-nick- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Stamatise to futurama???? ego tha elega; TALES FROM THE CRYPT apo ellhnikes: Kostantinoy & Elenhs [ an kai auto isos eixe trabixtei ligo... tespa... tha ebriskan kainouria episodeia nomizo...]
kx5 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Futurama! Έλα μου ντε? γιατί το κόψανε...? [offtopic λιγακι]Από την άλλη το South Park τράβηξε αρκετά πιστεύω. Οι δημιουργοί του θα πρέπει να σκεφτούν ένα τρόπο να το τελειώσουν τόσο ωραία όσο άρχισε.
insomniac_new Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Οι Απαράδεκτοι κ το Χάι Ροκ... Συμφωνω απόλυτα. Μην πορώνεστε μόνο με τις ξένες σειρές υπάρχουν και πολύ καλλυτερες ελληνικές.
mert Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Tα Friends(ναι fan και γω).Η καλυτερη κωμικη σειρα(για μενα) που εχει περασει ποτε απο το χαζοκουτι(αν και τα ειδα μετα ολα σε δβδ και εξακολουθω να τα νοικιαζω). Friends4Life.
hugelacky Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Friends all the way, και από ελληνικές δεν ξέρω πόσοι την θυμούνται αλλά εμένα μου άρεσε τρελά : Είμαστε στον αέρα με τον Σταρόβα τον θεό...
kleidokratwr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Ας πω και εγώ μια. Το "εκείνες και εγώ" με το Μπέζο. kx5: Διαφωνώ. Τις τελευταίες σεζόν τις βρίσκω καλύτερες απο τις παλιές.
drm Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Star Trek: The Next Generation, Είμαστε στον αέρα
kotlid Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Fastlane kai 2 gyes and a girls kai gia mena!!! Katapliktikes seires
lazaross Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, ξερει αν θα υπαρχει συνεχεια του fastlane εστω και σε καποια ταινια;
antreas18 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 ekeines ki ego enoeitai..o zaxos doganos den paizotan..
KaizerSoze Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Συμφωνω απόλυτα. Μην πορώνεστε μόνο με τις ξένες σειρές υπάρχουν και πολύ καλλυτερες ελληνικές. Diladi to Xai Rock to thewreis axiologi seira?Se kapoio allo topic tha ithela na mou peis POIES Ellinikes seires einai kalyteres apo tis antistoixes xenes...Dioti apo Ellinikes mono kwmwdies kai autes pleon ta teleytaia xronia spania,antexontai Episis to topic egine me tis xenes in mind giati opws eipa oi Ellinikes synithws den pernane tis 3 season kai einai logiko na min kourasan tous fan tous kai ara na tis nostalgoun
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.