Charalambos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 exo ena pentium 3 me liturgiko sistima Windows xp. thelo na to kano format alla den 3ero pos. exo ta aparetita cd gia installations alla den 3ero pos na to kano format. parakalo kapios na mu e3igisi thn diadikasia
Nitrous18 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 pigene sto bios rithmise na kaneis boot to sistima apo to CD-ROM , sose tis rithmiseis kanei restart, bale to cd ton xp mesa sto CD-ROM kai otan kanei boot apo to cd tha treksei to setup ton windows xp. molis proxoriseis sto setup ton xp tha se rotisei gia ta partition, sbineis ta partition apo to skliro pou thes kai kanei format automata, meta kanei nea partition kai meta sinexeizeis kanonika to setup gia ta xp.
maverickanos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 mias kai to anaferate. Egw exw kanei format ston palio mou ipologisti mono . Ston kainourio exw dio partitions C kai D. An kanw epanegkatastasi twn Windows ston C tha svistoun ta arxeia tou D??
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 mias kai to anaferate. Egw exw kanei format ston palio mou ipologisti mono . Ston kainourio exw dio partitions C kai D. An kanw epanegkatastasi twn Windows ston C tha svistoun ta arxeia tou D?? Οχι δεν θα παθουν τιποτα...Αρκει να επιλεξεις format και εγκατασταση στο C. Για αυτο ενα δευτερο τουλαχιστον partition ειναι 100% απαραιτητο. :smile: :smile: :smile:
Ailuros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μιας και έχω δύο σκληρούς δίσκους, στο δεύτερο πάντα έχω τον "βασικό σκελετό" των winblows για back up. Aν καμιά φορά χρειαστώ format, απλά επιλέγω εκκίνηση στον δεύτερο σκληρό στο BIOS και εκτελώ format μέσω των windows. Mετά απλά ghost ξανά της εγκατάστασης αυτής των windows στον καθαρό δίσκο.
Blackie Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δε μου λέτε, είναι δυνατόν σε σκληρό ο οποίος είναι γεμάτος μέχρι ένα σημειο να γίνει διαχωρισμός ή πρέπει να είναι εντελώς άδειος;
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δε μου λέτε, είναι δυνατόν σε σκληρό ο οποίος είναι γεμάτος μέχρι ένα σημειο να γίνει διαχωρισμός ή πρέπει να είναι εντελώς άδειος; Φυσικα και γινεται με το magic partition 8. :smile: :smile:
HamerZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Κράτα όμως πρώτα ένα ασφαλές αντίγραφο του δίσκου σου και του περιεχομένου του πρωτού κάνεις την όποια αλλαγή.
Blackie Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Να είστε καλά Γιάννη & Hamerz! Κάτι τέτοιο υπολογίζω να κάνω... Παίζει ρόλο το format του δίσκου (NTFS κλπ);
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Παίζει ρόλο το format του δίσκου (NTFS κλπ); Νομιζω πως οχι...Παντως με ntfs δεν ειχα προβλημα !!!! :smile: :smile:
BadBoy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Εξαρτάται... Το NTFS είναι πιο γρήγορο, αλλά δεν αναγνωρίζεται από Win9x/ME. Που σημαίνει: Αν βάλεις μόνο XP σε συμφέρει να το κάνεις NTFS. Αν όμως έχεις 2ο δίσκο/partition με παλαιότερα Windows (9χ/ΜΕ), τότε πρέπει να το κάνεις FAT32, για να το βλέπουν και να το αναγνωρίζουν κανονικά.
phot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 καλημερα!!! εχω κανει αλλη μια φορα format στο pc και όλα μια χαρά. τώρα που προσπαθώ να ξανακάνω format αλλάζω το bios αλλά δεν bootαρει από το cd και μπαίνει παλι στα windows κανονικά. Οι ρυθμίσεις στο bios είναι first boot priority cdrom second boot disabled πως και ξεκινάει με το σκληρό; καμιά ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.