LuNaTiC Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 poso einai to kanoniko speed se core kai mnimes gia autes tis kartes kai poso peripou pane? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 500/450MHz (900 effective) AGP 500/500MHz (1000 effective) PCIe Υπάρχει πιθανότητα ορισμένοι κατασκευαστές να έχουν ελαφρά γρηγορότερες μνήμες ειδικά στην AGP έκδοση. ΄Οταν λες πόσο περίπου πάνε εννοείς πόσο κοστίζουν; (περίπου 160-180+ ευρώ ανάλογα με τον δίαυλο και την κατασκευάστρια εταιρία)....ή εννοείς πόσο υπερχρονίζονται; Υπερχρονίζονται φυσικά αλλά μιας και ήδη ο πυρήνας τρέχει σε αρκετά υψηλή συχνότητα, ο υπερχρονισμός θα ανεβάσει τις ήδη υψηλής θερμοκρασίες ακόμα πιο πολύ. Αν αξίζει κάτι να υπερχρονιστεί σε αυτές είναι η μνήμες, μέχρι του σημείου που αντέχουν φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 tx to poso pane kollaei se oc giati exo idi agorasei mia gigabyte (auti xoris ton anemistira) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Η πλειοψηφία έχει τις μνήμες των 2ns της SAMSUNG και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεπεράσουν τα 1100 (DDR) χωρίς ψύξη. Λίγο παραπάνω, αλλά κάτω από τα 1200 αν ακουμπάει ο ψυκτήρας του chip επάνω τους. Μερικές έχουν μνήμες των 1.6ns και θα κυμανθούν γύρω στα 1350. Ο πυρήνας σίγουρα πάει 530-550 και από κει και πάνω θεωρούμε ότι πέσαμε σε καλό κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djargad Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Οσον αφορά την ψύξη των μνημών. Αν 2 απο τα 4 τσιπάκια τησ μνημης (όπως στη Gigabyte) είναι το μισό μέρος κάτω απο το cooler, αν βάλω κάτι heatsinks μνημών που μου έχουν περισέψει στο μισό των μνημών που είναι στον "αέρα" λέτε να έχω κανα πρόβλημα (λογο άνισης κατανομής θερμοκρασίας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Οι DDR3 γενικά δεν έχουν πρόβλημα με τις θερμοκρσίες επειδή η τάση τροφοδοσίας τους είναι αρκερά μικρότερη σπό αυτήν των κανονικών DDR. Εγώ έχω την Albatron AGP (2ns) που οι μνήμες είναι χωρίς ψύξη και τις δουλεύω στα 1140 χωρίς πρόβλημα. Αλλά φυσικά μπορείς να δοκιμάσεις και όποια άλλη συχνότητα θέλεις και θα το καταλάβεις όταν έχουν πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 ego pedes exo tin gigabyte xoris cooler...apla exei ena heatsink pano kai kato ... kai sta win kato aristera exo ena V-TUNER2 tis kartas prog... tora apo oti vlepo douleuei sta CORE 500 MEMCLOCK 1120 na ta afiso etsi ? ta default poso einai kai poso peripou tha ftanoun ? ( xoris na arxiso na exo probs kai xoris na valo kati extra gia psixi ktl ) exei kaneis kamia paromoia karta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evansdimo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Στη Gigabyte που εχω σε AGP υλοποιηση ειναι: 500/500MHz (1000 effective) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.