Προς το περιεχόμενο

Ποιά ταινία θα θέλατε να είχατε ζήσει;

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα φιλοσοφικό ερώτημα, που το θέτω έτσι για να γελάσουμε κυρίως, αλλά ίσως και να αποτελέσει την αρχή μιας ωραίας συζήτησης.

Προσωπικά, δεν μου έρχεται κάτι αυτομάτως. Για πείτε εσείς και θα μου έρθουν και μένα οι ιδέες.

Ίσως το The Game του David Fincher θα ήθελα να ζήσω (ως Michael Douglas φυσικά). Α, και μια που το θυμήθηκα! Και το Βασικό Ενστικτό (για ευνόητους λόγους...χιχι)

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οταν λες ποια ταινια θα θελαμε να ειχαμε ζησει, εννοεις να κανουμε τα γυρισματα ή ετσι οπως την ειδαμε την ταινια στο cinema, ετσι ακριβως να ημασταν και εμεις; γιατι αλλο τι βλεπουμε και αλλο τι γινονται στα γυρισματα. στις σημερινες ταινιες τα περισσοτερα πραματα εχουν γινει ψηφιακα πια..

Παντως θα ηθελα να επαιζα στο City Of Angels και στο Family Man στον ρολο του Nicolas Cage. επισης στο Spiderman 2 στον ρολο του Tobey Maguire και στο The Island στον ρολο του Ewan McGregor

Δημοσ.

batman begins:ως batman βεβαια...(καλα εγω ομως θα την ****** την κειτ....)

goodfellas:ως ο χαρακτηρας που υποδυεται ο Ray liotta

the sting:απιστευτη κομπινα,θα ηθελα να ημουν ο ρεντφορντ η ο νιουμαν στην ταινια αυτη...

forrest gump

αυτα!

Δημοσ.
Ένα φιλοσοφικό ερώτημα' date=' που το θέτω έτσι για να γελάσουμε κυρίως, αλλά ίσως και να αποτελέσει την αρχή μιας ωραίας συζήτησης.

Προσωπικά, δεν μου έρχεται κάτι αυτομάτως. Για πείτε εσείς και θα μου έρθουν και μένα οι ιδέες.

Ίσως το [b']The Game[/b] του David Fincher θα ήθελα να ζήσω (ως Michael Douglas φυσικά). Α, και μια που το θυμήθηκα! Και το Βασικό Ενστικτό (για ευνόητους λόγους...χιχι)

Μόλις είδα τον τίτλο την πρώτη ταινία που σκέφτηκα, ήταν το "The Game"

Δεν είχα δει την απάντησή σου.

Σαν δεύτερη επιλογή θα έλεγα το "Falling Down" με τον ίδιο ηθ.

Αν έχω λίγο χρόνο, αργότερα μπορώ να σου πω μερικές ακόμα.

Δημοσ.
οταν λες ποια ταινια θα θελαμε να ειχαμε ζησει' date=' εννοεις να κανουμε τα γυρισματα ή ετσι οπως την ειδαμε την ταινια στο cinema, ετσι ακριβως να ημασταν και εμεις; γιατι αλλο τι βλεπουμε και αλλο τι γινονται στα γυρισματα. στις σημερινες ταινιες τα περισσοτερα πραματα εχουν γινει ψηφιακα πια..

Παντως θα ηθελα να επαιζα στο City Of Angels και στο Family Man στον ρολο του Nicolas Cage. επισης στο Spiderman 2 στον ρολο του Tobey Maguire και στο The Island στον ρολο του Ewan McGregor[/quote']

Προφανώς και δεν εννοώ τα γυρίσματα, αλλιώς θα έγραφα "Σε ποιά ταινία θα θέλατε να πρωταγωνιστήσετε", αν και θα ήταν και αυτό ενδιαφέρον. Τα σκέφτηκα και τα δύο για να είμαι ειλικρινής, αλλά αυτό μου φάνηκε καλύτερο σαν θέμα. Όταν το εξαντλήσουμε, ανοίγουμε και ένα με τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες ;-) ή ας το ανοίξει κάποιος άλλος τέλος πάντων (μην ανοίγω και 2 θέματα την ίδια μέρα).

Star Wars τελικά είναι από τις πρώτες επιλογές, πραγματικά. Το είχα ξεχάσει. Και μόνο για το φωτόσπαθο...

ΕΔΙΤ: Α! Και κάτι ακόμα. Ίσως ακουστεί λίγο μαζοχιστικό, αλλά θα μου άρεσε και το Truman Show (μαζεύτε τον). Είναι λίγο περίεργο συναίσθημα, αλλά για κάποιο λόγο θα μου φαινόταν ενδιαφέρον.

SPOILER για το Truman show

ίσως γιατί από τη στιγμή που φεύγει, μπορεί να ξαναδεί οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του (αφού ήταν σειρά). Φανταστείτε να σας προσφέραν μερικές 1000δες dvd με όλη σας τη ζωή και να μπορούσατε να ανατρέξετε σε οποιαδήποτε στιγμή...βέβαια έχει και τα ελατώματα του το όλο θέμα, αλλά προσπαθώ να τα αγνοήσω

Δημοσ.

Κλασικά Matrix & The Game και να προσθέσω και άλλες 3 που θα είχε "πλάκα" να τις ζήσει κάποιος: The Butterfly Effect, The Thirteenth Floor και κάποιο από τα Back to the Future :wink:

Δημοσ.

Και απο ελληνικες στο βερα στο δεξι. μοιαζω παρα πολυ με τον πρωταγωνιστη και μου αρεσει ο ρολος του.. στο fastlane στο ρολο του Peter Facinellι εννοειται!

Δημοσ.

SPOILERS! SPOILERS! SPOILERS! ΓΙΑ WAR OF THE WORLDS SPOILERS! SPOILERS!

θα ηθελα να ειχα ζησει το ρολο του παιδιου του κρουζ στον πολεμο των κοσμων...ξερετε,ενα αποχαυνωμενο παιδαρελι που το παιζει ηρωας και παει να ξεσκισει τους εξωγηινους με το στρατο,και επιζει απο μια φλεγομενη πεδιαδα...ε αυτο θα ηθελα να ζησω και τιποτα αλλο...(το ψεμαααα,ουστ ρε...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...