Προς το περιεχόμενο

Δωστε μου καποιες συμβουλες.

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτη φωτογραφια : μπορω να βαλω ανεμιστηρακι στο χρυσο σημα της Intel; το πανω τι ειναι; γιατι για ανεμιστηρακι χλωμο το βλεπω. ειναι πολυ μεγαλο..

Δευτερη φωτογραφια : Δεν ξερω πως λεγεται αλλα ειναι σχισμενο. συνδεεται με το floppy disc. υπαρχει καποιο προβλημα;

Τριτη φωτογραφια : Ειναι οι τρυπες που εχει στο μπροστινο μερος του case και το κουτι. θα βολευε ενα ανεμιστηρακι εκει ή οχι;

Τεταρτη φωτογραφια : Τι ακριβως ειναι αυτα που φαινοονται στην φωτογραφια; για να μπαινουν τα ανεμιστηρακια ή καμμια σχεση;

Πεμπτη φωτογραφια : οριστε και το πισω μερος του case. ειναι καλυτερα εδω για να μπει καποιο ανεμιστηρακι;

Εκτη φωτογραφια : να πως ειναι τα πλαϊνα. εδω λεει να μπουν ανεμιστηρακια ή οχι;

* δεν σκοπευω να βαλω παντου ανεμιστηρακια, απλως ρωταω που ειναι καλυτερα να μπει καποιο. *

Παρακαλω να απαντησετε στα σοβαρα. χρειαζομαι την βοηθεια σας και σε μιαμιση ωρα φευγω για σαλονικη..

Ευχαριστω εκ' των προτερων.

9179539549729579450566ej.th.jpg

9179539549729579450577qp.th.jpg

9179539549729579450603so.th.jpg

9179539549729579450619an.th.jpg

9179539549729579450633nj.th.jpg

9179539549729579450640xk.th.jpg

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1. ti na valeis ? anemistiraki pano sto anemistiraki ?

2. oxi den einai skismeni

3.nai tha voleve na pernei aera apo exso kai to piso anemistiraki sto kouti na ton vgazei .

4. e ! diskolo einai ? ta podarakia pou stirizete to kouti einai .

5.nai einai kalitera ,tha pernei ton aera apo to kouti kai tha ton vgazei .

6.oxi anemistiraki ekei .

Δημοσ.

τι εκεινο το χρυσο ανεμιστηρακι ειναι; βαση για ανεμιστηρακι δεν ειναι; γιατι ενα τετοιο εχει και η καρτα γραφικων μου. το πανω το μαυρο τι ειναι; ανεμιστηρας;

εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι σκισμενο; γιατι τα αλλα που συνδεονται στα dvd-rom και στου δισκους ειναι μια χαρα.

οταν το ανεμιστηρακι ειναι αθορυβο, μπορει να προκαλειται θορυβος; απο κατι αλλο ισως;

Δημοσ.

γενικα ο EXSARXEIA_CITY καλά τα ειπε αλλά όχι πολυ αναλυτικα... :)

πρωτα απ'όλα ο γενικος κανονας ειναι οτι απο τη μπροστα μερια γινεται εισροη αερα

κ απο την πισω εκροη.

από κει κ περα για τις φωτοζ,

ναι στη πρωτη φωτο αυτο ειναι ανεμιστηρακι,

στη δευτερη, οι καλωδιοταινιες σχεδον παντα ετσι ειναι, "σκισμενες" για να εχουν κ λιγο φλεξιμπιλιτυ :)

στη τελευταια που ειναι τα πλαϊνα δεν μπαινει ανεμιστηρας -σε αυτο το κουτι τουλαχιστον ;)

α και κατι αλλο, αν ειναι να βαλεις μονο ενα ανεμιστηρα στο κουτι, βαλε πισω για να βγαζει θερμο αερα, ΜΗΝ βαλεις ΜΟΝΟ μπροστα.

αυτα.

Δημοσ.
τι εκεινο το χρυσο ανεμιστηρακι ειναι; βαση για ανεμιστηρακι δεν ειναι; γιατι ενα τετοιο εχει και η καρτα γραφικων μου. το πανω το μαυρο τι ειναι; ανεμιστηρας;

a sorry stin photo dixneis to asimenio apo to cpu fan .to xryso einai i psyktra apo to chipset tin mitrikis .ekei boreis na valeis mono anemistiraki me psiktra mazi, etoimo gia chipset . ekei sketo pos na to stirixseis .

εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι σκισμενο; γιατι τα αλλα που συνδεονται στα dvd-rom και στου δισκους ειναι μια χαρα.

oxi den einai . apla ta kalodia einai xorismena .

οταν το ανεμιστηρακι ειναι αθορυβο' date=' μπορει να προκαλειται θορυβος; απο κατι αλλο ισως;[/quote']

vasika an to valeis sto piso meros den tha kanei thorivo .apla an valeis sto brostino meros me to plastiko pou exeis brosta den tha pernei kala aera kai tha kanei thorivo .

Δημοσ.

Εσύ αγόρι μου lazaross δε παίζεσαι με τίποτα ....

Πριν ξεφτιλιστεί το ίδιο τόπικ που άνοιξες (αυτό το άνοιξες με πιο "εξυπνο" θέμα για να μας μπερδέψεις και καλά), σου απάντησαν αρκετοί στα σοβαρά να ψάξεις στο insomnia για απαντήσεις σε αυτά που ρωτάς. Το έκανες; όπως φαίνεται όχι. Θεωρείς ότι οι χρήστες του forum είναι ζώα και ηλίθιοι; ή ότι οι "κακοί" θα κοιτάξουν το προηγούμενο τόπικ και οι "καλοί" αυτό;

Κάνε search με "anemistires" και θα δείς ότι θα επιστραφούν 9 (εννέα) σελίδες γεμάτες με τόπικς για ψύξη. Και αν βαριέσαι να διαβάσεις και να βρεις τις απαντήσεις που υπάρχουν εκεί μέσα, καλύτερα βρες ένα άλλο forum.

Υ.Γ. Το άλλο τόπικ σου ξεφτιλίστηκε επειδή μας τα χεις κάνει νταούλια (mods be gentle :P)

Δημοσ.

τωρα tzoykas με την απαντηση σου βοηθησες σε κατι; τι να πω; μαλλον πρεπει να μπω με αλλο ονομα..

να ρωτησω μερικα ακομα πραματα. αν εκεινο ειναι ψυκτρα, τοτε και αυτο που υπαρχει στην καρτα γραφικων μου ( ATI RADEON 9550 ) παλι ψυκτρα ειναι; και εννοεις βαση για την ψυκτρα ή κανονικη ψυκτρα; καλυτερο ενιαι ανεμιστηρακι ή ψυκτρα;

τελος, οποιο ανεμιστηρακι και να αγορασω θα χωραει στο πισω μερος του υπολογιστη ή οχι;

Ευχαριστω για την βοηθεια.

Δημοσ.
Πρωτη φωτογραφια : μπορω να βαλω ανεμιστηρακι στο χρυσο σημα της Intel; το πανω τι ειναι; γιατι για ανεμιστηρακι χλωμο το βλεπω. ειναι πολυ μεγαλο..

πωωω! Ωραίο θέμα! Lazaross έχεις κορυφαίο PC για..."φτιάξιμο"! Πάνω στο σηματάκι της Intel θα σου πρότεινα κάτι τέτοιο: [η τιμή του είναι 30 με 40 ευρώ στην χειρότερη:) Και πλήρως αποτελεσματικό! Εγώ έχω! ]: Turbo%20Air%20Filter.jpg

Δευτερη φωτογραφια : Δεν ξερω πως λεγεται αλλα ειναι σχισμενο. συνδεεται με το floppy disc. υπαρχει καποιο προβλημα;

Λέγεται καλοδιοταινία IDE για floopy' date=' και [b']δεν ειναι σκισμένη[/b], απλά κάνει αναστροφή των αγωγών. Αυτό από πίσω όμως που γυαλίζει πολύ έντονα στο φως του ήλιου, δεν ξέρω, μπας και είναι επικύνδυνο να εκραγεί. Το έχεις ψάξει;

Τριτη φωτογραφια : Ειναι οι τρυπες που εχει στο μπροστινο μερος του case και το κουτι. θα βολευε ενα ανεμιστηρακι εκει ή οχι;

Εγώ θα έβαζα. Όχι όμως ανεμιστηράκι. Ειδικό κουτάκι ανεμιστήρα. Θα πρότεινα 37-jpv200-s.jpg που το έχω δει και εν χρήσει. Μαμεί!

Τεταρτη φωτογραφια : Τι ακριβως ειναι αυτα που φαινοονται στην φωτογραφια; για να μπαινουν τα ανεμιστηρακια ή καμμια σχεση;

Ερρρ....Έχεις κορυφαίο κουτί! Αυτά που βλέπω νομίζω είναι βάσεις για Keaboard nitro' date=' κάτι σαν αυτό:

[img']http://www.northernbrewer.com/pics/fullsize/nitro-keg-nostone.jpg[/img]. Πουλάνε ανταπτοράκια που παίρνει ρεύμα από το πληκτρολόγιο. Ο εξαερισμός είναι για τη μείξη του οξυγόνου με το Άζωτο, μη γίνει καμιά μ@λακ1α και υπερθερμανθεί η φιάλη και σκάσει...

Πεμπτη φωτογραφια : οριστε και το πισω μερος του case. ειναι καλυτερα εδω για να μπει καποιο ανεμιστηρακι;

Για εκείνο το σημείο' date=' θα πρότεινα μόνο κάτι τέτοιο [img']http://www.air-and-space.com/20031018%20Miramar/PICT0139%20B-52H%2060-0005%205BW%20front%20nacelle%20l.jpg[/img]

Εκτη φωτογραφια : να πως ειναι τα πλαϊνα. εδω λεει να μπουν ανεμιστηρακια ή οχι;

όχι ανεμιστηράκια εκεί. Όχι όχι όχι και όχι. Σε καμιά περίπτωση. θα έχεις αντίθετες ροές αέρα από και προς το εσωτερικό του κουτιού' date=' και παίζει να τα κάψεις όλα! Για εκεί θα πρότεινα:

[img']http://www.windchaserproducts.com/website/images/products/p_M7Turbo.jpg[/img] για να υπερνικάται η ροή. Όχι ανεμιστηράκια. Ανεμιστήρα!

Ευχαριστω εκ' των προτερων.

Εμείς ευχαριστούμε :)

Δημοσ.
τωρα tzoykas με την απαντηση σου βοηθησες σε κατι; τι να πω; μαλλον πρεπει να μπω με αλλο ονομα..

1. Προφανώς δεν κατάλαβες (όχι οτι μου κάνει εντύπωση) ότι δεν απάντησα για να βοηθήσω.

2. Μη κάνεις τον κόπο να μπεις με άλλο όνομα .... θα φαίνεσαι πάλι ποιος είσαι από τον τρόπο που φέρεσαι και απο τις ερωτήσεις που κάνεις. Άσε που θα έχεις αγνοήσει τους κανόνες για 3η φορά.

3. Αν είχες λίγο κουκουτσάκι μυαλό θα σε βοηθούσε να κάνεις αυτό που σου είπα. Να ψάξεις .... (μέχρι και το keyword σου έδωσα! ξεπέρασα τον εαυτό μου :grin:)

Περαστικά, αν και για την περίπτωσή σου ακόμα δεν έχουν βγει χάπια ...

edit: JHeremias, είμαι περίεργος να δω τον τίτλο του 3ου τόπικ ....

Δημοσ.
πωωω! Ωραίο θέμα! Lazaross έχεις κορυφαίο PC για..."φτιάξιμο"! Πάνω στο σηματάκι της Intel θα σου πρότεινα κάτι τέτοιο: [η τιμή του είναι 30 με 40 ευρώ στην χειρότερη:) Και πλήρως αποτελεσματικό!

Εμείς ευχαριστούμε :)

EMEIΣ σε ευχαριστούμε αγαπητέ φίλε!!! lolllllllllllllllllll

Δημοσ.
τωρα tzoykas με την απαντηση σου βοηθησες σε κατι; τι να πω; μαλλον πρεπει να μπω με αλλο ονομα.

Aν δεν μπορείς να βοηθήσεις εσύ τον εαυτό σου, δύσκολο το βλέπω να σε βοηθήσει κάποιος άλλος.

Ενημέρωση: Σε περίπτωση 2ου account αποκλείονται κ οι 2 αυτόματα μονίμως [permanent ban],

σύμφωνα με τους κανόνες που συμφώνησες κατά την εγγραφή σου.

Προσωπικά, ούτε ip δεν θα χρειαστεί να κοιτάξω για να καταλάβω 2 account από σένα.

Υ.Γ. Lazaross έχεις κάποια ανίατη ασθένεια/μόνιμη πάθηση που το forum θα έπρεπε να γνωρίζει;

Αν ναι mail me με τα αντίστοιχα διαπιστευτήρια.

/sc

Δημοσ.
πωωω! Ωραίο θέμα! Lazaross έχεις κορυφαίο PC για..."φτιάξιμο"! Πάνω στο σηματάκι της Intel θα σου πρότεινα κάτι τέτοιο: [η τιμή του είναι 30 με 40 ευρώ στην χειρότερη:) Και πλήρως αποτελεσματικό! Εγώ έχω!

LLLOoOLLL!!!!

psifizetai ws kalyterh apanthsh pou exw dei auton ton ligo kairo pou mpainw edw!!!!!!!

egrapse!!!!!

Δημοσ.

Για να ειμαι ειλικρινης δεν μου αρεσει το στυλ της ειρωνειας, δεν ειναι ομορφο να περιφρονεις καποιον και για να πω την γνωμη μου,αν δεν μπορειτε να τον βοηθησετε αφηστε τον ησυχο...ενταξει οι φωτογραφειες με τις χοανες και τις τουρμπινες εχουν πλακα αλλα ενταξει παιδια...φρενο,,,ο αλλος μπορει να πληγωνεται

Φιλικα

Δημοσ.

Jheremias το χιούμορ σου είναι άπαικτο! :lol: Όμως... Χρειάζεται και λίγη ρέγουλα το πράγμα! :neutral:

lazaross έστω μια φορά δοκίμασε να τηρήσεις τους κανόνες! Έτσι για να σπάσεις την παράδοση που λέμε!!! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...