tzoykas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Για να ειμαι ειλικρινης δεν μου αρεσει το στυλ της ειρωνειας' date=' δεν ειναι ομορφο να περιφρονεις καποιον και για να πω την γνωμη μου,αν δεν μπορειτε να τον βοηθησετε αφηστε τον ησυχο...ενταξει οι φωτογραφειες με τις χοανες και τις τουρμπινες εχουν πλακα αλλα ενταξει παιδια...φρενο,,,ο αλλος μπορει να πληγωνεταιΦιλικα[/quote'] Φιλε nimik, κανείς δε θα είχε ούτε πρόθεση ούτε όρεξη για ειρωνία αν ο κύριος Λάζαρος, στα 1300 ποστ που έχει κάνει μέσα σε 2 μήνες προσπαθούσε έστω και ελάχιστα να ακολουθήσει ΒΑΣΙΚΟΥΣ κανόνες που και θα έπρεπε να έχει διαβάσει (έστω και μετά από το πρώτο ban) ή ακόμα και μετά από τις δεκάδες υποδείξεις που του έχουν γίνει από μέλη και mods. Αντί αυτού επιλέγει να αγνοεί με εκνευριστική απάθεια αυτά που θα πρεπε να είναι αυτονόητα. Αν παρακολουθήσεις τα ποστ του, με χρονολογική σειρά θα ανακαλύψεις ότι η ειρωνεία δεν υπήρχε εξ' αρχής αλλά επειδή και η υπομονή έχει τα όριά της έκανε την εμφάνισή της τον τελευταίο μήνα. Προσωπικά πιστεύω (και με χαρά μου βλέπω ότι και άλλα μέλη δείχνουν να συμφωνούν) ότι η ειρωνεία είναι πολύ επιεικής "τιμωρία". Αν ο κύριος πιστεύει ότι το forum είναι κωλάδικο και ότι αυτός μπορεί να κάνει ότι του κατεβαίνει γελιέται. Και αυτός και εσύ. Όταν εγώ κάνω ένα search και βρίσκω 50 σελίδες από τα ίδια πράγματα και "χάνομαι" μέσα στα σκουπίδια που τέτοιες τακτικές έχουν δημιουργήσει, το πρόβλημα πλέον γίνεται δικό μου και όχι του κάθε Λάζαρου. Το κακό είναι ότι δε μαθαίνει. Και όσο σκέφτομαι ότι αυτός αύριο μεθαύριο θα είναι αστυνομικός με πιάνει κρύος ιδρώτας. Μόνο να εύχεται να μη τον πετύχω στο μέλλον σαν αστυνομικό και δω καμμια συμπεριφορά ανάλογη με αυτήν που επιδεικνύει στο forum γιατί θα τον στρώσω όσο δε φαντάζεται (αν εδώ που δεν έχει καμμία ισχύ στα χέρια του πέρα απο την ανωνυμία φέρεται έτσι, σκέψου τι συμπεριφορά θα έχει να επιδείξει όταν θα έχει και το πλεονέκτημα της θέσης). Πάντως από βάθος καρδιάς τον ευχαριστώ που με τα δύο τόπικ του έβαλε φωτιά στη διασκέδαση. Τέτοια ποστ είχα καιρό να δω. Haros, κορυφή όλα. Με πέθανες :)
BadBoy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Παιδιά όποιος ξαναπειράξει τον lazaross, θα έχει να κάνει μαζί του! :p:p Δε ντρέπεστε να τον ειρωνεύεστε; Και έχει και τόσο ωραία υπογραφή.
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 ..Και όσο σκέφτομαι ότι αυτός αύριο μεθαύριο θα είναι αστυνομικός με πιάνει κρύος ιδρώτας. U have a point there! Jheremias θεικος!
nimik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Προς φιλο Tzoukas... <Αν ο κύριος πιστεύει ότι το forum είναι κωλάδικο και ότι αυτός μπορεί να κάνει ότι του κατεβαίνει γελιέται. Και αυτός και εσύ.> Moνο που ξεχασες να βαλεις κι εσενα μεσα,εκτος αν αισθανεσαι συγγενεια με αυτο οποτε 'νταξει.. Παντως εντυπωση μου κανει οτι οι πιο πολλοι που του τα λετε ειστε συντοπιτες του.... Τεσπα..& Τελος.-
tzoykas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Προς φιλο Tzoukas... <Αν ο κύριος πιστεύει ότι το forum είναι κωλάδικο και ότι αυτός μπορεί να κάνει ότι του κατεβαίνει γελιέται. Και αυτός και εσύ.> Moνο που ξεχασες να βαλεις κι εσενα μεσα' date='εκτος αν αισθανεσαι συγγενεια με αυτο οποτε 'νταξει.. Παντως εντυπωση μου κανει οτι οι πιο πολλοι που του τα λετε ειστε συντοπιτες του.... Τεσπα..& Τελος.-[/quote'] Αν μπορείς να μου πεις τι σχέση έχει η εντοπιότητα θα σου ήμουν υπόχρεος. Και αν σε χαλάει που είμαστε είρωνες απέναντί του ξανασκέψου το και θα περίμενα και σχόλια για τα υπόλοιπα που γράφω και όχι μόνο γι αυτό που σε χάλασε. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου, ούτε και με αυτόν βέβαια. Εγώ όμως ακολουθώ κάποιους κανόνες. Του έγιναν συστάσεις πολλάκις και τις έγραψε κανονικότατα. Όσο για το θέμα συγγένειας, θέλεις λίγο προπόνηση στην ειρωνεία σου. Σου συνιστώ να διαβάσεις τα δύο τόπικς για παραδείγματα. Χαίρομαι που αναφέρθηκες στην εντοπιότητα (στην οποία δεν έδωσε κανείς σημασία εκτός απο σένα, που είναι ύποπτο). Δείχνει ότι κρίνεις τα πράγματα με βάση λάθος ιδιότητες και χαρακτηρίζεις τον κόσμο με λάθος κριτήρια. Δε θα μπω στη διαδικασία εξήγησης του λάθους σου αλλά ήσουν πολύ άστοχος. Που να είναι άραγε εκείνος ο Λάζαρος; χαθηκε ....
billpeppas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 ROFLMAO ONCE AGAIN !!! O Jheremias & οι φιλτροχοάνες του ! ROFL LAZAROSS ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΥΑΛΟ ? ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΤΟΜΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ THREAD/ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ... ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΥΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ GOOGLE Το σχίσιμο στο καλώδιο του Floppy είναι κανονικό, και όχι για flexibility...αλλά για να δείξει ποιό από τα 2 floppy ( αν βάλεις δύο ) θα είναι το "master"....
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 χαθηκε .... ..Yeah right! Nα ναι καλα το παιδι,εδωσε το εναυσμα-αν και αθελα του-να ριξουμε τρελο γελιο!
ekkli Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 respect 2 Jheremias, ειχα να γελασω τοσο σε δημοσιευση του ινσομνια από εκεινο το κατασκοπικο δισκακι που ειχε βρεθει με χωρητικοτητα 327463678 Tb. :razz:
theobabis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δε μπορω παρα να παραδεχτω οτι οι φωτογραφιες του Jheremia ηταν πολυ εξυπνες, δε ξερω ομως κατα ποσο ειναι πρεπων να χρησιμοποιηθουν ως απαντηση σε καποιον που θεωρεις σχεδον βεβαιο οτι θα το λαβει ως ειρωνεια και οχι ως αστειο. Οταν εχουμε καποιες βασικες γνωσεις, ειναι σχετικα ευκολο να κρινουμε και να αξιολογησουμε μια κατασταση και κατα ποσο αυτη εμπιπτει στον κανονα ή στην εξαιρεση και να πραξουμε, αλλα και να ψαξουμε αναλογα. Οταν ομως δε γνωριζουμε και οταν ειδικα αυτη η κατασταση αφορα εμας, δε θελουμε να ειμαστε οσο ποιο σιγουροι γινεται για να προχωρησουμε; Προσωπικα οσο και αν ψαξω στο internet, τη σιγουρια που μου δινει μια απαντηση απο εδω δε τη λαμβανω απο πουθενα. Προσφατα ημουν αναμεσα σε δυο σετ ηχειων. Διαβασα και αρνητικα και θετικα σχολια και για τα δυο απο αυτα. Τι εκρινε την αποφαση μου; Ενα ποστ. Ενα μονο ποστ του billpeppa που εγραψε εδω - Να τον ευχαριστησω κιολας για αυτη την εμεση πληροφορια που μου εδωσε. Εχω την εντυπωση οτι οσο αστειες και αν μας φαινονται οι ερωτησεις, ειναι τιμη μας που μας θεωρει ικανους και αξιοπιστους να τις απαντησουμε και να ακολουθησει τις οποιες προτασεις μας. Δεν μπορω να τον κατακρινω για οτι ερωτησεις κανει. Το ερωτημα που εχει νοημα κατα την αποψη μου ειναι ποσο μπορουμε να επιτρεψουμε σε καποιον να μονοπωλει τη πρωτη σελιδα ενος forum (δεν γνωριζω αν οντως αυτο συμβαινει στη συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα το υποψιαζομαι) οταν υπαρχουν και αλλοι που περιμενουν απαντησεις με την ιδια αγωνια σε δικα τους ερωτηματα και προβληματα. Ισως να ζηταγαμε απο νεους ανησυχους χρηστες να εχουν ενα δικο τους τοπικ και να εκφραζουν εκει οσες αποριες εχουν; Ισως και σε ενα σub forum για newbies; Δε ξερω. Πραγματικα πιστευω ομως οτι αμα υπαρχει καλη διαθεση, λυσεις ικανοποιητικες μπορουν να βρεθουν.
tzoykas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Εχω την εντυπωση οτι οσο αστειες και αν μας φαινονται οι ερωτησεις, ειναι τιμη μας που μας θεωρει ικανους και αξιοπιστους να τις απαντησουμε και να ακολουθησει τις οποιες προτασεις μας. Φίλε μου όπως έγραψα και σε νωρίτερο ποστ, το πρόβλημα δεν είναι οι ερωτήσεις. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν απαντηθεί. Το forum δεν είναι κουβάς να ρίχνει ο καθένας ότι θέλει. Κάποιος πληρώνει για το χώρο, κάποιος πληρώνει για τον κόπο. Όλα ΜΑ ΟΛΑ αυτά που έχει ρωτήσει κατά καιρούς το συγκεκριμένο μέλος, έχουν απαντηθεί με τον ένα η με τον άλλο τρόπο στο παρελθόν. Αλοίμονο αν καταδικάζαμε τα νέα μέλη. Αλοίμονο όμως κι αν όλα τα νέα μέλη δε ρίχνανε ένα διάβασμα σε εκείνους τους ρημαδιασμένους κανόνες. Και δεν είναι καινούριο μέλος ο συγκεκριμένος. Έχει φάει ήδη ένα ban και θα πρεπε να έχει μάθει ... Φιλικά Γιώργος
theobabis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Γιωργο, καταρχην αν καταλαβα καλα οταν αναφερεσαι στους κανονες, αναφερεσαι στο σημειο που λεει πρωτου ρωτησετε, ψαξτε, σωστα; Αν ναι, να σου διευκρινησω τον προβληματισμο μου. Οταν ισχυριζεσαι οτι εχουν απαντηθει, αυτο δε συμβαινει γιατι εχεις τις γνωσεις να αξιολογησεις οτι απαντησεις στις ερωτησεις καποιου εχουν περιληφθει και καπου αλλου; Ξερεις οτι η περιπτωση που βλεπεις δεν εχει κατι ξεχωριστο και ειναι μια του κιλου οπως τοσες βλεπεις καθημερινα, κανω λαθος; Δες το λιγο ομως απο τη πλευρα καποιου που δε ξερει. Ακομη και αν ψαξει να βρει και να διαβασει παρομοια θεματα, οι περιπτωσεις μπορει να φανταζουν ομοιες, δυσκολα ξεφευγει ομως απο την αμφιβολια οτι ισως να μην ειναι. Αν δεν εχει αποκτησει ακομη τα κριτηρια για να αξιολογησει, πως θα τον βοηθησουν οι οποιες απαντησεις; Υπο αυτο το πρισμα δε μπορω να μη κατανοησω την αναγκη καποιου να σιγουρεψει κατι οσο περισσοτερο γινεται, ακομη και αν η προσωπικη του εκτιμηση τη συγκεκριμενη στιγμη για τη σωστοτητα της κρισης του πλησιαζει και το 100%. Ισως αυτη η κατανοηση να ωφειλεται στο οτι και γω παρομοιως με τον lazaross, εχω αναριθμητες γελοιες ερωτησεις, αλλα μαλλον σε συγκριση με αυτον εχω τη τυχη να εχω πολλους φιλους οι οποιοι εχουν τις γνωσεις, αλλα και τη διαθεση να μου τις λυσουν πρωτου χρειαστει να ποσταρω.
lazaross Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 αλλα μαλλον σεσυγκριση με αυτον εχω τη τυχη να εχω πολλους φιλους οι οποιοι εχουν τις γνωσεις, αλλα και τη διαθεση να μου τις λυσουν πρωτου χρειαστει να ποσταρω. οχι μαλλον, αυτο ειναι. εγω βοηθαω τους φιλους μου οσο και αν σας φαινεται αστειο.. ενταξει εδω που ζω ειμαι απο τους λιγους με υπολογιστη και ποσο μαλλον που να εχουν και συνδεση στο Internet. ενταξει ειπα κατι στο παρελθον. συγνωμμη για οσα πραματα ειπα. θελω να επανορθωσω.. επισης ανουσιο το θεμα με τα leds, το παραδεχομαι. αλλα οχι να μου λετε να κανω αναζητηση για τις ερωτησεις μου.. ολοι εχουμε τα ιδια cases, τις ιδες μητρικες, ιδια τα παντα; παρακαλω να μην εχετε αυτη την συμπεριφορα μονο και μονο επειδη ειμαι ο lazaross που αρχισατε διακιολογημενα ή χωρις λογο να μου φερεστε ετσι. για την πλακα μου εβγαλα τις φωτογραφιες και ξεσυνδεσα τα παντα; δεν το νομιζω αυτο.. Τουλαχιστον υπαρχουν και μερικοι που με καταλαβαινουν..
ANEMOS-V Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 afiste to paidi na milisei...na ekfrastei opos thelei.. (pantos to gelio pou rixa... me tous kinitires JET gia aeropsiksi..de legete) na ste kala
drm Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Λάζαρε: Ο Λαός μας λέει: Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Τον τελευταίο καιρό έχεις κάνει αρκετά ανούσια πόστ (IMHO πάντα). Αρνείσε να χρησιμοποιήσεις το search είτε του google, είτε του φόρουμ, και αναλώνεις τον χρόνο σου αλλά και τον χρόνο μας (που θα μπορούσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε για να απαντήσουμε αλλού) με ερωτήσεις του στύλ εάν η σκόνη βλάπτει τους εκτυπωτές ή εαν τα LEDακια χρειάζονται ρεύμα για να ανάψουν (Με προφανώς αυτονόητες απαντήσεις). Ειδικά με τους ανεμηστήρες τον τελευταίο καιρό το συζητάμε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αν αντί να ποστάρεις, διαβάσεις και λίγο τι λένε όλοι οι άλλοι μπορεί να γλιτώσεις και να μας γλιτώσεις απο περιττό κόπο. Μπορεί πχ στο συγκεκριμένο τοπικ, να έχεις δίκιο και να ρωτάς κάτι λογικό (...) αλλά με την συμπεριφορά σου, δεν μπορείς να περιμένεις να σε πάρουμε σοβαρά Φιλικά πάντα θα σου πρότεινα να κάτσεις να δεις πώς και πότε ρωτάν κάτι τα υπόλοιπα μέλη και να αναθεωρήσεις τον τρόπο χρήσης του forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.