Hertz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Kalispera, Prin liges meres apoktisa to SWAT4 kai afou to ekana install kai run emfanise to parakatw msg. Par' oti esteila mail stin vu-games kai mou eipan na allaksw drivers stin karta Nvidia Gforce 4200 Ti (77.72 se 66.93) to problima paramenei me apotelesma na exw petaksei mexri stigmis 45 euro.... To parakseno einai oti me crack douleuei to game opote den uparxei problima sumbatotitas me tin karta.....Ti allo mporei na sumbainei...pls help einai kouto na paizw me crack ena original game........ Tnx Hertz error.bmp
Wolfidis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Οχι δεν είναι καθόλου κουτό να παίζεις με κρακ ένα παιχνίδι σαν το SWAt 4. Γιατί? Επείδή πολύ απλά είναι καλύτερα..... εφόσον τα κρακ είναι no-cd οπότε δεν αναγκάζεσαι να έχεις μέσα το cd για να το παίξεις, πράγμα που απαιτεί το SWAT 4. Εγώ σε όσα παιχνίδια υπάρχει no-cd κρακ τα πάιζω με το κράκ. Αλλά δεν σβύνω το αρχικό exe, το κρατάωω σε κάποιο φάκελο, μιας και ίσως μπορεί να χρειαστεί για να τρέξει κάποιο καινούργιο patch που θα βγεί. Τώρα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις δεν ξέρω να σου πω....
Sam235 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Αν έχεις εγκατεστημένα προγράμματα όπως Alcohol, CloneCD, ενδεχομένως να "χτυπάει" η προστασία του παιχνιδιού. Σε αυτή την περίπτωση (ξέρω, είναι χαζό) το crack είναι μονόδρομος. Εκτός αν θέλεις να κάνεις απεγκατάσταση όλα τα progs σαν αυτά που ανέφερα παραπάνω. Sam.
Wolfidis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Εγώ το έχω εγκατεστημενο με alcohol και daemonTools καθώς και cloneDVD κτλ και δεν παρουσιάζει καποιο προβλημα... Ρε παιδιά το κρακ είναι καλή φάση, δεν χρειάζεται να βάζεις και βγάζεις το cd....
Hertz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Τα μονα προγραμματα ειναι το Norton antivirus, Nero, Zone alarm..... δεν ξερω αν υπαρχει conflict με καποιο αλλο προγραμμα...... Παρ'όλα αυτα αν δεν υπάρχει πρόβλημα στο multiplayer με το κρακ τοτε οκ να το αφήσω ως εχει... Tnx anyway
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.