petros_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Γεια και χαρα, Τελευταία την εψαξα λιγο γιατι θέλω να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου. Αποφάσισα για μια 6800gt , μαλλον απο το πλαίσιο (albatron 6800gt 256Mb στα 355 Ευρώ). Τώρα τελευταία είδα στο e-shop μια ASUS X850XT 256Mb στα 429 Ευρώ. και τα 355 πολλα μου φαινονται αλλα λεω μιας που θα τα σκάσω αμα είναι και αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω... Απο οτι εχω δεί η 850xt μαμεί... αλλα απο την αλλη σκεύτομαι μήπως και ουσιαστικά δεν έχει και πολυ σημασία γιατι και οι 2 καλές είναι... Anyway, απλα ήθελα κάποιος να μου πεί τη γνώμη του ... Ps, μήπως ξέρει κανέις αν απο επίπεδα θορύβου είναι καμια απο τις 2 ενοχλητικη? Ευχαριστώ, Πέτρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bechli Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Φίλε μου αφου εισαι διατεθιμενος να δώσεις 429 Ευρώ για καρτα τοτε να προτιμίσεις την καινούργια GeForce 7800GT που ειναι μακραν καλύτερη και απο τις δυο.Αν θες πιο φθηνη τοτε πήγεναι αφοβα στην 6800GT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Θα το σκευτόμουνα για την 7800 αλλα εχω AGP... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Αν βιάζεσαι διάλεξε εκείνη που νομίζεις ότι θα καλύψει τις ανάγκες σου καλύτερα. Αν μπορείς να κάνεις υπομονή (2 μήνες περίπου) ίσως και να αξίζει να περιμένεις λίγο ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Αν βιάζεσαι διάλεξε εκείνη που νομίζεις ότι θα καλύψει τις ανάγκες σου καλύτερα. Γιαυτό ρωτάω φίλε Ailure αν έχουν ουσιαστική διαφορα αυτές οι κάρτες η μόνο σε κάνα benchmark. Επίσης με ενδιαφέρει αν εχει κανείς εμπειρία απο αυτές τις κάρτες στον θόρυβο που κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Τώρα με τον θόρυβο τι να σου πω, αθόρυβες είναι μόνο αυτές που δεν έχουν ανεμιστήρα και εξαρτάται και από τι άλλο έχεις σε ένα κουτί PC και τι ανεμιστήρες έχουν. Aν όλοι οι ανεμιστήρες του συστήματος (case fans, PSU, CPU heatsink κλπ.) είναι αθόρυβοι τότε ίσως να ακούσεις μια διαφορά μεταξύ αυτών αν και εγώ δεν είδα καμία ιδιαίτερη μιας και η 6800GT και η X850XT PE που είχα δοκιμάσει ήταν dual slot. H X850XT έχει δικαιολογημένα υψηλότερη τιμή γιατί είναι όντως γρηγορότερη και θα μπορέσεις με άνεση να την υπερχρονίσεις στα επίπεδα μιας Χ850ΧΤ ΡΕ αν όχι παραπάνω. Αν ήμουν στην θέση σου και δεν βιαζόμουν για αναβάθμιση (σχετικό είναι εγώ όταν θέλω αναβάθμιση την θέλω τώρα και όχι μήνες μετά) θα περίμενα να μπορέσω να δω τις επιδόσεις μιας R520XL. Καλώς εχόντων των πραγμάτων οι ανακοινώσεις είναι ζήτημα εβδομαδών και μετά αποφασίζεις και παίρνεις. ΄Ασε που οι τιμές των R480 θα πέσουν -όπως είναι και αναμενόμενο - ραγδαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 αυτο δηλαδη ειναι λαθος? http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174052&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=210341&Merchant_Id=1&sts_cid=3 στο link αυτο λεει οτι η albatron κανει 260 ευρω με το φπα μεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 αυτο δηλαδη ειναι λαθος? http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174052&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=210341&Merchant_Id=1&sts_cid=3 στο link αυτο λεει οτι η albatron κανει 260 ευρω με το φπα μεσα! Επικοινώνησε με το Πλαίσιο και ρώτα. Τόσο περίπου είναι η τιμή της στο εξωτερικό. ΄Ισως να έπεσαν ραγδαία οι τιμές και εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Φίλε μου, αν ισχύει αυτό το 260άρι του πλαισίου, πάρτη χωρίς συζήτηση. Είναι πολύ καλή τιμή. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 ισχυει και μολις εκανα κρατηση!θα παω αυριο να την παρω απο εκει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Όντως πολύ καλη τιμή. Τωρα έπεσε πάντως, μέχρι πριν μερικές μέρες ηταν στα 350... Πρωτη φορα που περιμένω και πιάνει τοπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Pragmatiki efkairia, apisteuti timi!!! Gia tin MSI 6800GT prin apo 2 mines estaksa 400 euros... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_crete Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Re petro,analoga posa 8es na dia8eseis!!!!!!egw pantws 8a sou proteina tin gforce 6800gt tis verto pou iparxei sto http://www.openmind.gr se ekpliktiki timi,300euro....twra egw stin 8esi sou an i8ela kati pio kalo dn 8a eperna tin x850 pisteyw oti i 7800 einai polli pio kali.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 E oxi kai kaliteri i verto apo tin albatron.Min trelathoume teleios.Kai exei kai 40 eyro parapano...E kala sigoura i 7800 einai pio kali alla exei kai 400 eyro kai vale.......... Telika ayti i albatron 6800gt me ta 260eyro einai aristi agora kai foveri se epidoseis..Makari na eixa ta lefta na tin paro........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.