Προς το περιεχόμενο

Psxno mnhmes laptop...ligo epeigon :D

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Geia sas nearoi eimai sto irakleio krhths kai psaxno psiloepeigon (mexri telos evdomadas dld) mnhmes gia to palio forhto mou HP omnibook XE2..

Vasika epeidh edo eimai psiloekso apo ta nera mou kai den ksero pou na psakso,exete kamia idea na ksexitho stous dromous tou irakleio apo deytera gia na vro ayto pou thelo???

Epishs an kapoios apo esas exei kati sxetiko kai den to xreiazete tote eyxaristos..Thanxxxxxxx

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ΧΕ2 ειναι αρκετα παλιο μοντελο. Εγω σε μαγαζια που εψαχνα στη θεσσαλονικη μνημες για το ΧΕ3 δεν βρηκα πουθενα καινουργιες. Τελικα καταφερα να βρω μεταχειρισμενες σε ενα μαγαζι. Ειχε μπολικες, αλλα μαλλον πεφτει λιγο μακρια απο το Ηρακλειο...

Στην υστατη περιπτωση υπαρχει και αυτο, αν σε καλυπτουν τα 128.

Σε 2-3 μερες σπιτι σου.

http://www.crucial.com/eu/store/listparts.asp?Mfr%2BProductline=HP+-+Compaq%2BOmnibook&mfr=HP+-+Compaq&tabid=CR&model=Omnibook+XE2+%28100MHz+Front+Side+Bus%29&submit=Go

edit

Τσεκαρε και στο ebay, ισως να μην εχει νοημα να πας

σε καινουργια.

Symfono me theobabis. Agorasa apo crucial kai eimai ypereuxaristimenos. Vevaia epeidi eimai agglia emena moy irthan mesa se 18 wres, alla kai 2-3 meres einai kala. Kai sigoura den tha kanei parapano giati i Crucial stelnei panta 1rst Class mail, pou simainei epeigon kai systimeno, opote synisto anepifylakta tin agora apo ekei! Episis exoun terastia poikilia, tha vreis sigoura auto pou thes!

Tora an thes na sou doso to chipaki 256Mbyte SoDimms pou mou periseuoyn pleon, steile pm na sou po timi kai tropo apostolis, alla eillikrina pisteuo oti poio grigora tha tis exeis apo crucial, para an stis taxydromiso ego!

Sorry gia ta greeklish alla to mihanima pou eimai syndedemenos simera den exei ellinikes grammatoseires! (Atimi Agglia!)

Λοιπόν παιδιά,

έχω τον Aspire 1603 LM και θέλω να αναβαθμίσω τη μνήμη του.

έχει ήδη μέσα ο λάπτοπ μία 512mb Ram και βρήκα στο ίντερνετ αυτό

http://www.crucial.com/store/MPartspecs.Asp?mtbpoid=01717902A5CA7304&WSMD=Aspire+1600+Series&WSPN=CT322135

Έχετε ακούσει καθόλου καλά νέα για το μαγαζί αυτό. Είναι εμπιστευτητκό?

η θα πετάξουμε λεφτά ?

Το θέμα είναι ότι είμαι αρχάριος σε αυτά. Δεν ξέρω πως την εγκαθιστώ και τέτοια. Δεν υπάρχει όμως πρόβλημα διότι ξέρουν κάτι φίλοι μου.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι , η καινούργια που θα πάρω δεν θα βγάλω αυτή που έχει ήδη μέσα? την 512mb? και πως θα έχω 1024 ΜΒ εάν βγάλω το chipaki της 512mb? Είναι λίγο βλακεία η ερώτηση αλλά δεν ξέρω απο τέτοια και τα ψιλοψάχνω.

Πιστεύω να μην είανι τπτ πολύπλοκο και θέλει μετά και αναβάθμιση το bios κτλπ... ε?

(αν γίνεται , μην αναφέρετε πολύ εξειδικευμένους υπολογιστικούς όρους διότι εμείς οι non-hardaware ντεν τα πιάνουμε εύκολα.)

Καταρχην ανοιξε τη θηκη που μπαινει η RAM για να δεις αν εχεις 1 τσιπακι των 512ΜΒ η 2 των 256ΜΒ. Το συγκεκριμενο e-shop δεν το ξερω. Ομως η εγκατασταση της RAM ειναι πολυ απλη. Ανοιγεις τη θηκη, βαζεις το τσιπακι, κλεινεις τη θηκη, ανοιγεις το PC και παιζει. Απλως πρεπει να προσεξεις να ειναι συμβατη με τον υπολογιστη σου και ιδιας συχνοτητας με την αλλη. Το e-shop αυτο απ'οτι ειδα σου βγαζει ακριβως τις μνημες που παιρνει το pc σου. Οποτε μπορεις να κανεις οποιοδηποτε συνδυασμο θες μεχρι το max που αντεχει το pc σου.

Καταρχην ανοιξε τη θηκη που μπαινει η RAM για να δεις αν εχεις 1 τσιπακι των 512ΜΒ η 2 των 256ΜΒ. Το συγκεκριμενο e-shop δεν το ξερω. Ομως η εγκατασταση της RAM ειναι πολυ απλη. Ανοιγεις τη θηκη, βαζεις το τσιπακι, κλεινεις τη θηκη, ανοιγεις το PC και παιζει. Απλως πρεπει να προσεξεις να ειναι συμβατη με τον υπολογιστη σου και ιδιας συχνοτητας με την αλλη. Το e-shop αυτο απ'οτι ειδα σου βγαζει ακριβως τις μνημες που παιρνει το pc σου. Οποτε μπορεις να κανεις οποιοδηποτε συνδυασμο θες μεχρι το max που αντεχει το pc σου.

και κάτι γελοίο: H Αcer έχει βιδώσει τόσο σφιχτά τις βίδες που με κανένα κατσαβίδι δε μπορεσα να το ανοίξω, εντάξει μη το σπάσω κιόλας. Ξέρετε κανένα κατσαβίδι αυτόματο? να κυκλοφορεί γιατί μόνο έτσι 8α κάνω δουλειά!

βΡΉΚΑ KAI αυτή τη μνήμη http://www.laptopshop.co.uk/Acer-50688-memory-2-ram5.htm

θα κάνει όπως λέει αλλά και απο την crucial.com λέει πως τα προιόντα της αναγνωρίζονται απο την ACER. Τελικά ποια να διαλέξω?

Βρήκα και αυτό : Memory upgrade

Your computer features two memory slots that accept soDIMMs (Small Outline Dual

Inline Memory Modules). The memory slots support PC-2100/2700 266/333 MHz DDR

(Double Data Rate).

The memory slots are easily accessible, allowing you to upgrade your computer's

memory.

Opote dialego apo ayto to link pou einai 333mhz.

Το θέμα είναι όμως πως το καταστηματάκι αυτό ΝΤΕΝ στέλνει ελλάδα . Είναι μόνο για βρετανία.

Ξέρετε κανενα Καλο? Καλο καλό .... έμπιστο τουλάχιστον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...