καθαρίσει το μισό Manhatan το μετανιώνει... Πολύ καλή ταινία (τριλογία) δε λέω αλλά δεν θα ταυτιζόμουν με κανέναν απο αυτούς..

Εγώ θα ήθελα να ήμουν ο Batman :P

Δημοσ.

Στην μαφία υπάρχει και ιεραρχία, απλά. Δε κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει και ούτε σκοτώνει αυθαίρετα.

Δημοσ.

Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ζηλεύουμε και τις ζωές τους (ή φυσικά ακόμα περισσότερο να τις δικαιολογήσουμε). Εκτός πια και αν έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη από οργάνωση στη ζωή σου, που δε σε νοιάζει ποιο είναι το αποτέλεσμα. Φτάνει να γίνεται οργανωμένα.

Δημοσ.

carlito.jpgCarlitos-Way-Poster-C12179459.jpeg

Carlito, γιατί είναι ο ήρωας με τον οποίο έχω ταυτιστεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στον κινηματογράφο. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που το ξαναβλέπω δακρύζω.

"Sorry boys, all the stitches in the world can't sew me together again. Lay down... lay down."

:(

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Στο Taken και να ειμαι ο πατερας του κοριτσιου,Liam Neeson,που αποδιδει σκληρη δικαιοσυνη.Κυριως γιατι αγαπαω την νεολαια λογω δουλειας και δεν μου αρεσει να τους κακομεταχειριζονται.Να και η μαματη σκηνη.Classic.

http://www.youtube.com/watch?v=2CyBtdLshMU&feature=related

Δημοσ.

Στο Taken και να ειμαι ο πατερας του κοριτσιου,Liam Neeson,που αποδιδει σκληρη δικαιοσυνη.Κυριως γιατι αγαπαω την νεολαια λογω δουλειας και δεν μου αρεσει να τους κακομεταχειριζονται.Να και η μαματη σκηνη.Classic.

http://www.youtube.com/watch?v=2CyBtdLshMU&feature=related

Χαχα! Σωστός! Ταινιάρα... Γειά σου Famke!

Δημοσ.

στο click...... αυτο που ο πρωταγωνιστης ειχε ενα τηλεκοντρολ και μπορουσε να σταματαει να περναει στο γρηγορο η πιο αργο καποιες καταστασεις η να αυξομειωνει την ενταση??? αυτο μονο που εγω σε θα τα εκανα σκατα στο τελος σαν και του λογου του.....και εννοειται οτι δε θα ηταν ονειρο........ πολυ χρησιμο μηχανημα.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...