Προς το περιεχόμενο

Εύκολο πρόβλημα με ΑΤΙ 9200

_DiMoN_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομίζω για κάποιον που ασχολείται θα βρει ποιό είναι το πρόβλημα, αλλά εγώ αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να καταλάβω, αλλά υποπτεύομαι ότι είναι οι τελευταίες ώρες της κάρτας μου!

Ο υπολογιστης είναι ανοιχτός και λειτουργεί κανονικά, ξαφνικά κολλάει βγάζει κάτι περίεργα σχέδια στην οθόνη και μου βγαίνει μήνυμα λάθους της ΑΤΙ ότι δεν ανταποκρίνεται η κάρτα και ότι έπρεπε να κάνει reset το VCU... Αλλά γενικά κολλάει το σύστημα, πατάω reset και μόλις μπει windows στο desktop, αρχίζει και κάνει περίεργα σχέδια στην οθόνη, τα μπερδεύει όλα, για να λειτουργήσω κάτι δεν το συζητάμε γιατί είναι όλα χάλια.

Όμως λειτουργεί σε όλα τα safe mode και vga mode. Στο vga mode μόλις, πάω ν' αλλάξω είτε την ανάλυση από 640*480 σε κάτι άλλο ή το bits από 8 σε κάτι άλλο κολλάει...

Υ.Γ. έχω βάλει τελευταίους drivers

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ΄γω ειχα παρομοιο προβλημα _DiMoN_ πριν λιγο καιρο,

κ' μαλλον γινοτανε λογω κακης εγκαταστασης των drivers.

Δε ξερω αν εχει hardware προβλημα η καρτα σου, μπορει ομως να ειναι θεμα drivers.

Κατεβασε το Driver Cleaner ,

απεγκατεστησε τους drivers, κανε 1 καθαρισμο με το προγραμμα κ' ξαναεγκατεστησε τους.

Μπορει κ΄να ξεκολλησει το pc σου. ;-)

βγαλτην απο τη ΜΟΒΟ,καθαρισε τα Pins της καρτας με οινοπνευμα και το ανεμιστηρακι με ενα πινελο καθως επισης και το AGP απο της σκονες και δοκιμασε.

πιθανων να φτιαξει :)

Μπορει να μην ειναι το τελος της καρτας σου γιατι και η δικια μου Χ850 ΧΤ μου εκανε το ιδιο πραγμα και οταν αλλαξα τους drivers ηταν ολα οκ!!!

οποτε κανε αυτο που σου λεει ο freskas και βλεπουμε!

Μακαρι να ειναι αυτο παντως!!

Ευχαριστώ, όντως ήταν αυτό το πρόβλημα.. Μετά από το πρώτο restart διορθώθηκαν τα πράγμματα, τώρα μου μένει να βάλω τους τελαυταίους drivers της ATI!

Όχι δεν είμαι... Αφού έβαλα τους ATI κι έκανα restart πάλι τα ίδια..

Οπότε ακολούθησα την ίδια διαδικασία, μπήκα vga mode, έβγαλα ότι είχε όνομα ATI και τώρα τρέχω σε ανάλυση 1024*768@32BIT χωρίς κανένα πρόβλημα!

Είναι δυαντόν το σύστημα μου ξαφνικά να απέκτησε αλεργία σε drivers?

Y.Γ. Μόλις μπήκαν οι drivers της ΑΤΙ έτρεχε με μέγιστη ανάλυση!

epidei ta exo traviksei kai go ta idia..

gia mena exeis provlmatikous drivers (isos de synergazonte kala).

dokimase na egkatastiseis ligo palioterous ap ayton pou exeis

eixa dokimasei sto diko mou 5-6 diaforetikes version eos pou vrika tous aprovlimatistous.

kali epitixia.

Αν είναι έτσι προτιμώ να πάω να αγοράσω άλλη κάρτα αύριο το πρωΐ.. Ποιά προτείνετε;;

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί έτσι ξαφνικά, έβαλα και τους τελαυταίους. Μήπω να βάλω τίποτε drivers Που είναι με tweaks?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...