Sadako Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 ΟΚ, η επικεφαλίδα είναι λίγο μπερδεμένη, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να γράψω τίποτα άλλο αντιπροσωπευτικό.. :? Αυτό που θέλω να ξέρω, είναι αν υπάρχει τρόπος κάθε φορά που εκτελείται μία εφαρμογή, να μπαίνουν αυτόματα κάποιες ρυθμίσεις των windows, ή να εκτελείται κάποιο άλλο πρόγραμμα. Εγώ αυτό που θέλω συγκεκριμένα, είναι όποτε εκτελείται το BSPlayer, να εκτελείται αυτόματα το Nero DriveSpeed, και να γίνεται mute η ένταση της line in, γιατί όταν είναι στο φουλ, κάνει παράσιτα.. Το θέμα είναι, ότι δε θέλω να γίνεται κάτι τέτοιο μόνο όταν επιλέγω εγώ απο τη συντόμευση να τρέξει το BSplayer (γιατί τότε ίσως θα μπορούσα να πειράξω τη συντόμευση και να προσθέσω καμιά line command). Αλλά θέλω και όταν τρέχει με το autorun, πχ όταν κάνω double-click σε ένα βίντεο (ή στο PowerDVD που θέλω να κάνω κάτι παρόμοιο) που ξεκινάει να παίζει με το που βάλω μέσα το δισκάκι.. Είναι κάτι τέτοιο δυνατό?? Ελπίζω να έγινα σαφής.. :?
Sadako Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δεν υπάρχει τίποτα?? Καμιά εφαρμογή? κανένα κολπάκι??
Dikemou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 de nomizo file na ginetai... to mono pou mporo na skefto einai an exei kana switch to nero gia to mute, na eftiaxnes ena bat arxeiaki... kata ta alla... :/
Sadako Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Αν είναι για να ανοίγω εγώ την εφαρμογή, μπορεί να το ψάξω και με το AutoIt, που τώρα το κατέβασα, και απο ότι είδα δημιουργεί scripts, και μάλιστα executables.. Εκεί που κολλάω είναι όταν ανοίγω ένα αρχείο, και ανοίγει αυτόματα με κάποια εφαρμογή.. Εκεί τι γίνεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.