therock Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Giati se site tou style rapidshare,qfile,megaupload,ktl den mporeis na xrisimopoiseis download manager? Iparxei kanas tropos gia na parakampseis ayton ton periorismo? Aplos polles fores pou thelo arxeio apo ekei exoun poli xamiles taxitites,i kollane stin mesi kai genika den mporo na kano douleia.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 [...]Iparxei kanas tropos gia na parakampseis ayton ton periorismo? [...] Να αποκτήσεις Premium Account πληρώνοντας.
migel Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Giati se site tou style rapidshare' date='qfile,megaupload,ktl den mporeis na xrisimopoiseis download manager? Iparxei kanas tropos gia na parakampseis ayton ton periorismo? Aplos polles fores pou thelo arxeio apo ekei exoun poli xamiles taxitites,i kollane stin mesi kai genika den mporo na kano douleia.[/quote'] Καλησπέρα. Μόλις περάσει ο χρόνος των 60'' σου βγάζει το link για download , με δεξί κλικ επάνω του και download με το Flash Get κατεβαίνει κανονικά .
therock Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 xerete. To dokimasa palia mia fora kai mou to ekopse meta apo kapoio xroniko diastima,kai den ipostirize kai resume apo oso thimame.
migel Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Εμένα ακομα δεν μου έχει τύχει να κατεβάσω αρχείο που να μην έχει resume , ειδικά κάποια μεγάλα που κατεβάζω τα κόβω και πάνω απο 3+4 φορές.
accipio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Απ' όσο ξέρω το Rapidshare δεν υποστηρίζει resume στο Free version. Όσες φορές σταμάταγε το κατέβασμα πάντα έπρεπε να το ξεκινήσω από την αρχή.
sa1901 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Ο λόγος που κόβεται το download και δεν υποστηρίζεται resume, είναι ο περιορισμός στο συνολικό μέγεθος των MB που μπορείς να κατεβάσεις free από rapidshare.
lazaross Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 το rapidshare ειναι μουφα. δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολα τα sites εχουν υιοθετησει αυτο το τροπο για να κανουν upload τα αρχεια τους.. δεν καταλαβαινουν οτι ειναι κουραστικο για εμας;
drm Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι ο Χώρος & το bandwith κοστίζει και ότι αυτά τα σίτε πρέπει με κάποιο τρόπο να προσελκύσουν πελάτες ???
Dark_son20 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 mporeis na pliroseis kai na min exeis provlima...den ftanei pou einai tsampa prepei na afinoun tous server tous na ginonte abuse apo osous den plironoun dld???
MariaTs. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Οδηγίες προς ναυτιλομένους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Rapidshare μέσω download manager, για παράδειγμα FlashGet: Κατ'αρχήν έχω Opera και αυτό με βοηθά να έχω μπροστά μου τις Μεταφορές!Κάνω κλικ στο rapidshare -> free και όταν δώσει τον σύνδεσμο κάνω κλικ και αρχίζει το κατέβασμα! Στο κάτω μέρος των Μεταφορών βλέπουμε Από που προέρχεται το αρχείο (διεύθυνση download), Προς τον φάκελο που θέλουμε να αποθηκευθεί' βλέπουμε το Μέγεθος του αρχείου και το πόσα Bytes Μεταφέρθηκαν στον φάκελό μας. Κάνουμε κλικ επάνω στο Από για να αντιγράψουμε την διεύθυνση. Ανοίγουμε το FlashGet και τα γνωστά... Όταν δούμε ότι το downloading άρχισε, με δεξί κλικ επιλέγουμε 'διακοπή μεταφοράς' στον browser! Το ίδιο γίνεται και με το Yousendit! Η διαφορά με αυτή τη σελίδα είναι ότι οι servers παρουσιάζουν κολλήματα και σταματά το downloading (πράγμα που δεν γίνεται με το Rapidshare). Όταν κατεβάζουμε μέσω αυτού κάτι απ'τον browser και σταματήσει και μετά επιλέξουμε τη 'συνέχιση της μεταφοράς', τότε όλο αυτό που έχει κατέβει πάει χαμένο και φτου και πάλι απ'την αρχή. Κάνω λοιπόν αυτό που σημείωσα παραπάνω. Όμως όταν δω ότι και στον manager έχει σταματήσει το πρόγραμμα τότε κάνω ένα είδους ενεργοποίηση... Αν δείτε x κόκκινο στον FlashGet για το αρχείο που δεν κατεβαίνει μην το διαγράψετε! Επιλέξτε πάλι το βελάκι για το κατέβασμα και αμέσως παύση. Πάτε στον browser, δώστε πάλι την διεύθυνση για το κατέβασμα' όταν ξεκινήσει στον browser, βάλτε μπρος και το FlashGet τότε θα δείτε ότι το downloading συνεχίζεται κανονικά. Κάντε παύση μεταφοράς στον browser. :wink: Να σημειώσω ότι αυτό το κάνω μόνο σε πολύ μεγάλα αρχεία. Είναι κρίμα να έχεις κατεβάσει 150Mb αρχείου και να σου μένουν άλλα 100 και επειδή δεν ξέρεις κάποιο τρικ να βρίζεις που αυτά τα 150 πάνε χαμένα!!! :-x Δοκιμάστε το!
Dj_kourampies Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 το yousendit έχει εξαιρετικό (αλλά απίστευτα κακοπρογραμματισμένο) download manager με resume, και λέγεται ysiget.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.