Προς το περιεχόμενο

DVD cover's, πώς?

Antonisk2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω πάρει κάποια αυτοκόλλητα που τα εκτυπώνεις και κολλάνε πάνω σε cd/dvd. Προσπάθησα να τα φτιάξω με το nero cover designer αλλά δεν μπορώ. Το μόνο που θέλω είναι να γράψω κάτι απλό,πχ. games στην πάνω μεριά (πάνω από την τρύπα!) και από κάτω να γράψω τα παιχνίδια πχ. nfsu1,nfsu2... Θέλω απλώς γράμματα, χωρίς background και τίποτα τέτοια, όταν όμως πατάω να γράψω μου τα κολλάει κυκλικά γύρω από την τρύπα και δεν μπορώ να βρω πως μπορώ να γράψω ίσια! Έχει κανείς καμιά ιδέα πως μπορεί να γίνεται αυτό ή έχει να προτείνει κάποιο άλλο πρόγραμμα? Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Ελπίζω να καταλάβατε τι ζητάω!

Δημοσ.

Με το Nero Cover Designer, θα επιλέξεις το CD (το στρογγυλό δηλαδή) και θα κάνεις επάνω του δεξί κλίκ και θα επιλέξεις Insert -> Text Box. Στη συνέχεια θα κάνεις δεξί κλίκ πάνω στο Box που έχει εμφανιστεί, θα επιλέξεις Properties και θα γράψεις το κείμενο που θέλεις.

Sam.

Δημοσ.

Τελικά είναι αυτό που είπε ο ksessalonikios. Thanks όλους για τις απαντήσεις. Μήπως ξέρει όμως κανένας πως να βγάλω το πλαίσιο; Στην εκτύπωση θέλω σκέτα τα γράμματα.

Δημοσ.

Αντώνη υπάρχει και η περίπτωση βάζοντας κάποια ετικέτα στο δισκάκι να μην στα διαβάζει ο ένας απ'τους τοπικούς δίσκους του υπολογιστή σου (φαντάζομαι 2 θα έχεις) όπως και το dvd player (που ίσως έχεις δίπλα στην τηλεόρασή σου)! Εγώ είχα πρόβλημα με τα απλά δισκάκια! Είχα βάλει ετικέτες και αυτά που ήταν μουσικής ακούγονταν λες και το δισκάκι ήταν πολυκαιρισμένο και κακής ποιότητας και τα δε των παιχνιδιών δεν μπορούσαν να αναγνωστούν και αναγνωριστούν είτε απ'τις παιχνιδομηχανές είτε και απ'τον ίδιο τον υπολογιστή!

Δημοσ.
Τελικά είναι αυτό που είπε ο ksessalonikios. Thanks όλους για τις απαντήσεις. Μήπως ξέρει όμως κανένας πως να βγάλω το πλαίσιο; Στην εκτύπωση θέλω σκέτα τα γράμματα.

pali deksi klik -> properties-> kartela pen -> kai patas to ''X'' poy yparxei panw aristera

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...