Προς το περιεχόμενο

Αναφορά νέου μηνύματος

robas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι υπάρχει πάλι πρόβλημα.

Edit Τελικά μάλλον δεν έφταιγε το Insomnia γιατί πριν λίγο μου ήρθαν 90 ειδοποιήσεις γιά posts που έγιναν τις τελευταίες 2 μέρες. :lol:

Να έφταιγε ο mail server της Forthnet; Το παράξενο είναι ότι τα υπόλοιπα emails ερχόταν κανονικά :roll:

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Edit Τελικά μάλλον δεν έφταιγε το Insomnia γιατί πριν λίγο μου ήρθαν 90 ειδοποιήσεις γιά posts που έγιναν τις τελευταίες 2 μέρες. :lol:

Να έφταιγε ο mail server της Forthnet; Το παράξενο είναι ότι τα υπόλοιπα emails ερχόταν κανονικά :roll:

Εγω με forthnet dsl δεν ειχα προβλημα αυτη τη φορα. :smile: :smile:

Δημοσ.

Αρα τα περίμενες από το freemail :razz:

Γιατί αυτό έκανε χτές αναβάθμιση και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα mail μας.

Και μόλις τελείωσε. Τσάκ μπάμ σκάσανε όλα μαζί. :grin:

Φυσικά χαλάλι του γιατί είναι εξυπηρετικότατο :wink:

Δημοσ.

Δεν έχω λογαριασμό στο Freemail :P

Από την Forthnet τα περίμενα, αλλά γιά κάποιο ανεξήγητο λόγο ερχόταν όλα τα μηνύματα εκτός από τις αναφορές του Insomnia, η οποίες ήρθαν όλες μαζί :lol:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από χθες το βράδυ δεν παίρνω ούτε εγώ, αλλά δεν τόλμησα να πω τίποτε γιατί την προηγούμενη φορά δεν έφταιγε το insomnia :lol:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγώ πάντως εδώ και 2 μέρες δε λαμβάνω κανένα μύνημα από θέματα που παρακολουθώ και οφείλω να πω ότι έχω χαθεί....

Τι έγινε ρε παιδιά σε όλους διορθώθηκε εκτός από μένα;

Δημοσ.
Τι έγινε ρε παιδιά σε όλους διορθώθηκε εκτός από μένα;

Μην φοβάσε. Δεν είσαι μόνος. :mrgreen:

Παρέα έχεις σίγουρα. Ένας εγώ.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1020354#post1020354

Δείτε τις τρείς τελευτέες δημοσιεύσεις. :mrgreen: 177-178-179

Ενα μικρό προβληματάκι ήταν και πέρασε με την άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής, αστυνομίας, στρατού, και λοιπών σωμάτων ασφαλείας, και διάσωσης, του φόρουμ :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...