Προς το περιεχόμενο

refresh στο Desktop

kostelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα παλαιολιθικο υπολογιστη (msi-6178,p3 800mhz,256 mb sdram) με winxp pro sp2 και εχω το εξης προβλημα.τις πιο πολλες φορες που παω να μπω στον υπολογιστη μου και σε οποιοδηποτε φακελο κανει αυτοματα refresh η επιφανεια εργασιας και φορτωνει τα εικονιδια και επειδη εχω αρκετα shortcuts παιρνει 100% επεξεργαστη για κανα λεπτο μεχρι να τα φορτωσει.αυτο σχεδον συνεχεια και δε τολμαω να χωθω μεσα στο σκληρο και μου σπαει τα νευρα.εχω το auto protect του norton antivirus 2005 και νομιζω οτι κατι φταει μ αυτο επειδη νομιζω οτι σκαναρει σε πραγματικο χρονο οποιο φακελο ανοιγω.υπαρχει καμια βοηθεια γιατι μ εχει πρηξει? εβαλα και μια εικονα την ωρα του refresh και ενω ανοιξα πρωτα ενα φακελο και τον εκλεισα αμεσως.

post-21986-129062924373_thumb.jpg

Δημοσ.

αρχικα θα σου προτεινα να βαλεις ολα τα shortcut σε ενα φακελο στο desktop και να το βαλεις στο quick link στην μπαρα με shortcut.κατα 2ον μην βαλεις να ελεγχει σε real time γιατι ακομα και στο net θα σου αργει παλι με τα αρχεια που κατεβαζεις ;)

επίσης θα σου λεγα να βγαλεις τον νορτονα, αν θες και να βαλεις ενα πιο ελαφρυ ;)

Δημοσ.

εχω βγαλει ολα τα εφε και παλι μου το κανει.αν βγαλω το νορτον ποιο προτεινετε για antivirus πιο ελαφρυ για το μηχανημα μου απ το νορτον αλλα και αποτελεσματικο?

Δημοσ.

Εναλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις και το Nod32 το έχω εδώ και 2 μήνες και είμαι αρκετά ικανοποιήμένος.

Αλλα πρίν πας στήν δραστική λύση αλλαγής antivirus δοκίμασε πρώτα χωρίς κανένα εγκατεστημένο να δείς πώς συμπεριφέρεται τότε το συστημα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...