dim_b Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Νομίζω ότι υπάρχει πάλι πρόβλημα. Edit Τελικά μάλλον δεν έφταιγε το Insomnia γιατί πριν λίγο μου ήρθαν 90 ειδοποιήσεις γιά posts που έγιναν τις τελευταίες 2 μέρες. Να έφταιγε ο mail server της Forthnet; Το παράξενο είναι ότι τα υπόλοιπα emails ερχόταν κανονικά :roll:
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Νομίζω ότι υπάρχει πάλι πρόβλημα. Edit Τελικά μάλλον δεν έφταιγε το Insomnia γιατί πριν λίγο μου ήρθαν 90 ειδοποιήσεις γιά posts που έγιναν τις τελευταίες 2 μέρες. Να έφταιγε ο mail server της Forthnet; Το παράξενο είναι ότι τα υπόλοιπα emails ερχόταν κανονικά :roll: Εγω με forthnet dsl δεν ειχα προβλημα αυτη τη φορα. :smile: :smile:
wert Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Νομίζω ότι υπάρχει πάλι πρόβλημα. Edit Τελικά μάλλον δεν έφταιγε το Insomnia γιατί πριν λίγο μου ήρθαν 90 ειδοποιήσεις γιά posts που έγιναν τις τελευταίες 2 μέρες. Να έφταιγε ο mail server της Forthnet; Το παράξενο είναι ότι τα υπόλοιπα emails ερχόταν κανονικά :roll: Αρα τα περίμενες από το freemail :razz: Γιατί αυτό έκανε χτές αναβάθμιση και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα mail μας. Και μόλις τελείωσε. Τσάκ μπάμ σκάσανε όλα μαζί. :grin: Φυσικά χαλάλι του γιατί είναι εξυπηρετικότατο :wink:
dim_b Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δεν έχω λογαριασμό στο Freemail Από την Forthnet τα περίμενα, αλλά γιά κάποιο ανεξήγητο λόγο ερχόταν όλα τα μηνύματα εκτός από τις αναφορές του Insomnia, η οποίες ήρθαν όλες μαζί
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Παλι τι γνωστο προβλημα....Σημερα δεν παιρνω ειδοποιησεις ....Μονο εγω αραγε ???? :-? :-? :-?
dim_b Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Από χθες το βράδυ δεν παίρνω ούτε εγώ, αλλά δεν τόλμησα να πω τίποτε γιατί την προηγούμενη φορά δεν έφταιγε το insomnia
gdevil Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Σε 'μενα ήρθαν χθες, με καθυστέρηση 1 μέρας, όλες οι ειδοποιήσεις...
Dark_son20 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 emena erxonte 3-4 ti mera apo oses tha eprepe na einai...
beastgr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Εγώ πάντως εδώ και 2 μέρες δε λαμβάνω κανένα μύνημα από θέματα που παρακολουθώ και οφείλω να πω ότι έχω χαθεί.... Τι έγινε ρε παιδιά σε όλους διορθώθηκε εκτός από μένα;
wert Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Τι έγινε ρε παιδιά σε όλους διορθώθηκε εκτός από μένα; Μην φοβάσε. Δεν είσαι μόνος. Παρέα έχεις σίγουρα. Ένας εγώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Σε εμενα μια χαρα δουλευουν !!! :-D
LordArthas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Σε εμενα μια χαρα δουλευουν !!! :-D Kαι εμενα το ιδιο.
wert Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1020354#post1020354 Δείτε τις τρείς τελευτέες δημοσιεύσεις. 177-178-179 Ενα μικρό προβληματάκι ήταν και πέρασε με την άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής, αστυνομίας, στρατού, και λοιπών σωμάτων ασφαλείας, και διάσωσης, του φόρουμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.