Προς το περιεχόμενο

Ποιά ταινία θα θέλατε να είχατε ζήσει;

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα να είχα ζήσει την ταινία THE EXORCIST στον ρόλο του Μαχ Von Sydow. Είχα δει την ταινία για πρώτη φορά πριν 20 χρόνια και ομολογώ ότι με επιρέασε πολύ ακόμα μέχρι και σήμερα. Μπορεί να φανεί κουτό, αλλά προσωπικά μου δυνάμωσε την πίστη μου ακόμα περισσότερο.

Είδα κάποτε μια εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα με θέμα τους εξορκισμούς όπου ήταν φιλοξενούμενος και κάποιος καθολικός ιερέας.

Ειπώθηκε λοιπόν σε αυτήν την εκπομπή ότι εξαιτίας αυτής της ταινίας, όσοι την είχαν δει, επιρεάστηκαν τόσοι πολλοί νέοι ώστε γίνανε Ιερείς.

Επίσης (εάν κάποιος δεν το γνωρίζει) μέρος αυτής της αριστουργηματικής ταινίας χρηματοδοτήθηκε από το Βατικανό, το οποίο μέχρι και σήμερα έχει ξεχωριστή ειδικότητα για Ιερείς που εκπεδεύονται ως εξορκιστές.

Αυτό βέβαια οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έχει κάποια βάση λογικής, διότι επιρέασε σε μεγάλο βαθμό και εμένα (ασχέτως άν δεν έγινα κι εγώ).

θα μου πείτε βέβαια: ''Φιλαράκο ποτέ δεν είναι αργά''. Χι, χι, χι.

Δημοσ.

8a h8ela... xmmmm...

o Seth sto City of Angels

o Labraccio sto Flatliners

o George Bailey sto It's a Wonderful Life

o Nada sto They Live

o Humbert sto Lolita (sorry daskale, alla...)

o Jim sto 28 Days Later

o Tyler sto Fight Club

o Klaatu sto The Day the Earth Stood Still

o Lestat sto Interview with the Vampire

kai fusika afou 8a to zousa egw, 8a edina kai to telos pou mou arese, se ka8e periptwsh :mrgreen:

Δημοσ.
Ο Χατζηχρήστος στο " Ο Ηλίας του 16ου"

Ουάου! Φοβερή εμπειρία! Από όλες τις ταινίες που έχεις δει, αυτή σου φαίνεται η πιο συναρπαστική; :mrgreen:

Δημοσ.

Μόλις είδα το before sunrise. Είναι πράγματι μαγευτική - πολύ ρομαντική ταινία. Μπαίνει στη λίστα μου κατ' ευθείαν! Σας αφήνω τώρα γιατί πρέπει να δω και το before sunset. Κανονικά θα έπρεπε να περιμένω 9 χρόνια για να δω την δεύτερη ταινία, αλλά δεν κρατιέμαι! By the way, την πρωταγωνίστρια την ερωτεύτηκα ασφαλώς (γίνεται και αλλιώς; )

edit: πολύ ωραίο και το before sunset! Από τα πιο έντονα συναισθήματα που έχω νιώσει βλέποντας ταινία. Από τις ταινίες που ξέρω ότι δε θα ξεχάσω ποτέ. Στο μυαλό μου στριφογυρνούσε ο Μπέργκμαν (ακούς ομόγουστε Akujin; Δες τις ταινίες μια ωραία βραδιά που θα έχεις όρεξη για συγκινήσεις και ατελείωτους διαλόγους)

Δημοσ.

Manuel στο ειχαμε πει...

ειδα τις ταινιες αυτες και απο τοτε δεν μπορω να τις βγαλω απο το μυαλο μου.

Η julie delpy ειναι τοσο ερωτευσιμη που δεν μπορεις παρα να την ερωτευθεις!!!

Τι θυμηθηκα και ποσα ξυπνησαν μεσα μου βλεποντας την ταινια...

Οποιος δεν τις εχει δει απλα δεν ξερει τι χανει. Δεν νομιζω να μπορω να βρω παρομοιες ταινιες. Μονο το notebook ηταν κατι παρομοιο, αλλα το before sunrise-sunset ειναι απλα κορυφαια!

Θελω sequel.

Δημοσ.

Το Saw!! Σε λίγο κυκλοφορεί και το SAW III...

Έχετε δει κάποιο??

Τώρα ποιον απο τους ήρωες.. βρείτε το εσείς!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...