kostelo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 παιδια εχω ενα παλαιολιθικο υπολογιστη (msi-6178,p3 800mhz,256 mb sdram) με winxp pro sp2 και εχω το εξης προβλημα.τις πιο πολλες φορες που παω να μπω στον υπολογιστη μου και σε οποιοδηποτε φακελο κανει αυτοματα refresh η επιφανεια εργασιας και φορτωνει τα εικονιδια και επειδη εχω αρκετα shortcuts παιρνει 100% επεξεργαστη για κανα λεπτο μεχρι να τα φορτωσει.αυτο σχεδον συνεχεια και δε τολμαω να χωθω μεσα στο σκληρο και μου σπαει τα νευρα.εχω το auto protect του norton antivirus 2005 και νομιζω οτι κατι φταει μ αυτο επειδη νομιζω οτι σκαναρει σε πραγματικο χρονο οποιο φακελο ανοιγω.υπαρχει καμια βοηθεια γιατι μ εχει πρηξει? εβαλα και μια εικονα την ωρα του refresh και ενω ανοιξα πρωτα ενα φακελο και τον εκλεισα αμεσως.
NiCkReD Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 αρχικα θα σου προτεινα να βαλεις ολα τα shortcut σε ενα φακελο στο desktop και να το βαλεις στο quick link στην μπαρα με shortcut.κατα 2ον μην βαλεις να ελεγχει σε real time γιατι ακομα και στο net θα σου αργει παλι με τα αρχεια που κατεβαζεις επίσης θα σου λεγα να βγαλεις τον νορτονα, αν θες και να βαλεις ενα πιο ελαφρυ
deathlok Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 afto me to fortoma ginete kai sta tria pc pou exo alla mallon se esena logo taxititas ginete idietera eknevristiko kane mia prospathia na mioseis sto elaxisto ola ta efe ton win
kostelo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 εχω βγαλει ολα τα εφε και παλι μου το κανει.αν βγαλω το νορτον ποιο προτεινετε για antivirus πιο ελαφρυ για το μηχανημα μου απ το νορτον αλλα και αποτελεσματικο?
NiCkReD Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 προσωπικα χρησιμοποιω το kaspersky, αλλα αν θες δοκιμασε και το panda
netcrawler Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Εναλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις και το Nod32 το έχω εδώ και 2 μήνες και είμαι αρκετά ικανοποιήμένος. Αλλα πρίν πας στήν δραστική λύση αλλαγής antivirus δοκίμασε πρώτα χωρίς κανένα εγκατεστημένο να δείς πώς συμπεριφέρεται τότε το συστημα σου.
lazaross Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 σε 800αρι xp + sp2 = θανατος. αποψη μου παντα. καλυτερα να βαλεις τα 98. αν θελεις ταχυτητα. αλλιως κρατα τα xp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.