freskas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Για εναλακτικους drivers της Ati κοιτα αυτο το topic : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=113676 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_DiMoN_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Τελικά ούτε με του εναλλακτικούς.. κατάφερα κάτι. Αύριο θα την πάω την κάρτα για δοκιμή σε άλλο μηχάνημα. Εμένα η απορία μου παραμένει, μήπως τελικά είναι hardware το πρόβλημα? Διότι πολύ ξαφνικά το έπαθε! Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι ότι με τους drivers χτυπάει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 me tous drivers pou exei sto diko tis cd (esto kai palious de douleyei?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_DiMoN_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μα τι έλεγα τελικά αυτό ήταν.. Πήγα πήρα την ATI radeo 9250 κι έβαλα τους Catalyst 5.8 και κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Αύριο θα δοκιμάσουν και την κάρτα μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.