tzoykas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Φίλε theobabis. Αν ήξερε, δεν θα ρώταγε. Όταν όμως στην ερώτηση ποιος ανεμιστήρας βγάζει αέρα και ποιος βάζει η απάντηση είναι συγκεκριμένη και έχει δοθεί σε άπειρα ποστς δε νομίζω ότι υπάρχει διαφορά αν θα το ακούσει απο κάποιον που ξέρει ή απο κάποιον που δεν ξέρει. Η απάντηση είναι απλή, έχει δοθεί και εφ'οσον το ανακαλύψει στο search δε θα πρεπε να έχει γίνει καν. Όλοι μας αρχίσαμε από άσχετοι, κανείς δε το αμφισβητεί αυτό, όμως πριν ρωτήσουμε κάτι ψάχναμε ή ακόμα καλυτερα, παιδευόμασταν. 1300 ποστ σε 2 μήνες σημαίνουν ακριβώς το αντίθετο. Δε λέω θα τύχουν και περιπτώσεις όπου το search δε θα πιάσει και θα αναγκαστείς να ρωτήσεις. Αλλά όταν το 100% των ερωτήσεών σου έχει απαντηθεί ήδη, νομίζω ότι δεν υπάρχει περιθώριο για διαφωνίες επ' αυτού. ΤΟ κατακριτέο στην περίπτωση που συζητάμε είναι ότι (μπορείς να το δεις σε προηγούμενό μου ποστ) ενώ έδωσα και το keyword με το οποίο θα μπορούσε να ψάξει για να βρει τις απαντήσεις του προτίμησε να το αγνοήσει (η τουλάχιστον δε μας είπε ότι έψαξε). Ένα άλλο σημείο είναι ότι πρέπει να βάζεις προτεραιότητες σε αυτά που κάνεις. Είναι λίγο τραγικό να μην ξέρεις προς το που πρέπει να φυσάει ο ανεμιστήρας και ταυτόχρονα να ψάχνεσαι για γλώσσες προγραμματισμού (όχι ότι είναι αρρηκτα συνδεδεμένα αλλά καταλαβαίνουμε όλοι τι εννοω). Κάποια διαφωνία; Παρεπιπτόντως ο drm με κάλυψε πλήρως.
sa1901 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Εμένα πάλι, μου φαίνεται πως ο lazaross μας κάνει πλάκα. Εντάξει το που να βάλω ανεμιστήρα, εντάξει τι είναι οι τρύπες στο κουτί, αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει ότι τα πλαστικά είναι οι βάσεις του κουτιού; Ας το γύρναγε ανάποδα να το δει :-? Δεν μπορούσε να καταλάβει ποιος είναι ο ανεμιστήρας και ποια η ψύκτρα; Ουρανοκατέβατος του ήρθε ο υπολογιστής στο σπίτι; Ένα περιοδικό για PC δεν έχει ανοίξει ποτέ του; Έχει τόσες λίγες γνώσεις, αλλά παρόλ' αυτα ήρθε καρφωτός στο forum και μας φλόμωσε στις ερωτήσεις; ... Τι να πω ... σίγουρα μας κάνει πλάκα...
Gary Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 να πω και κατι άσχετο προτείνω να ανοιξουμε ενα τραπεζικό λογαριασμό - να βάλει ο καθενας μας απο ενα μικρό ποσο - να κανουμε μια ερευνα αγοράς στα διάφορα πορνεια και να κάνουμε ενα δωρακι σε καποιον φίλο μας απο'δω μεσα που το έχει πολύ ανάγκη
paschalia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Θεο-Μπαμπης οπως ξερεις (και εσυ και ολοι οι υπολοιποι), αν καποια εχει τα πρωτεια στις ασχετες ερωτησεις αυτη ειμαι εγω . Επισης οι γνωσεις μου γυρω απο το αντικειμενο (γενικως) ειναι σχεδον μηδαμινες . Αλλα ποτε δεν εκατσα να ανοιξω ενα τοπικ ρωτωντας πραγματα που ξερω οτι κατα ενα 50-60% θα εχουν ερωτηθει - ειναι φυση αδυνατον σε ενα φορουμ 5 χρ να μην εχουν παρει απαντησεις βασικα ερωτηματα . Και οτι αν παρολαυτα εξακολουθουσα να εχω αποριες ,θα τις ρωταγα σε ενα απο τα παλιοτερα τοπικ . Επισης δεν ειναι εδω μονο ενα μηνα ή καποιο ευλογο χρονικο διαστημα ''προσαρμογης'' που να θεωρειται ''πρωταρης'' και να δικαιολογηθουν οι αποριες του και ο λογος υπαρξης διαφορων τοπικ ...
billpeppas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 @sa1901: Τείνω και εγω πρός την άποψη ότι μας δουλεύει. @gary ROFLMAO!!! Έγραψες πάλι. Και ναι, ίσως αυτή να είναι όντως μια λύση. @General... Εντάξει με τα LED...ας πούμε... Τον ανεμιστήρα δηλαδή δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει? 1000 ανθρώπους να ρωτήσεις, ζήτημα αν ένας δεν μπορέσει να διακρίνει τι είναι ανεμιστήρας...
Haros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 mmm xenerwtoi.. xalasate olh thn plaka... shame on you...
copper Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Οι Moderators ας κάνουν μια special ενότητα "Lazaross" να ποστάρει μόνο εκεί αύτος, και εκείνοι που του απαντούν στις απορίες του ενίοτε...
NKod Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 ενταξει εδω που ζω ειμαι απο τους λιγους με υπολογιστη και ποσο μαλλον που να εχουν και συνδεση στο Internet. Aporia pou mou genithike sto myalo twra emena.... Ayto to meros pou leei o lazaross oti zei kai oti einai apo tous ligous me pc kai me internet....einai opws anaferei o topos toy (katw apo to nick toy) .... h THESSALONIKI?????????????????????????????????????????????????? Sorry kiolas gia to asxeto..apla mou genithike i aporia...
GTXTC Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Καποιος μου στειλε link με αυτο το thread για να γελασω, αλλα τελικα συγχυστικα και αποφασισα να κανω register για να κανω post. θέλω να απαντησω σε οσους τι λενε στο Λαζαρο: 1. Καλα δε βλεπεται οτι σας δουλευει ο τυπος? 2. Σιγά ρε φιλε (απευθυνομαι σε αρκετους) μιλαμε για posts σε ενα forum δε μιλαμε για καμια συμφορα, αμα βλεπεις οτι ο τυπος γραφει βλακειες απλα αγνοεισε τον μη το κανεις τοσο θεμα. Θα κανω λεει search και θα μου βγουνε 50 σελιδες με σκουπιδια. και τι εγινε ρε μεγαλε? κανε search στο google και θα τι βρεις την ακρη, μιλαμε για hardware οχι για κανενα τοσο ειδικευμενο θεμα που να πρεπει να μπεις στο συγκεκριμενο forum για να βρεις ακρη. 3. Με το να απαντατε ολοι και να του τη λετε και να αφηνετε ενα ηλιθιο thread να γινετε 3 σελιδες δεν καταφερνεται τιποτα.
sa1901 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 3. Με το να απαντατε ολοι και να του τη λετε και να αφηνετε ενα ηλιθιο thread να γινετε 3 σελιδες δεν καταφερνεται τιποτα. Πως δεν καταφέρνουμε; .... Συνεχίζουμε τις δόσεις γέλιου Να ναι καλά το παλικάρι. Μας γέμισε με ενδιαφέρον, τον κατά τα άλλα άδειο Αύγουστο στα φορουμ, αφού οι περισσότεροι λείπουν σε διακοπές ...
theobabis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 drm, επετρεψε μου δυο ερωτησεις σε παρακαλω. Ισχυριστηκες οτι ο lazaross αναλωνει τον χρονο μας. Θα ηθελες να μου διευκρινησεις αν υπαρχει κατι και τι ειναι αυτο, που μας εμποδιζει να τον αγνοησουμε; Το ρητο "Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς." θα μπορουσες σε παρακαλω να μου αναλυσεις λιγο πως εμπιπτει στη συγκεκριμενη περιπτωση, γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι σε ακολουθω; Γιωργο, ισχυριστηκες οτι μια ερωτηση στην οποια εχει ηδη δωθει απαντηση τοσες φορες στο παρελθον, δε θα επρεπε να υπαρξει. Να μη διαφωνησω σε αυτο. Το ερωτημα ομως ειναι, για αυτον που ρωταει ειναι η ιδια; Ναι, θα δει ενα σωρο απαντησεις που θα λενε ο μπροστινος ανεμιστηρας βαζει αερα και ο πισω βγαζει, ομως με τοσους συνδυασμους, απο τοσα προϊοντα που μπορουν να γινουν εντος ενος κουτιου, το θεωρεις ευκολο να βγαλει απο το μυαλο του τη πιθανοτητα η δικια του διαταξη να ανηκει σε καποιου ειδους εξαιρεση; Και για να το προχωρησω λιγο παραπερα, απο τη στιγμη που καποιος αμφισβητει τη χρησιμοτητα του search, το θεωρεις τοσο παραξενο να το προσπερασει και να ρωτησει κατευθειαν, αφου ετσι και αλλιως μαλλον στο τελος θα ρωτησει; Τοσο παραξενο, ωστε να δηκαιολογει τετοιου ειδους απαντησεις; paschalia, εχω μια μικρη υποψια, μηπως βλεπεις το θεμα λιγο θεωρητικα. Αν ειχες να παρεις μια αποφαση την οποια θα επρεπε να τη πληρωσεις κιoλας, δε θα ηθελες να ησουν οσο σιγουρη μπορουσες; Κανει κατι διαφορετικο απο αυτο ο lazaross; Αν αυτο γινει σε νεο ή παλιο τοπικ πια η διαφορα; Στο θεμα του χρονου, εισαι εδω οσο και ο lazaross και παραδεχεσαι την αγνοια σου, οπως παραδεχομαι και γω τη δικια μου που εχω κλεισει τρια χρονια. Kαποιος θα μπορουσε ισως να ισχυριστει οτι το να μη δισταζεις να ρωτας τοσα πραγματα, ενω εισαι τοσο καιρο εδω, δειχνει θαρρος. Η αλλη οψη του νομισματος;
Highlander Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 ...με ερωτήσεις του στύλ εάν η σκόνη βλάπτει τους εκτυπωτές... Αυτό το είπε άλλος.
tzoykas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 drm' date='επετρεψε μου δυο ερωτησεις σε παρακαλω. Ισχυριστηκες οτι ο lazaross αναλωνει τον χρονο μας. Θα ηθελες να μου διευκρινησεις αν υπαρχει κατι και τι ειναι αυτο, που μας εμποδιζει να τον αγνοησουμε; Το ρητο "Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς." θα μπορουσες σε παρακαλω να μου αναλυσεις λιγο πως εμπιπτει στη συγκεκριμενη περιπτωση, γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι σε ακολουθω; [/quote'] 1. De mporw (h mallon de 9elw) na agnohsw to gegonos oti kapoios plhrwnei gia to xwro pou xwris kammia skepsh katanalwnei o ka9e lazaross. Isws gia sena na mhn einai toso shmantiko alla gia mena einai. 2. Fantazomai oti o drm ennoei oti ef'oson epilegeis na adiaforeis gia tous kanones tou forum (kai fusika de milame mono gia tis asxetes erwthseis prin to search alla kai gia tis diples eggrafes ktl) 9a prepei na eisai etoimos na dexteis kai ta pura autwn pou tous timoun. Γιωργο' date='[/i']ισχυριστηκες οτι μια ερωτηση στην οποια εχει ηδη δωθει απαντηση τοσες φορες στο παρελθον, δε θα επρεπε να υπαρξει. Να μη διαφωνησω σε αυτο. Το ερωτημα ομως ειναι, για αυτον που ρωταει ειναι η ιδια; Ναι, θα δει ενα σωρο απαντησεις που θα λενε ο μπροστινος ανεμιστηρας βαζει αερα και ο πισω βγαζει, ομως με τοσους συνδυασμους, απο τοσα προϊοντα που μπορουν να γινουν εντος ενος κουτιου, το θεωρεις ευκολο να βγαλει απο το μυαλο του τη πιθανοτητα η δικια του διαταξη να ανηκει σε καποιου ειδους εξαιρεση; Και για να το προχωρησω λιγο παραπερα, απο τη στιγμη που καποιος αμφισβητει τη χρησιμοτητα του search, το θεωρεις τοσο παραξενο να το προσπερασει και να ρωτησει κατευθειαν, αφου ετσι και αλλιως μαλλον στο τελος θα ρωτησει; Τοσο παραξενο, ωστε να δηκαιολογει τετοιου ειδους απαντησεις; An amfisbhteis th xrhsimothta tou search mhn asxoleisai me to insomnia. To prwto pragma pou 9a prepe na ma9ainei kaneis sthn zwh tou einai h xrhsh ths uparxousas gnwshs. Kai eimai sigouros oti auto de to kaneis mono sto insomnia alla kai se alles drasthriothtes sou ka9e mera. 9a prospa9hsw na sou dwsw ena aplo paradeigma. An 9eleis na alla3eis zantes sto autokinhto sou uparxoun apeiroi sunduasmo mege9wn. Omws diabazontas mporeis na kaneis mia basikh toulaxiston epilogh. Kai an diabaseis kapou oti to autokinhto sou foraei 15 ares zantes de 8a synexiseis na rwtas olous tous lastixades ti zantes foraei. Kai o lazaross de rwthse gia ta eidh twn anemisthrwn. An ta pragmata douleuan etsi tote oloi 9a 9elane 10 eidikous apo dipla tous na tous lene ta idia pragmata. To blepeis logiko? Mhn 3exnas oti den phra auth th sumperifora apo to prwto tou post. Sou proteinw na diabaseis ta post tou peri ban kai diplwn logariasmwn. Me liga logia o tupos amfisbhtei tous kanones kai 9ewrei oti de prepei na ginontai ban gia tetoio logo. Dikaiwma tou. Omws ef' oson se AYTO to forum auto apagoreyetai prepei na to apodextei kai na to sebastei. Kai o kurios kanei akribws to anti9eto. paschalia' date='[/i'] εχω μια μικρη υποψια, μηπως βλεπεις το θεμα λιγο θεωρητικα. Αν ειχες να παρεις μια αποφαση την οποια θα επρεπε να τη πληρωσεις κιoλας, δε θα ηθελες να ησουν οσο σιγουρη μπορουσες; Κανει κατι διαφορετικο απο αυτο ο lazaross; Αν αυτο γινει σε νεο ή παλιο τοπικ πια η διαφορα; Mias kai anafereis ta xrhmata, de plhrwnei o lazaross gia to xwro pou autos katanalwnei me askopa posts. Aytos einai enas akoma logos gia ton opoio 9a prepe na sebetai tous kanones. As mhn anaferw san paradeigma ta dipla tou posts ..... Giati isws na dexomoun to epixeirhma sou gia erwthseis pou epanalambanontai an ginontan mono se ena topic ... Στο θεμα του χρονου' date=' εισαι εδω οσο και ο lazaross καιπαραδεχεσαι την αγνοια σου, οπως παραδεχομαι και γω τη δικια μου που εχω κλεισει τρια χρονια. Kαποιος θα μπορουσε ισως να ισχυριστει οτι το να μη δισταζεις να ρωτας τοσα πραγματα, ενω εισαι τοσο καιρο εδω, δειχνει θαρρος. Η αλλη οψη του νομισματος; [/quote']Aytos pou to isxurixetai deixnei apla adunamia na apodextei to pws douleuoun kapoia pragmata kai na xrhsimpoihsei ta ergaleia (search) pou tou parexontai. Isws h kaluterh apanthsh sta erwthmata sou einai to gegonos oti se sena kaneis den apeu8un8hke me eirwnia akribws giati o tropos pou 9eteis ta erwthmata sou (asxeta an gia kapoious einai dikaiologhmena 'h oxi) einai pio sobaros kai ousiwdhs apo tou lazarou. Kai ayto fusika einai pros timhn sou. Eimai sigouros oti an parathrhseis kalutera tis sobares apanthseis pou do9hkan 9a deis poios exei dikio kai poios oxi. Tis ligotero sobares mporeis na tis deis apla gia diaskedash
lazaross Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 αν μου δωσεις link που να υπαρχει στο insomnia Και που να υπαρχουν απαντησεις για ολα αυτα που ζηταω τοτε δεν θα ξαναμιλησω. αν δεν μπορεις να μου δωσεις Link τοτε εισαι ο μεγαλος χαμενος γιατι θα φανει οτι τοση ωρα λες πραματα μονο για να τα λες. και εσυ και μερικοι ακομα.. για να σε δουμε τωρα. υπαρχει κανεις με το ιδιο case και τρυπες με το δικο μου; για να δουμε αν ολα αυτα που γραφετε μερικοι τα σκεφτεστε πρωτα πριν τα γραψετε.. ενταξει ειμαι ο lazaross ειπα 2 μ@λ@κιουλες και αρχιζετε να ασχολειστε ολοι μαζι μου.. οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.. σας συμβουλευω αυτο : οτι δεν φτανει η αλεπου, πηδαει και το πιανει.. εχω δει δεκαδες topic που ηδη εχουν απαντηθει, αλλα τους βοηθατε με μεγαλη προθυμια; γιατι; μπορει κανεις να μου απαντησει σοβαρα; μαλλον οχι. να σας απαντησω εγω. γιατι αυτοι δεν ειναι ο lazarros ή το καθε μελος που εχουν γινει ban. εχω δει παρομοιες αντιμετωπισεις και σε αλλα forum. οποιος ετρωγε ban για λιγο, μετα του εβγαζαν την ψυξη. εμενα φυσικα δεν με ενδιαφερει τι κανετε εσεις με εμενα, γιατι ξερω γιατι το κανετε. απλα σας γραφω. ειναι απλο παιδες! δεν ειμαι τοσο ασχετος με τους υπολογιστες. ξερω περισσοτερα απο πολλους εδω μεσα. απλα Περι hardware αρχισα να ασχολουμαι τωρα, καθως πριν δεν ειχα αρκετο χρονο να ασχοληθω.. δλδ τι νομιζετε; οτι ολοι ειμαστε αιωνιοι φοιτητες και τρωμε τα λεφτα του μπαμπα και της μαμας; μαθητες λυκειου χαθηκαν; τωρα το καλοκαιρι αρχισα να μπαινω συχνα και να ρωταω ολα αυτα τα πραματα που με βασανιζαν τοσο καιρο. απο 12 σεπτεμβριου ο υπολογιστης κομμενος! μονο παρασκεη και αν! καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο; μαλλον οχι. γραμμενο με εχετε. δεν με ενδιαφερουν τα κωλοposts. ας μου σβηστουν ολα. αφου στο κατω-κατω οσα εκανα εκανα. απο εβδομαδα δεν θα ξαναμπω. και δεν μπορω να πω οτι αποκομοισα και πολλα πραματα απο εδω μεσα δυστυχως για εμενα.. και αυτο επειδη μερικοι νομιζουν οτι ολοι καθε μερα παιζουν.. διαβαζα πολυ και δεν ειμαι κανενας βλακας. εχω βγαλει καλο βαθμο στο λυκειο. το λεω επειδη λετε πολλοι οτι ειμαι ηλιθιος και χαζος. και μετα σου λεει οτι εμεις οι ελληνες δεν ειμαστε ρατσιστες.. οι χειροτεροι ρατσιστες ειμαστε! τρανο παραδειγμα η περιπτωση μου.. αλλα μαλλον χανω τον χρονο μου λεγοντας ολα αυτα. εσεις θα συνεχισετε να κοροιδευετε..μακαρι και εσεις στην ηλικια των 16-17 χρονων να ξερατε οσα ξερω και εγω.. ολα στα 20 σας τα μαθατε.. Αυτα ειχα να πω. καντε οτι θελετε απο εδω και περα.. συνεχιστε ετσι ή βαλτε μυαλο. Isws h kaluterh apanthsh sta erwthmata sou einai to gegonos oti se sena kaneis den apeu8un8hke me eirwnia akribws giati o tropos pou 9eteis ta erwthmata sou (asxeta an gia kapoious einai dikaiologhmena 'h oxi) einai pio sobaros kai ousiwdhs apo tou lazarou.ενω εγω σας ζηταω να με βοηθησετε με τροπο βλακωδης. για πες μου στο συγκεκριμενο θεμα απο που το συμπερανες αυτο; ξεσυνδεσα τα καλωδια απο το case εβγαλα τα παντα απο τον υπολογιστη ( αν παρατηρησεις λειπουν οι μνημες και οι καρτες ), τα εβγαλα φωτογραφιες με το κινητο, τα συνδεσα με υπερυθρες και ολα αυτα γιατι; για να περασει η ωρα μου ε; μαλλον δεν μας τα λες καλα. τωρα που το σκεφτομαι οντως με μια αναζητηση κατι θα εβρισκα ακομα και αν μου επαιρνε μερες. γιατι εδω και ενας μηνας να περασει ακομα θα ασχολειστε μαζι μου.. κατι ξερετε και μου το λετε.. Ακομα ενα θεμα καταστραφηκε χωρις να παρω απαντησεις.. και αυτη η ερωτηση θα παει σε αλλο forum, οπως πηγε και για το police.gr και μου απαντησαν ολοι με προθυμια. βεβαια εκει δεν ειμαι ο lazaross του insomnia.. Φιλικα παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.