Gary Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 οι γνωστοι Gary Και Xaros γραφουν απλα για να γραφουν.. ετσι σας θελω! συνεχιστε παιδες! βοηθατε πολυ το Insomnia με αυτο τον τροπο! ευχαριστώ για τα καλά σου λογια - χαιρομαι οταν αναγνωρίζεται το έργο και η προσφορά μας σε αυτο το τόπο - δεσμευόμεθα οτι στο μέλλον θα συνεχισουμε με ακομα περισσότερο παθος το ανιδιοτελές αυτο λειτουργημα - ο Χaros δεν μπορεσε να παρευρεθεί στην απονομή θέλει όμως μεσω εμού να ευχαριστήσει όλους και ειδικά εσένα που υποστιριξες απο την αρχή αυτη την προσπάθεια
paschalia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Λαζαρε , δεν εχει να κανει με το φυλο και οχι δεν το παιρνω οτι το ειπες προσβλητικα , μην ανησυχεις . Αν ημουν λιγα χρονια νεωτερη και υπο διαφορετικες συνθηκες απο τις τρεχουσες ( και καθως πηρα πρωτη γευση περι υπολογιστων κατευθειαν στο ψητο -τουτεστιν φορουμ οβερκλοκερς) θα το εκανα . Και γιατι να μην αλλαξω ψυκτρα μονη μου ή καρτα γραφικων ή τροφοδοτικο ή επεξεργαστη ? Καλυτερα ειναι να τα σκαω στον καθε τεχνικο που δεν θα εχω και ιδεα τι μπορει να μου χασει ? (παθουσα γαρ) .
drm Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Lazaross1. δεν γνωριζω πολλα κοριτσια που να ασχολουνται περι hardware των υπολογιστων. μην μου πεις οτι εσυ ξερεις; συζητας και με τις φιλες σου για τα ανεμιστηρακια της ATI και αν πρεπει να εχεις AGP 4x ή AGP 8x; εδω σε εμας δεν ξερουν απο που ανοιγει ο υπολογιστης! Όλες οι κοπέλες που ξέρω, ξέρουν ότι οι σκόνη κάνει κακό στα περισσότερα πράγματα, και ναι, μάντεψε και στους εκτυπωτες. [Edited by Drm: Δεν το είπες εσύ, λάθος μου, αλλά και πάλι αρκούν τα παρακάτω...] Και υποθέτω ότι οι περισσότερες καταλαβαίνουν ότι για να παραχθεί φως χρειάζετε ενέργεια, και υποθέτω πάλι ότι θα συνειδοτοποιούν ότι ένα LEDακι χρειάζετε ρεύμα. Και σίγουρα μπορούν βλέποντας έναν ανεμηστήρα πίσω από τρύπες, να καταλάβουν την γενική ιδέα, παρόλο που έχουν διαφορετικό κουτι. Lazaross2. μερικοι με εμμεσο τροπο προσπαθουν να με βγαλουν καθυστερημενο.. Εσύ τα καταφέρνεις καλύτερα και μάλιστα με άμμεσο τρόπο... (δες 1) Lazaross3. αυτο ηθελα να ακουσω.. οποτε οδηγουμαι και στο παρακατω. εμεις οι ελληνες δεν ειμαστε ρατσιστες. ... Δεν έχω πρόβλημα με όσους έχουν φάει Ban, πρόβλημα έχω με εσένα τον Lazaross του ινσομνια. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ρατσιστή, αλλά προφανώς δεν μπορώ να σου απαγορέψω να με θεωρείς εσύ ρατσιστη, like i give a shit about your opinion.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 ...μερικοι με εμμεσο τροπο προσπαθουν να με βγαλουν καθυστερημενο.. Εάν νομίζεις ότι σε λέω καθυστερημένο suit yourself. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Material Defender 1032
lazaross Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 αν δεν σας επεισα it's ok. εγω εκανα οτι μπορουσα... paredwse lock it.
Haros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Egw den milaw.. Ftiaxnw ena case to opoio tha plasarw se enan anypopsiasto Ellhna gia na tou kanw th zwh dyskolh... mouxexexexexeexe (sataniko gelio)
drm Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 paredwse lock it.[/Quote]Yeap lock it. Αλλά αφού καταργήθηκε το section ελευθέρου χρόνου που είχαμε πάλια, βάλτο sticky να έχουμε να γελάμε....
doctorkostis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Αυτο με το κουτι και τις τρυπες ηταν το καλυτερο.Αντιστοιχα ρε Λαζαρε ενας γυναικολογος θα επρεπε να ξερει ολες τις...τρυπες της Ελλαδας για να δουλεψει???Αν ξερει το default στα υπολοιπα δε θα βγαλει μια ακρη???Ετσι παει και στα κουτια και τα ανεμιστηρακια.Δε χρειαζεται καθε λυση να ειναι φτιαγμενη για σενα,στο χερι σου ειναι να την προσαρμοσεις στις απαιτησεις σου οταν ξερεις γενικα πως δουλευει κατι...
kleidokratwr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Για να παιξουμε λιγο μπαλα τωρα..MPLAH MPLAH MPLAH MPLAH... Αφού είσαι τόσο καλός στο ψάξιμο και ξέρεις πως γίνεται γιατι ρε παιδάκι μου δεν τα ψάχνεις μόνος σου και μας τα πρήζεις; [Σε κάποιο σημείο ένιωθα τύψεις [για 2 λεπτά μόνο] που εγώ "ξεκίνησα" το δούλεμα σε αυτό το θέμα αλλα έλεος' date=' πάντα μας επιβεβαιώνεις οτι έχουμε δίκιο.'] Τώρα που βρήκες τα δύσκολα καλείς τον παρεδώσε για βοή8εια ε; Ολο τον αύγουστο που ο άνθρωπος έχει ξελαρυγγιαστεί να σου τα λέει γιατι απλά τον έγραφες εκεί που δεν πιάνει η μελάνη; Και ναι απο την στιγμή που σου τα λεεί ένα ολόλληρο φόρουμ και εσύ κάνεις το μαλάκα, είναι απόλυτα λογικό να σε θεωρούν και να σου φέρονται σαν "ηλίθιο"... Τουλάχιστον έτσι έχεις μια δικαιολογία για όλα αυτά..
nk_surfer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Άλλο ένα thread του αγαπητού lazaross το οποίο δεν προσφέρει τίποτα άλλο παρά αγανάκτηση και προστριβές προκειμένου να ικανοποιήσει άλλη μία από την πληθώρα τον τόσο σημαντικών αποριών του....... Και ενώ δεν έχει κάνει ΠΟΤΕ του search για τον εαυτό του, τον αναγκάσαμε να κάνει εκτεταμένο για απορίες άλλων, για να μας αποδείξει ότι είμαστε ρατσιστές και ασχολούμαστε μόνο με αυτόν επειδή έχουμε κόλλημα μαζί του...... Η ειρωνία σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή...... Αν από την αρχή έκανες search για τις δικές σου "απορίες", κανείς δεν θα χε τίποτα να σου πει όπως τώρα..... Ελπίζω κάποια στιγμή να βάλεις λίγο μυαλό και να συναιτιστείς λίγο....... Μέχρι τότε (ή μέχρι το επόμενο) αυτό για μένα είναι :
redxaris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δεν εχω παρακολουθησει ολα τα post του Λαζαρου αλλα θελω να πω κατι! Οταν ξεκινησα να παρακολουθω το ινσομνια ηξερα καποια βασικα πραγματα για pc το ινσομνια το ειδα σαν πηγη γνωσης και το εκμεταλευτηκα/με στο επακρον! Πιστευω οτι εχω κανει αρκετες φορες ποστ που ηταν βλακειες η ειχε δωθει απαντηση αλλα -ποτε δεν αντημετωπισα ειρωνια και δεν τσακωθηκα με καποιον(αλλα ακομα και αν γινοταν κατι τετοιο διαρκουσε μερικα ποστ και μετα ολα οκ) Δεν μπορω να πιστεψω λοιπον οτι τα μελοι του ινσομνια βρηκαν καποιον που εκανε μια βλακεια ερωτηση η κατι τετοιο και τον αρπαξαν απο τη μουρη,σιγουρα εχουν γινει πραγματα που εχουν βγαλει πολλα μελοι εξω απο τα ρουχα τους(και η μλκ ειναι οτι δεν εχουμε πολλες γυναικες οποτε χαλια θεαμα)! Αυτο που πιστευω ειναι οτι ο Λαζαρος που τωρα κανει τα πρωτα του βηματα στα pc βρηκε μια κοινωτητα και θελησε να γινει ενεργος μελος με λαθος τροπο! Ισως η απερισκεψια της ηλικιας ισως ο ενθουσιασμος του καινουργιου τον οδηγησε σε λαθος κινησεις!! Αλλα ρε παιδια ας μην τον πυροβολουμε ολοι! Καντε υπομονη και ισως μετα απο καποιο διαστημα καταλαβει πως πρεπει να λειτουργει,σας τα λεω αυτα γιατι τον λυπηθκα ισως γιατι ειναι μικρος ισως γιατι του την πεσαμε ολοι μαζι(οχι εντελως αδικα) Εξαλου ειδατε οτι με το να απανταμε με τετοιο τροπο εχει ως αποτελεσμα να γινονται παρεξηγησεις μεταξυ μας!!! peace λοιπον και υπομονη η ελπιδα οτι θα καταλαβει πεθαινει τελευταια!!!!!!
tzoykas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 lazaross, ειλικρινά το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι σε ένα χρόνο θα έχεις δικαίωμα ψήφου ......
sa1901 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 δεν γνωριζω πολλα κοριτσια που να ασχολουνται περι hardware των υπολογιστων. μην μου πεις οτι εσυ ξερεις; συζητας και με τις φιλες σου για τα ανεμιστηρακια της ATI και αν πρεπει να εχεις AGP 4x ή AGP 8x; εδω σε εμας δεν ξερουν απο που ανοιγει ο υπολογιστης! Επειδή εσύ δεν γνωρίζεις τέτοια κορίτσια, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. ;-) Αν ενδιαφέρεσαι για τέτοιες, μάλλον ψάχνεις σε λάθος μέρη. ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.