Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με WIN98Se

paokara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα μου είναι ότι μόλις ανοίγουν τα Windows μου βγάζει ένα μύνημα λάθους για το Rpcss.exe με τα γνωστά κουμπιά "κλείσιμο" και "λεπτομέρειες".<BR>Μήπως ξέρει κανένας τίποτα για αυτό;<BR>Ευχαριστώ.....

Δημοσ.

Πιθανόν αυτό είναι πρόβλημα από κάποιο πρόγραμμα που έχεις εγκαταστήσει.<BR>Κοίταξε ποιό είναι το τελευταίο πρόγραμμα που εγκατέστησες και απεγκατέστησέ το.<BR>Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να τρέξεις από το Run το MSCONFIG και να το αφαιρέσεις από την "εκκίνηση" των προγραμμάτων.<P>Όπως και να έχει δεν νομίζω ότι είναι σημαντικό το πρόβλημα.<BR>Θα λυθεί αμέσως.<P> smile.gif Sakis smile.gif<BR><P>------------------<BR>Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να διαβάζω όλα τα post λόγω έλλειψης χρόνου, για οτιδήποτε e-mail me.<P>[email protected]

Δημοσ.

Φίλε Σάκη δεν είναι απο κάποιο πρόγραμμα και δεν αναφέρεται πουθενά στο autoexec και στο system.ini είναι κάποιο αρχείο των Windows και πρέπει να σχετίζεται με τον Explorer απο ότι κατάλαβα.<BR>Ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση. <p>[This message has been edited by paokara (edited 15-02-2001).]

Δημοσ.

Μπορεί να είναι οτιδήποτε πιστεύω... Δοκίμασε να ξαναβάλεις το original αρχείο των windows από το CD της εγκατάστασης. Πάνε start -> run και γράψε sfc. Με αυτό το πρόγραμμα θα μπορέσεις να επαναφέρεις το συγκεκριμένο αρχείο (βρίσκεται στο C:\WINDOWS\SYSTEM). Δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδικασία γιατί στα ΜΕ έχει αλλάξει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...