badmojo99 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Για χαρα παίδες προσπαθώ εδώ και καιρό να συνδέσω το ΧΒΟΧ με τον ενισχυτή μου εναν ΠΙΟΝΝΕΡ.Εχω βαλει τα βύσματα σε όλες τις θέσεις. (πχ TUNER TAPE LINE IN PHONO) αλλά μάταια δεν βγαίνει ο ήχος με τίποτε .ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ
Icecut Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Otan les ta vysmata,ennoeis ekeina pou panw panw sto scart,dhladh to kokkino kai to aspro vysma?Yparxei pantws kai ena kalwdio th m$ pou pwleitai gia syndesh me systhmata hxou 5.1 hxeia klp klp.
sboo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Κατ' αρχήν α)Ποιον ενισχυτή της pioneer έχεις ? β)τι καλώδιο χρησιμοποιείς για την σύνδεση?
badmojo99 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Κατ' αρχήν α)Ποιον ενισχυτή της pioneer έχεις ? β)τι καλώδιο χρησιμοποιείς για την σύνδεση? Έχω τον PIONNER A-705R και χρησιμοποιώ ενα απλο καλώδιο (ασπρο κόκκινο) Συνδέω τις δύο άκρες στο ΧΒΟΧ και τις άλλες στον ενισχυτή σε ολες τις θύρες αλλα τιποτε ΗΧΟς ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ
sboo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 το x-box έχει απ' ότι ξέρω το δικό του av καλώδιο το οποίο βγάζει 3 βύσματα, κίτρινο, άσπρο, κόκκινο τα οποία μετά συνδέεις σε ένα βύσμα scart. από αυτά το καλώδιο το κίτρινο είναι για την εικόνα και τα άλλα 2 για τον ήχο. Αφήνεις λοιπόν στο scart μόνο το κίτρινο και τo άσπρο και το κόκκινο τα συνδέεις σε μία είσοδο του ενισχυτή (ΠΡΟΣΟΧΗ όχι στην phono είναι για πικάπ) π.χ. στην είσοδο tuner, και αλλάζοντας είσοδο στον ενισχυτή θα πρέπει να ακούς το xbox. Τώρα αν τυχόν δεν σου φτάνει το καλώδιο αγόρασε μία προέκταση...
Sebu Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Episis epeidi exw kanei auti tin patenta me ton apokodikopoihti tis Nova ektos tou oti sundeeis to out tis suskeuis(kokkino-aspro) me to aux in tou Pionner(egw exw stereo Pionner) prepei toulaxiston se emena otan paizei h Nova kai thelw ixo apo to stereo na anoigw to pionner kai na to suntonizw sto aux giati apo mono tou ksekinaei sto radio. Des mipws kai esena paizei kati tetoio(exeis to radio,cd,tape na paizei anti gia to aux in).
badmojo99 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Ευχαριστώ παιδιά τα δοκίμασα όλα αλλά τίποτα μήπως παίζει ρόλο χρυσά η ασημένια βύσματα?
MariaTs. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον sboo, δηλαδή με τον τρόπο σύνδεσης των βυσμάτων, αλλά από εκεί θα συνδέσεις μετά τα καλώδια στο Line-In του ενισχυτή σου! Έτσι είχα κάνει εγώ με το ps2 και είχα ήχο! Αν ακόμη επιμένει να μην έχει ήχο τότε το πρόβλημα ίσως δημιουργείτε απ'το καλώδιο που μεσολαβεί στο x-box και στον ενισχυτή. Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα με ηλεκτρονικά ανταλλακτικά και θα σου δώσουν το σωστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.