Προς το περιεχόμενο

Poies seires tha thelate na synexizan?

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oxi poies vlepate kai goustarate,poies pisteuate oti eixan kiallo na dwsoun.

My 2 choices: Friends(den me noiazei poso synithismena eixan ginei,kiallo,kiallo) kai Angel.

Antitheta ta X-files pou parakolouthousa fanatika pisteyw oti orthws oloklirwthikan,just in time

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επειδη δεν εχω δει ολα τα x-files και τον τελευταιο κυκλο δεν μπορω να κρινω καλα..αλλα συναισθηματικα θα ηθελα να μην τελειωναν....

Δημοσ.

Χμ, όχι, έχοντας δει και τους 9 κύκλους των X-Files, όντως καλά έκαναν και τελείωσαν (και πολύ το τράβηξαν)...

Δημοσ.

βασικά τα friends μου λείπουνε ΠΑΡΑ πολύ. Νιώθω λίγο χαζά που το λέω, αλλά ένιωθα σαν μέλος της παρέας (όπως και πολλοί άλλοι). Μπορώ να πω ότι θρήνησα το τέλος της σειράς. Η αλήθεια είναι ότι τα 3 χρόνια που είδα τα επεισόδια της σειράς, είχα μια παρέα που λάτρευα, και διαλύθηκε μαζί με το τέλος της σειράς, οπότε τα έχω κάπως συνδυασμένα στο μυαλό μου. Θα ήταν φάρμακο για μένα να έβλεπα καινούργια επεισόδια. Ξέρω, είναι λίγο σαχλά όλα αυτά, αλλά άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Επίσης θέλω καινούργια επεισόδια από Απαράδεκτους (άσχετο). Βασικά πιστεύω ότι τα σενάρια της Παπαδοπούλου έχουν πάντα κάτι να δώσουν γιατί είναι πολύ φρέσκα και επίκαιρα. Νομίζω ότι δε θα βαριόμουν ποτέ το χιούμορ της.

Δημοσ.

Και οτι εστυβα το μυαλο μου να βρω μια ελληνικη σειρα που θα μπορουσε να δωσει κι'αλλο κι'αλλο κι'αλλο .

Και ειδα αυτο το Παπαδοπουλου και ηρθε .

Μια σειρα που θα μπορουσε να δωσει και που δεν ειχε εξαντλησει κανενα περιθωριο , ηταν το '' Σ'αγαπω μ'αγαπας '' .

Μια απο τις καλυτερες σειρες που εχουν περασει ποτε απο το Μεγα .

Δημοσ.

Είδες και τους 10 κύκλους του Married with children, και δε σε κούρασε;

Δημοσ.

Το Married with Children έχει κάνει τον κύκλο του και καλώς σταμάτησε στην 10η σεζόν. Δεν νομίζω να έχει να προσφέρει κάτι καινούργιο πια αν και ήταν (και είναι) από τις αγαπημένες μου σειρές.

Οσον αφορά το Friends θα έπρεπε να έχει διακοπεί πολλές σεζόν πιο πριν αρχίζει να γίνεται μελό. Πολύ κλάμα πια...σαν τη λάμψη και την τόλμη και γοητεία το έκαναν...

Το Futurama ίσως θα μπορούσε να συνεχιστεί, τέλειωσε αρκετά νωρίς, μόλις στη 5η σεζον.

Δημοσ.

Xmmm,mallon gia xenes seires milousa giati i alithia einai oti den thymamai kamia elliniki(plin Lampsis xerw gw) pou naxei travixei panw apo 3 kuklous me apotelesma na min kourazoun kanena(dyskola mexei kourasei Elliniki seira,sinithws ama einai den maresei apo tin arxi)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...