ga25 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Όσοι απο εσάς επιθυμούν να προτείνουν νέες θεματικές ενότητες για το forum μας παρακαλώ ας το επισκεφτούν. Η βοήθεια σας είναι απαραίτητη. http://www.poikilia.gr
paschalia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Καλησπερα . Καλοριζικο το φορουμ και καλα να παει . Δεν εχω καποιο θεμα να προτεινω αλλα κατι που αφορα την λειτουργικοτητα περισσοτερο . Ειδα οτι οι χρηστες για να βαλουν αβαταρ πρεπει να επικοινωνησουν με τους αντμινιστρειτορς και αυτοι μετα να τους το προσθεσουν . Αυτο ,κατα την αποψη μου, ειναι πολυ μπελας και για τις δυο μεριες . Σαν αντμινιστρειτορς θα πρεπει να εχετε πολυ πιο σοβαρα θεματα να λυσετε και να ασχοληθειτε απο το να εχετε και τα αβαταρς στο κεφαλι σας και οι χρηστες μπορει να θελουν καθε τοσο να αλλαζουν αβαταρς και αυτη η ρυθμιση τους περιοριζει .
MariaTs. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Θα συμφωνήσω και εγώ με την Πασχαλιά όπως θα διαφωνήσω με την εισαγωγή στην σελίδα σας. Λυπάμαι που το γράφω, αλλά δεν είναι αυτό που έλλειπε στο ελληνικό internet! Υπάρχουν πάμπολα φόρουμς με ποικιλία θεμάτων. Με λίγο καλό ψάξιμο και καλή τύχη θα βρεις πάαααααααρα πολλά!!! :? Κατά τ'άλλα καλή αρχή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.