Προς το περιεχόμενο

Καινούριο ΠιΘί...

kostas3650

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Από τη στιγμή που το κουτί έχει πάνω τροφοδοτικό δεν βλέπω κανα λόγο να το αλλάξω.

Μεγαλο λαθος να στηριξεις τετοιο συστημα στο ψευτο-τροφοδοτικο του e-shop,μπορει αργοτερα να χρειαστεις να ξαναπαρεις γιατι δε θα σου φτανει.Παρε απο την αρχη ενα καλυτερο κουτι(Heroichi κατα προτιμηση,φτηνα και πολυ καλα) και ενα καλο τροφοδοτικο.Το enermax που σου προταθηκε ειναι μια χαρα(επισης Antec,Fortron,Heroichi,και ισως και το 500αρι Chieftec).Το να βαζεις φτηνο/noname τροφοδοτικο σε τετοιο μηχανημα ειναι σα να βαζεις μεταχειρισμενα λαστιχα σε Ferrari...Παρε κατι επωνυμο και 450+W για να εισαι ησυχος.

Τo 4165B ειναι καινουριο LG dvdr το οποιο ομως δεν εχει ερθει ακομα Ελλαδα(αναμενεται συντομα).Οποτε η το περιμενεις η διαλεγεις αλλο(προτεινω Pioneer DVR-110).Το ΝΕC που σου προταθηκε ειναι πολυ καλο writer αλλα μετριο reader.Οποτε δε στεκεται μονο του σε συστημα.Θελει και ενα καλο reader(To LG ειναι αρκετα καλο σε αυτο τον τομεα)

Δημοσ.

Για DVD-R έχω καταλήξει LG 4163Β, τα Heroichi τα έχω δει και δεν με εντυπωσίασαν. Αντίθετα το INNOVATOR CA400W TS είναι και όμορφο (παράθυρο,μπλε LCD μπροστά) έχει 4χ5,25" , 8χ3.5" και πέρνει και 5 ανεμιστήρες για καλή ψύξη. Μάλλον θα πάρω αυτό και απλά θα βάλω άλλο τροφοδοτικό. Ο Athlon 64 3800+ σίγουρα δεν θέλει άλλη ψύκτρα;

Δημοσ.

μπορεί να μην είναι εντυπωσιακά αλλά τα heroichi είναι εργονομικά και σαν ποιότητα κατασκευής άριστα...

άσε που έχουν 2 12ρια ανεμιστήρια και ψύχεται σωστά το κουτί...

άσε κατα μέρους λοιπόν πόρτες και παράθυρα και πάρε ένα καλό κουτί με ένα καλό τροφοδοτικό...

Δημοσ.

Μα αυτό ακριβώς λέω και παραπάνω. Παίρνει 5 ανεμιστήρες των 8cm και εχει και πολλά φατνία + το ότι έχει καλή εμφάνιση. Τέσπα δεν τα χαλάσουμε στο κουτί!! Τροφοδοτικό όπως ανέφερα θα πάρω άλλο,το ψάχνω ακόμα!

Δημοσ.

Για Dvd-r και εγώ θα έλεγα Nec να προτιμήσεις.Πήρε ο αδερφός μου και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.Όσο για Lg από ότι τα είδα δεν με εντυπωσιάσανε ιδιαίτερα.Επίσης τροφοδοτικό θα σου συνιστούσα και εγώ να πάρεις hec το οποίο είναι πολύ καλό και σε πολύ καλή τιμή επίσης και άνω των 450W.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
to SATA exei metafora dedomenon ATA150 eno to SATAII exei 300

Πρακτικα ομως το sataII δεν πιανει αυτα που υποσχεται.Σε μετρησεις ειναι λιγο πιο γρηγορο(μικρες διαφορες) απο το sataI,με τιποτα δεν πιανει διπλασιες ταχυτητες........

Δημοσ.

Oposdipote na vreis allese mnimes kai trofodotiko an ki ego tha dialega kai alli m/b. Protino gia mnimes OCZ kai trofodotiko Enermax(aksiopisto kai Poli athorivo). Oso gia psiktra o dikos mou AMD 3200(Venice) me psiktra Gigabayte GH-PDU21-MF : http://www.gigabyte.com.tw/Peripherals/Products/Products_GH-PDU21-MF.htm h opoia kostizei 30e sta multirama den paei me Tipota pano apo 40C ma me tipota.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...