GTXTC Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 για να σε δουμε τωρα tzoykas. υπαρχει κανεις με το ιδιο case και τρυπες με το δικο μου; Re file pragmatika an mas douleueis eisai o theos mou
paschalia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Θεο-Μπαμπης ερχομαστε στα χωραφια σου πλεον Ρωτας αν θα ρωταγα . Και απανταω οτι δεν θα ρωταγα για γενικα θεματα (οπως αυτα που ακολουθουν) και οτι θα ρωταγα (σιγουρα ) για αγορες μου ΑΛΛΑ εφοσον ειχα ψαξει, ειχα διαβασει και ειχα διασταυρωσει γνωμες . Το ''οσο σιγουρη μπορουσες'' σημαινει ψαξιμο, διαβασμα και διασταυρωση αποψεων (κατι που υπαρχει εν αφθονια στο φορουμ) . Η διαφορα εμενα,εσενα και του Λαζαρου (του καθε Λαζαρου) ειναι οτι ΔΕΝ ψαχνει , ΔΕΝ σεβεται και ΔΕΝ μπορει να κατανοησει οτι του λεει ο αλλος γιατι ειναι ανυπομονος , δεν καθεται να ψαξει και δεν σκεφτεται .( λιγο παρακατω θα βρεις αρνητικη απαντηση του ( αρκετα προσβλητικη και υπεροπτικη θα ελεγα) προς μελος που του λεει τι προβλημα υπαρχει με τις ενεργειες που κανει και μετα απο λιγο στο ιδιο μελος παραδεχεται οτι ειχε δικιο με οτι του ελεγε ) Οσο αφορα το οτι δεν ρωταω πραγματα , δεν ειναι θεμα δειλιας ή θαρρους αλλα σεβασμου του φορουμ , των υπολοιπων , και των υπευθυνων και οτι καθως δεν εχω επαφη με το αντικειμενο , διαβαζω και κατανοω οτιδηποτε λενε οι πιο μπασμενοι στα κολπα και ψαχνω μονη μου να βρω τι ειναι το α ή το β . Ποιος ο λογος να ανοιγω τοπικ με ερωτησεις του στυλ '' Τι ειναι η μομπο ?'' ''Τι ειναι η Αsus ? '' ''Τι ειναι το ups ?'' ''Τιατι τσακωνονται οι Amd με τους Ιντελ ?'' ,''Γιατι η DFI ειναι καλυτερη απο την Gigabyte ?'' ''Ποιο το καλυτερο Antivirus - οταν ΑΥΤΗ η ερωτηση ,υπαρχει πολλακις αναλυμενη- ?'' ''Γιατι η σκονη πειραζει τους εκτυπωτες-υπολογιστες κλπ ?- '' οταν για αυτα τα ερωτηματα υπαρχουν αμετρητα τοπικς ? Ποιος ο λογος να ανοιχτει αυτο το τοπικ οταν υπαρχει ηδη αυτο ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Αυτά είναι συμπτωματολογία του εθισμού στο ιντερνέτ. Ο Λάζαρος δεν είναι ηλίθιος (αφού χειρίζεται Η.Υ)ούτε κάνει πλάκα. Απλά, ψάχνει αφορμές να είναι μπροστά συνεχώς από το pc, και να επικοινωνεί με άλλους,και έτσι ρωτάει για το κάθε απίθανο που του έρχεται στο μυαλό. Το ίδιο έκανε(κάνει?) ο Woozy. Mήπως είναι το ίδιο πρόσωπο? Τουλάχιστον έχει το φιλότιμο να γράφει στα Ελληνικά.
Highlander Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Ποιος ο λογος να ανοιγω τοπικ με ερωτησεις του στυλ '' Τι ειναι η μομπο ?'' ''Τι ειναι η Αsus ? '' ''Τι ειναι το ups ?'' ''Τιατι τσακωνονται οι Amd με τους Ιντελ ?'' ,''Γιατι η DFI ειναι καλυτερη απο την Gigabyte ?'' ''Ποιο το καλυτερο Antivirus - οταν ΑΥΤΗ η ερωτηση ,υπαρχει πολλακις αναλυμενη- ?'' ''Γιατι η σκονη πειραζει τους εκτυπωτες-υπολογιστες κλπ ?- '' Περισσότερες απορίες εδώ. Δεν είναι της paschalia. Α, ναι, κάνω συλλογή...
lazaross Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Ποιος ο λογος να ανοιχτει αυτο το τοπικ οταν υπαρχει ηδη αυτο ?γιατι προφανως οσοι ειχαν διαβασει το αρχικο topic δεν θα ξαναεμπαιναν για να δουν το προβλημα μου.. οχι ολοι τουλαχιστον. και σε αυτο δεν εχω αδικο. δεν ειμαι ο μονος που κανω topic που ειναι χαζα ή εχουν απαντηθει. ειναι παρα πολλοι που το κανουν αυτο. απλα ολοι πεφτουν επανω μου επειδη... το εξηγω παραπανω.. λιγο παρακατω θα βρεις αρνητικη απαντηση του ( αρκετα προσβλητικη και υπεροπτικη θα ελεγα) προς μελος που του λεει τι προβλημα υπαρχει με τις ενεργειες που κανει και μετα απο λιγο στο ιδιο μελος παραδεχεται οτι ειχε δικιο με οτι του ελεγε ) δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις. ποια ειναι η προσβλητικη απαντηση μου; εγω με αυτο που λεω προσβαλλω τον paredwse; μα υποθετω πως καν δεν καταλαβαινεις για τι πραμα μιλαω. ( κοριτσι δεν εισαι; ) και λογικο ειναι να μην κανεις ερωτησεις για το τι ειναι τα ups και τι γινεται με τους drivers της ATI γιατι δεν ασχολεισαι με αυτα τα πραματα! ασχολεισαι με τις ταινιες,μουσικη και internet. δεν πιστευω να θελεις να βαλεις τους τελευταιους drivers για να δεις διαφορα στο Battlefield 2 αν εχουν βελτιωθει τα γραφικα και τα bugs.. μην με τρελαινεις Pls.. εκτος και αν εισαι η εξαιρεση. εχω παρατηρησει τα Posts σου.. μην μπλεκεις τα πραματα ακομα περισσοτερο.. λοιπον εγω σταματαω εδω περα. περιμενω απο τον tzoykas ή απο καποιον αλλον, αυτο το θεϊκο link για το οποιο εχει γινει τοσο ντορος.. και στο κατω-κατω θα μπορουσε απο το πρωτο post του να μου το δωσει και να μην υπαρχξουν παρεταιρω πραματα. αλλα δυστυχως...τα εξηγω παραπανω.. ξερω πως ειναι να ειναι καποιος μελος ban ή να εχει δωσει μια εσφαλμενη πρωτη εντυπωση στους αλλους. μετα οτι και να κανει δεν αλλαζει με κανενα τροπο.. Το ίδιο έκανε(κάνει?) ο Woozy.ο κακομοιρος ο woozy. εχει γινει και banned. τον ξερω πολυ καιρο απο αλλα forum. εκει δεν υπαρχει κανενα προβλημα. ειναι αυτο που ειπα. μην δωσεις καπου μια εσφαλμενη εντυπωση! λοιπον και επειδη εχω βαρεθει τις δικαιολογιες οτι ηδη υπαρχουν απαντημενα κτλ.. αν και εχω να διαβασω για αυριο ( 8 το πρωϊ μαθηματικα! ΕΛΕΟΣ!! ) θα κατσω καιθα βρω θεματα με αποριες δοαφορων και links στα οποια ηδη εχουν απαντηθει ξανα.. δεν πιστευω οτι θα κερδισω τιποτα, αλλα το κανω για να το δειτε τουλαχιστον.. μπορει και να σταματησουν 2,3 απο τους δεκαδες που μου κανουν προσωπικη επιθεση.. ερχομαι σε λιγο. και αυτο με τα posts ειναι γελειο. καποιος πουθελει να ποσταρει συνεχως γραφει τετοια κατεβατα συνεχως; γιατι εδω και 5 μερες αυτο κανω..θα μπορουσα να συνεχισω να λεω αποριες και να απανταω μονολεκτικα, αλλα εγω ειμαι εδω και θελω να ξεκαθαρισω καποια πραματα και να σας πεισω οτι εχετε σχηματισει λαθος αποψη για εμενα..
paschalia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Λαζαρε , το οτι δεν ρωταω , δεν παει να πει οτι δεν τα διαβαζω και οτι δεν ασχολουμαι . Απο την στιγμη που εχω υπολογιστη και απο την στιγμη που ειμαι μελος σε τεχνολογικο φορουμ , θελω να εχω και μια ιδεα απο τι αποτελειται το ρημαδι αυτο . Αν τα ποστς μου ειναι σε τρια τμηματα μονο , ειναι γιατι δεν εχω την δυνατοτητα να ασχοληθω πιο ενεργα με τα ενδοτερα του πισιου . Αυτο δεν παει να πει οτι δεν ενδιαφερομαι . Και κυριως παει να πει οτι αντι να ρωταω για τετοια θεματα , προτιμω να διαβαζω για να λυθουν οι αποριες μου - και πιστεψε το . Λυνονται !
drm Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Theobabis: επετρεψε μου δυο ερωτησεις σε παρακαλω. 1 Ισχυριστηκες οτι ο lazaross αναλωνει τον χρονο μας. Θα ηθελες να μου διευκρινησεις αν υπαρχει κατι και τι ειναι αυτο, που μας εμποδιζει να τον αγνοησουμε; 2 Το ρητο "Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς." θα μπορουσες σε παρακαλω να μου αναλυσεις λιγο πως εμπιπτει στη συγκεκριμενη περιπτωση, γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι σε ακολουθω; Τα bold 1, 2 τα έβαλα εγώ. @1 Θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι αναφερόμουν στα αρχικά ποστ του, μεχρι να καταλάβουμε περι τίνος πρόκειτε, αλλα γενικά έχεις δίκιο @2 Αναφέρομαι σε κάποιο παράπονο του Λαζαρου, ότι δεν παίρνει "σωστές" απαντήσεις (αν θές θα ψάξω να βρω το ακριβές κείμενο). Εννοώ ότι από την στιγμή που (σύμφωνα με την κρίση μου) οι ερωτήσεις του είναι τουλάχιστον όχι σωστές, δεν μπορεί να περιμένει σωστές (σοβαρές αν προτιμάς) απαντήσεις...
Material_Defender_1032 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 ...διαβαζα πολυ και δεν ειμαι κανενας βλακας. εχω βγαλει καλο βαθμο στο λυκειο So? Ο βαθμός κάνει τον άνθρωπο?... Material Defender 1032
Gary Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 απο 12 σεπτεμβριου ο υπολογιστης κομμενος! μονο παρασκεη και αν! ελπίζω να μη μας ρωτήσεις πως να τον κόψείς (με μαχαιρι) διαβαζα πολυ και δεν ειμαι κανενας βλακας. εχω βγαλει καλο βαθμο στο λυκειο. φετος εμαθα μπήκες Γερμανική φιλολογία (εστω και τελευταιος) μακαρι και εσεις στην ηλικια των 16-17 χρονων να ξερατε οσα ξερω και εγω.. κατάρα ειναι αυτό ;;; βεβαια εκει δεν ειμαι ο lazaross του insomnia.. σωστα αφου εισε σto άδε forum είσε ο λαζαρος του ταδε forum ... so simple για να σε δουμε τωρα. υπαρχει κανεις με το ιδιο case και τρυπες με το δικο μου; οχι βεβαια ως γνωστόν το δικο σου ειναι μοναδικο μοντελο το μονο που εβγαλε το εργοστασιο - επιτιδες για να σε δυσκολευει - ολα τα αλλα εχουν πιο λίγες τρύπες για να μη μπερδευομστε
Tzourmi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 εγω την αλλα ασχετη απορία . Αμα πας σε ενα μαγαζί που φτιάχνει pc και του πεις θέλω να μου βάλεις εναν ανεμιστηράκι στο pc δεν θα στο βάλει ? Γιατί παλεύεις μόνος σου αμα δεν έχεις όφρα?
drm Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Βιάστηκα λιγάκι και απάντησα μόνο στον TheoBabis Lazarossεχω δει δεκαδες topic που ηδη εχουν απαντηθει, αλλα τους βοηθατε με μεγαλη προθυμια; γιατι; μπορει κανεις να μου απαντησει σοβαρα; μαλλον οχι. να σας απαντησω εγω. γιατι αυτοι δεν ειναι ο lazarros ή το καθε μελος που εχουν γινει ban. εχω δει παρομοιες αντιμετωπισεις και σε αλλα forum. οποιος ετρωγε ban για λιγο, μετα του εβγαζαν την ψυξη. εμενα φυσικα δεν με ενδιαφερει τι κανετε εσεις με εμενα, γιατι ξερω γιατι το κανετε. απλα σας γραφω. ειναι απλο παιδες! [/Quote] Ναι, έχεις δίκιο, έχω απαντήσει αρκετές φορές σε ίδιες ερωτήσης. Στις δικές σου δεν απαντάω, ακριβώς επείδη είναι δικές σου, αλλά όχι επειδή έφαγες Ban, δεν απαντάω επείδη είσαι ο Λαζαρος, και έχεις μου δείξει ότι αδιαφορείς παντελώς για τους κανόνες του φόρουμ, αδιαφορείς για τις υποδείξεις των Mod's οι οποίοι είναι εδώ για να προσέχουν την σωστή λειτουργία του φόρουμ. Lazarossδεν ειμαι τοσο ασχετος με τους υπολογιστες. [/Quote] whatever.... Lazarossοτι ολοι ειμαστε αιωνιοι φοιτητες και τρωμε τα λεφτα του μπαμπα και της μαμας; Γελοίες Προσβολές Lazaross...μα υποθετω πως καν δεν καταλαβαινεις για τι πραμα μιλαω. ( κοριτσι δεν εισαι; ) Γελοίες Προσβολές. Δες πόσο άσχημο είναι να προσβάλεις κάποιον τόσο ποταπά: Αλήθεια, Λάζαρε, μήπως έχεις πρόβλημα με τα κορίτσια, ξέρεις τώρα... λέω μήπως κάτι δεν λειτουργεί καλά... Lazarossλοιπον εγω σταματαω εδω περα. περιμενω απο τον tzoykas ή απο καποιον αλλον, αυτο το θεϊκο link για το οποιο εχει γινει τοσο ντορος.. [/Quote] Ακόμα δεν το έχεις καταλάβει εεε ? Κάτσε να το γράψω με απλές ολιγο-σύλλαβες λέξεις. Αυτό εδώ το Forum, έχει φτιαχτεί για να βοηθάει κόσμο, αλλά ο κόσμος που μπαίνει εδώ θα πρέπει να προσπαθεί και μόνος του. Για αυτό λεμε συνέχεια να χρησιμοποιείς το Search, εσύ όχι μόνο αρνείσαι πεισματικά, αλλά τώρα θες εμείς να το χρησιμοποιήσουμε για να σου βρούμε την λύση. Lazaross υπαρχει κανεις με το ιδιο case και τρυπες με το δικο μου; για να δουμε αν ολα αυτα που γραφετε μερικοι τα σκεφτεστε πρωτα πριν τα γραψετε.. [/Quote] Το άφησα για το τέλος, ρε φίλε, μάλλον μας κάνεις πλάκα, δηλαδη τι θές να μας πείς ? ότι ένας τόσο έξυπνος άνθρωπος όπως εσύ (μόνο σου είπες ότι είσαι έξυπνος) δεν μπορεί να καταλάβει ότι αν τα κουτιά διαφέρουν λίγο, ή αν οι τρύπες είναι μία δύο παραπάνω, ή παρακάτω δεν παίζει και τόσο ρόλο ??? Όσο για τον κόπο που έκανες για να βγάλεις τις φωτογραφίες, θα του συμπεριφερθώ με τον ίδιο τρόπο που εσύ συμπεριφέρεσαι στον δικό μου κόπο, στο πόστ που έκανα σε αυτό το τοπίκ όπου σε συμβούλευσα για κάποια πράγματα: Θα γράψω στα παλιά μου τα παπούτσια, ακριβώς όπως εσύ δηλώνεις ότι κάνεις.... Καλή συνέχεια, καλή επιτύχια στο λύκειο και καλά μυαλά.
Haros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Synomosia ton amerikanwn einai.. To kouti tou einai diaforetiko apo ta alla.. Parte oloi to biblio "to xypnhma ths kokkinhs arkoudas" kai tha mathaite thn alhthia...
lazaross Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Για να παιξουμε λιγο μπαλα τωρα.. εδω αρχικα γινεται ερωτηση για το ποια απο τις 2 καρτες γραφικων ειναι η καλυτερη. και οριστε θεματα αναλογα. ολα απαντημενα χωρις καμμια γελοια απαντηση : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=106180&highlight=6600+X700 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=115156&highlight=6600+X700 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=116789&highlight=6600+X700 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=99773&highlight=6600+X700 παμε τωρα στο VPU RECOVER : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=71166&highlight=RECOVER http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=76464&highlight=RECOVER http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=95356&highlight=RECOVER http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=74714&highlight=RECOVER http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=106156&highlight=RECOVER nVidia Quadro vs Ati FireGL? η απαντηση εδω X-fi ποτε? τοτε και τοτε format xp : 1 2 3 4 5 6 7 PCSX2 PCSX2 και αλλα εκατονταδες, μην πω χιλιαδες παραδειγματα.. Ο βαθμός κάνει τον άνθρωπομερικοι με εμμεσο τροπο προσπαθουν να με βγαλουν καθυστερημενο.. @2 Αναφέρομαι σε κάποιο παράπονο του Λαζαρου, ότι δεν παίρνει "σωστές" απαντήσεις (αν θές θα ψάξω να βρω το ακριβές κείμενο). Εννοώ ότι από την στιγμή που (σύμφωνα με την κρίση μου) οι ερωτήσεις του είναι τουλάχιστον όχι σωστές, δεν μπορεί να περιμένει σωστές (σοβαρές αν προτιμάς) απαντήσεις...αναφερεσαι στο θεμα με τα leds; στο τελος παραδεχτηκα οτι ηταν λαθος μου..παντως θα μπορουσαν να το πουν με πιο ευγενικο και οχι τοσο ειρωνικο τροπο. οι γνωστοι Gary Και Xaros γραφουν απλα για να γραφουν.. ετσι σας θελω! συνεχιστε παιδες! βοηθατε πολυ το Insomnia με αυτο τον τροπο! Γελοίες Προσβολές. Δες πόσο άσχημο είναι να προσβάλεις κάποιον τόσο ποταπά: Αλήθεια, Λάζαρε, μήπως έχεις πρόβλημα με τα κορίτσια, ξέρεις τώρα... λέω μήπως κάτι δεν λειτουργεί καλά...δεν γνωριζω πολλα κοριτσια που να ασχολουνται περι hardware των υπολογιστων. μην μου πεις οτι εσυ ξερεις; συζητας και με τις φιλες σου για τα ανεμιστηρακια της ATI και αν πρεπει να εχεις AGP 4x ή AGP 8x; εδω σε εμας δεν ξερουν απο που ανοιγει ο υπολογιστης! Γελοίες Προσβολέςαυτο με τους φοιτητες δεν ειναι προσβολη. πολλοι ειναι που ζουν ετσι. δεν λεω συγκεκριμενα εσας. ειναι fact!Αυτό εδώ το Forum, έχει φτιαχτεί για να βοηθάει κόσμο, αλλά ο κόσμος που μπαίνει εδώ θα πρέπει να προσπαθεί και μόνος του. Για αυτό λεμε συνέχεια να χρησιμοποιείς το Search, εσύ όχι μόνο αρνείσαι πεισματικά, αλλά τώρα θες εμείς να το χρησιμοποιήσουμε για να σου βρούμε την λύση.μα εγω ψαχνω και δεν το βρισκω στην αναζητηση! ελεος δλδ. υποθετω πως ουτε εσεις το βρισκεται, αλλιως θα μου κανατε υποδειξη για το Link οπως γινεται συνηθως.. Pashalia δεν πιστευω να σε εχω προσβαλλει με αυτα που ειπα. ειπα γενικες αληθειες.. δεν ειναι κατι το κακο. εξαλλου δεν ειναι και φυσιολογικο τα κοριτσια να καθονται να ασχολουνται με αυτα τα πραματα. ορισμενες γνωσεις περι του υπολογιστη ναι. αλλα οχι να καθονται να αλλαζουν ψυκτρες και να κανουν overclocks ή benchmarks. μην τρελαθουμε. Ναι, έχεις δίκιο, έχω απαντήσει αρκετές φορές σε ίδιες ερωτήσης. Στις δικές σου δεν απαντάω, ακριβώς επείδη είναι δικές σου, αλλά όχι επειδή έφαγες Ban, δεν απαντάω επείδη είσαι ο Λαζαρος, και έχεις μου δείξει ότι αδιαφορείς παντελώς για τους κανόνες του φόρουμ, αδιαφορείς για τις υποδείξεις των Mod's οι οποίοι είναι εδώ για να προσέχουν την σωστή λειτουργία του φόρουμ.αυτο ηθελα να ακουσω.. οποτε οδηγουμαι και στο παρακατω. εμεις οι ελληνες δεν ειμαστε ρατσιστες. οι αλλοι ειναι αλβανοι,ρωσοι,κλεφτες και αλητες. οπως πολυ σωστα λεει και σε ενα περιοδικο.. * xaros,gary coolαρετε λιγο. δεν πιστευω να σας θελατε να ειχατε παρομοια αντιμετωπιση απο αλλους. θυμηθειτε : " Μην κανετε στους αλλους αυτο που δεν θελετε να κανουν οι αλλοι σε εσας ". * Ας ληξει καπου εδω και ευχομαι ο τροπος που θα με αντιμετωπιζετε στο μελλον να γινει λιγο καλυτερος. και εγω θα προσπαθω να μην ανοιγω ασκοπα θεματα, να κανω πρωτα αναζητησεις και να φερομαι ευγενικα σε ολους. δλδ θα τηρω τους κανονες. παντα υπαρχει χρονος για μετανοηση.
Highlander Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 [offtopic] Εγώ μία τελευταία ερώτηση θέλω να κάνω..... Η κυριούλα που είναι στην υπογραφή σου, είναι φίλη σου ; [/offtopic]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.