Akujin Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 αμαν με αυτο το nickname,πως σε λενε ρε αδελφε? hehe, Giwrgos! xarika!
john1987 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 OFF TOPIC οκ,Γιωργο,χαρηκα για τη γνωριμια!(Γιαννης εδω οπως θα καταλαβες) ΟΝ TOPIC θα ηθελα να συνεχισει η σειρα x-files ετσι για να εχω απλως την αδημονια να δω το τελος...ενω τωρα που ξερω οτι εχει τελειωσει βλεπω επεισοδια απο dvd αλλα δεν ειναι το ιδιο....
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 hehe, Giwrgos! xarika! offtopic: Τι σε ενοχλεί το nick του ανθρώπου; Εγώ το Γιώργος δε νομίζω ότι θα μπορούσα να συνηθίσω γι'αυτόν τον άνθρωπο. Αν ποτέ τον συναντήσω, Akujin θα τον φωνάξω, δεν υπάρχει περίπτωση (εντωμεταξύ φαντάσου να το τονίζω λάθος...) ontopic: Γενικά τα του Ρώμα τα έβλεπα όταν ήμουν παιδάκι και γελούσα. Ε, μετά από λίγο αποκτάς άλλη αντίληψη του χιούμορ. Το αντίθετο μου συνέβη με την Παπαδοπούλου, που όσο ωριμάζω, τόσο πιο αστεία μου φαίνονται τα σενάρια της. Δηλαδή και μικρός μου άρεσαν, αλλά όπως και να το κάνουμε δε γελούσα με το "Αχ, καλέ τι άντρα παντρεύτηκα" που έλεγε η Δήμητρα για το Σπύρο, ενώ τώρα λύνομαι!
Em_Zed Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 MZ σωστος!!! τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ολα τα λεφτα!!! Και για την ιστορία, τα εγκλήματα ήταν η μόνη σειρά που κατάφερε να ξεπεράσει σε θεαμτικότητα το μεγκα, τότε. Έχει τα 2 πράγματα που κάνει μια κωμωδία πετυχημένη : άπαικτο σενέριο και άπαικτο καστ, σε ΟΛΟΥΣ τους ρόλους. Και για να γελάσουμε, δύο απο τις ατάκες που θυμήθηκα τώρα. Ηλίας: Όταν παντρευτούμε, που θέλεις να μείνουμε; Κορίνα: Στον τόπο! Ηλίας: Όταν σε πρωτοείδα, ένιωσα σα να με χτύπησε κεραυνός. Κορίνα: Ο ίδιος που χτύπησε και μένα πρέπει να ήτανε. Το αντίθετο μου συνέβη με την Παπαδοπούλου, που όσο ωριμάζω, τόσο πιο αστεία μου φαίνονται τα σενάρια της. Καλά, αυτό με τη Δήμητρα, είναι απίστευτο.. έχει έναν τρόπο να γράφει, που αποκλείεται να σαφησει αδιάφορο. Από πολύ παλιές δουλειές, όπως εκείνη στον αντ1 με καφετζόπουλο και ρώπα που πέτυχα τυχαία πριν μερικούς μήνες κάτι πρωινά και ήταν τρομερή, μέχρι το τελευταίο σαγαπω μαγαπας, αυτό το άτομο έχει την ικανότητα να σε κάνει να γελάς μόνο να την βλέπεις να κάνει οτιδήποτε..να χορεύει, να τραγουδάει. Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν είδα τα καμένα βούρλα της και περιμένω αγωνιωδώς το επόμενο 'έργο' της.
kx5 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Ας πω και εγώ μια. Το "εκείνες και εγώ" με το Μπέζο. kx5: Διαφωνώ. Τις τελευταίες σεζόν τις βρίσκω καλύτερες απο τις παλιές. Δεν το πιστεύω αυτό... :neutral:
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 + Εγκλήματα + Σαββατογεννημένες + 10 μικροι μήτσοι
predator Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 θα ηθελα πολυ να ειχε γυριστει και η 3η season των tripods. ειχε προγραμματιστει για γυρισμα αλλα ακυρωθηκε απο την bbc! ετσι δεν μαθαμε ποτε το τελος επι της μικρης οθονης αλλα αρκεστηκαμε στις νουβελες του john christopher.
-nick- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 san ithopoios h papadopoyloy moy thn spaei... k genika to stylaki poy bgazei pros ta ekso os anthropos.
haris_ch02019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 episis thimithika mia seira pou mou arese poly itan "New York Undercover" edw :http://www.imdb.com/title/tt0108876/
nthanasis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Friends enoeitai trelo kolima pou den kovetai afou den xero an tin jeniffer aniston prepei na tin leo me to kanoniko tis onoma i rachel!!!!!!!!!! kai apo ellinikes Dio xenoi nteni markora flora mparmparitsa marina kountouratou konstantinos markoras kai ola ta sxetika mia apo tis korifees atakes tou sirial itan flora --- "menio sou exo pei min to kaneis auto me enoxlei" kai alles polles
GreekCharmed Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Το Married with Children έχει κάνει τον κύκλο του και καλώς σταμάτησε στην 10η σεζόν. Δεν νομίζω να έχει να προσφέρει κάτι καινούργιο πια αν και ήταν (και είναι) από τις αγαπημένες μου σειρές. Το Μarried...With Children είχε 11 τηλεοπτικές season και στο τελευταίο επεισόδιο η Kelly αποφασίζει να παντρευτεί τον Lonnie (11x24 How To Marry A Moron)
Dreamstorm Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Η σειρά που αναμφισβήτητα είχε και άλλα να δώσει , αλλά δυστυχώς ακυρώθηκε μετά το τέλος της 7ης season είναι το star trek : ds9.Θα μου πείτε, εντάξει 7 seasons είναι αρκετές, όμως με το βάθος που είχε και την εξέλιξη όλων των χαρακτήρων θα μπορούσε πολύ άνετα να παίζεται μέχρι τώρα και παράλληλα χωρίς να κουράσει. Άλλωστε στα extras, νομίζω ο rick berman είχε δηλώσει πως, αν η σειρά δεν σταματούσε ούτε οι ίδιοι δεν ήξεραν μέχρι που θα έφτανε. Είχαν τόσες πολλές ιδέες και σενάρια μπροστά τους για τουλάχιστον δύο με τρεις κύκλους ακόμα. Κρίμα , γιατί είμαι σίγουρος πως θα είχαμε δει ακόμα καλύτερα πράγματα.
mindtrapper Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 F . R . I . E . N . D . S Mono auti pou THELO na do ki alla. Ola t'alla antexo na min ta blepo. Alla ta Friends ta exo dei pleon 6 fores oles kai akoma paizoun By the way Manuel kai ego otan ton blepo mi nomizeis oti ton leo Giorgo Oute autos leei emena Thanasi bebaia
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 By the way Manuel kai ego otan ton blepo mi nomizeis oti ton leo Giorgo Oute autos leei emena Thanasi bebaia Βλέπεστε στ'αλήθεια; Είσαι και εσύ από Αθήνα;
john1987 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 να ρωτησω κατι ασχετο??? η σειρα star trek ειναι πολυ παλια? τα επεισοδια που εδειχνε η τηλεοραση πριν λιγα χρονια τι σεζον ειναι???ξερετε?γιατι μου αρεσαν πολυ τοτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.