pananag Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Ρε παιδια κάτι έγινε και το ZA μου βγάζει τα προειδοποιητικά μηνύματα (αυτά τα pop up συνεφάκια που πετάει κάτω δεξιά οταν ζητάει να επιτρέψει πρόσβαση σε κάποια εφαρμογή) στα Ισπανικά! Το πρόγραμμα είναι κανονικά στα Αγγλικά ωστόσο.
dali13gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 To ZA που έχεις είναι μήπως trial? Σε εμένα αυτό έχει συμβεί παλιότερα με το Panda Antivirus. Μόλις έληξε η δοκιμαστική περίοδος, μου άλλαξε την γλώσσα σε Ισπανικά...
pananag Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Λές;Trial δεν είναι αλλά είναι σπασμένο (συγκεκριμένα το ZA security suite).Για το panda ,λογικό μου φαίνεται αφού η εταιρεία του είναι ισπανική.
dali13gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μπορεί να έγινε blacklisted το serial που έχεις και γι' αυτό...
pananag Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Χμ,μάλλον Ιταλικά πρέπει να είναι τελικά.Ελπίζω μόνο αυτό να άλλαξε και το firewall να δουλεύει κανονικά.
dali13gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δεν νομίζω να άλλαξε μόνο αυτό. Αν ανιχνεύσανε blacklisted serial, τότε μάλλον σταματάει να λειτουργεί κιόλας(χωρίς να το καταλαβαίνεις βέβαια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.