doc1000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Παιδιά εγώ είχα διαβάσει σε παλιότερο τεύχος του PCMagazine ότι τα prof αργούν σημαντικά να κλείσουν (αλλά και να ανοίξουν) λόγω των πολλών drivers που ενσωματώνουν για δίκτυα. Αντίθετα τα XP home κλείνουν ΠΟΛΥ πιο γρήγορα. (γύρω στα 9sec αντί για 30sec που θέλουν τα prof)<p>Επομένως ίσως η λύση είναι να "αγοράσετε" ( ) τη home έκδοση των XP.
NoD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 pantws mia kali magia pou exoun ta XP tin opoia ema8a prin apo merikes meres...patas stigmiaia to koumpi tou tower gia turn on/off kai kanoun shutdown,kali fasi!Oso gia ta ipoloipa bootvis...kati kanei!
HexStatic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 kante ta updates apo windows updates..An pali tipota den alazei tote go to www.tweakxp.com ekei exei polla tweaks kai paromoia themata gia winXP ..tweakxp.com rulez
Haros Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2002 Egw pantos ekana oti elege gia tweaking to pc magazine kai eida diafores sth taxythta twn windows... Eida kai diafores sthn ekkinhsh omws oxi ston termatismo ... Ama den brw kana kolpo tha anagastw na symbibasto me thn kathysterhsh ...
kely2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 pantws mia kali magia pou exoun ta XP tin opoia ema8a prin apo merikes meres...patas stigmiaia to koumpi tou tower gia turn on/off kai kanoun shutdown,kali fasi! ΕΛΕΟΣ βρε Νod !ΠΟΤΕ δεν κλέινουμε από εκεί το PC!Aκόμα και ο πιο άσχετος το γνωρίζει αυτό.
greekboy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 re file les na akousi tin simbouli sou 4 xronia meta?
kely2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 πρώτον είμαι φίλη δεύτερον ο ίδιος του μπορεί να μην το δει αλλά και όταν γράφτηκε αυτό δεν είδα κάποιος να το διορθώνει.Κάποιος άλλος εξίσου άσχετος μπορεί να κάνει το ίδιο λάθος,δεν είναι κακό να γίνεται μια διόρθωση αγαπητέ μου.
kely2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 πρώτον είμαι φίλη δεύτερον ο ίδιος του μπορεί να μην το δει αλλά και όταν γράφτηκε αυτό δεν είδα κάποιος να το διορθώνει.Κάποιος άλλος εξίσου άσχετος μπορεί να το δει κάνοντας μια αναζήτηση για γρήγορο τερματισμό και να την υιοθετήσει αυτή την τακτική ,δεν είναι κακό να γίνεται μια διόρθωση αγαπητέ μου.
greekboy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 kala ok...min neuriazis...kai pata mia fora to koumpi Υποβολή gia na min kanis double post.... filika.... A...Kai kalosirthes... :mrgreen:
asmilon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 ΕΛΕΟΣ βρε Νod !ΠΟΤΕ δεν κλέινουμε από εκεί το PC!Aκόμα και ο πιο άσχετος το γνωρίζει αυτό. Στα ΧΡ φιλη kely2005 αυτο δεν ισχυει ομως... Αν πατησεις το κουμπι power απο default τα Windows εκτελουν τερματισμο των Windows σαν να το ειχες κανει απο το Εναρξη->Τερματισμος. Βεβαια μπορεις να το ρυθμισεις να κανει αλλη λειτουργια, οπως Αδρανοποιηση και Αναμονη. Προσωπικα προτιμω την Αδρανοποιηση, ειναι πολυ βολικο να πατας το Power να αποθηκευονται ολα, να κλεινει ο υπολογιστης και μολις τον ανοιξεις παλι να ειναι οπως τον ειχες με ολα τα προγραμματα να τρεχουν...
anthony_crete Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 apo to koumpi!!!Ousiastika kleineis tin trofodosia!!Alla paizei na xaseis kanena dedomeno!! Ri3e kamia anasigkrotisi!
asmilon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Aν εχεις Windows 98 και υπολογιστη 8-ετιας, τοτε ναι κλεινεις την τροφοδοσια. Στους συγχρονους υπολογιστες για να κλεισεις την τροφοδοσια πρεπει να το κρατας ΠΑΤΗΜΕΝΟ για 4-5 δευτερολεπτα και τοτε κοβεται η τροφοδοσια. Ειναι διαφορετικο αν το πατησεις μια φορα στα ΧΡ επειδη τοτε κανει Shutdown ή οποια αλλη ρυθμιση εχεις κανει στις επιλογες Ενεργειας:
kely2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 'Ετσι μπράβο Greekboy,με το ευγενικό,είμαι και ευαίσθητη ψυχή !Καλώς σας βρήκα Αsmilon αυτό με την αδρανοποίηση ούτε που το ήξερα...'Οσο είναι σε κατάσταση αδρανοποίησης δεν τραβάει ρεύμα ή τραβάει απλά ελάχιστο ?
asmilon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Καθολου ρευμα δε τραβαει kely2005 ;-). Λειτουργει ως εξης: Κατα την διαρκεια της Αδρανοποιησης τα Windows αποθηκευουν τα περιεχομενα της RAM στον σκληρο σου δισκο και ο υπολογιστης σου κλεινει τελειως. Μετα κατα την εκκινηση του υπολογιστη τα Windows διαβαζουν τα δεδομενα της RAM που εσωσαν στον δισκο και τα φορτωνουν παλι στην RAM. To αποτελεσμα ειναι να φορτωσει πολυ πιο γρηγορα ο υπολογιστης και οτι εφαρμογες χρησιμοποιουσες πριν τον κλεισεις να ειναι φορτωμενες και να περιμενουν να συνεχισεις να τις δουλευεις. Ειναι πολυ βολικο χαρακτηριστικο και εφαρμοστικα πρωρτα στα Windows Μe και στα Windows 2000...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.