Προς το περιεχόμενο

Θέλω να διαγράψω τα πάντα

Πέτρος Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω το κινητό Sony Ericsson T230 που το πείρα μεταχειρισμένο απο ένα φιλαράκι αλλά δεν θέλω ούτε τα παιχνίδια που έχει βάλει, ούτε τις εικόνες αλλά ούτε και τους ήχους. Α παρα λίγο να το ξεχάσω, πως ενώ έχω δικό μου αριθμό αυτό βγάζει όλα τα δικά του τα τηλέφωνα που είχε βάλει στην μνήμη;

Υπάρχει τρόπος να τα σβήσω όλα και να μείνουν μόνο όσα υπήρχαν απο όταν βγήκε απο το εργοστάσιο;

Δημοσ.

Δεν το είχα ποτέ, αλλά μια και δεν έχει συζητηθεί και πολύ, θα προσπαθήσω να βοηθήσω με την εμπειρία από κάμποσα ακόμη SE που πέρασαν από τα χέρια μου.

Για τις μνήμες δοκίμασε: Κατάλογος->Επιλογές->Προηγμένες-> Διαγραφή Ολων

Για τις εικόνες, τα παιχνίδια κλπ., ανοίγεις τα αντίστοιχα menu, πας σ' αυτό που θέλεις να διαγράψεις και πατάς το πλήκτρο "C". Στα πιό πρόσφατα και ισχυρά μοντέλα (s700,v800,z1010 κλπ.) υπάρχει η δυνατότα "Επιλογή/Αποεπιλογή", οπότε τσεκάρεις π.χ. πολλές εικόνες και το "C" τις διαγράφει μαζικά. Δεν ξέρω αν παίζει κάτι τέτοιο στο 230, αν θυμάμαι καλά στα t68i/t310 κλπ. δεν υπήρχε.

Σύμφωνα με το GSMArena (http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_t230-446.php) τα official παιχνίδια είναι τα VRally Racing 2, Deep Abyss

Απ' ότι βλέπω, δεν έχει υπέρυθρες, ούτε bluetooth, οπότε αν βρεις από κάποιον γνωστό το διαχρονικό καλώδιο που έπαιζε από το t65 ως το z1010, μπορείς να κάνεις πιό εύκολα τη δουλειά σου με το FMA η κάποια εφαρμογή διαχείρισης από το πολύ ενδιαφέρον topic του migel

Οταν τελειώσεις τις διαγραφές, πήγαινε και στις "Ρυθμίσεις" και διάλεξε "Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσων".

Ελπίζω, αν είπα κάτι λάθος, να βρεθεί κάποιος κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου να με διορθώσει, στη χειρότερη περίπτωση, κατέβασε το manual από εδώ

Καλή Τύχη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...