lazaross Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 δειτε την εικονα. τι μπορει να το προκαλει; εχω δοκιμασει ολα τα refresh rates, αλλα δεν γινεται τιποτα..
MariaTs. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Που είναι το πρόβλημα βρε Λάζαρε; Προσπαθώ να το καταλάβω, αλλά... Τι γίνεται δηλαδή;
Antonisk2003 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Μήπως δεν είναι πρόβλημα refresh rate αλλά οθόνης ή κάρτας γραφικών; Κάτι παρόμοιο μου είχε βγάλει και εμένα όταν είχα κάνει bios update στην κάρτα γραφικών. Έκανες κάτι τέτοιο τελευταία;
dali13gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Τι οθόνη έχεις; TFT? Αν έχεις TFT μπορεί να είναι και καμμένα pixels αλλά χλωμό το κόβω. Μάλλον artifacts από την κάρτα είναι. Δοκίμασε άλλους drivers και αν δεν...δοκίμασε να αλλάξεις κάρτα Και όπως είπε και ο Haros, μήπως την έχεις OC?
NeTeD Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Εμφανίζονται και στα screenshot τώρα τα καμμένα πίξελς?... Άμα τραβήξω μια γρατζουνιά στην οθόνη μου λέτε να φανεί στο screenshot? Καθαρά artifacts από την κάρτα γραφικών είναι και μπορεί να οφείλονται σε διάφορους λόγους όπως υπερθέρμανση, στα τελευταία της, τρελό πείραγμα (overclock) όπου κάτι τσουρουφλίστηκε για τα καλά και τέλος... χαλασμένο τροφοδοτικό. Το τελευταίο το είχα πάθει εγώ με ένα τροφοδοτικό το οποίο, λόγω σκασμένων πυκνωτών, έδινε ότι να'ναι ρεύμα στην AGP με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. Μέχρι να πάρω χαμπάρι τι συμβαίνει, η κάρτα έσβησε μια για πάντα.
lazaross Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 τωρα που εβαλα την ge force 4 δεν εμφανιζεται τιποτα.. με το ati tool ειχα κανει κατι.. ουπς.. να ρωτησω κατι. αμα ξαναβαλω την καινουρια την καρτα και σβησω το ati tool θα γινει καλα; εννοω αυτο το προβλημα τωρα θα ειναι μονιμο ή οχι;
lazaross Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 παιδια Please απαντηστε μου γιατι με περιμενουν να την αλλαξω. αμα ειναι να μην τνη παω. την ειχα κανει ουτε και εγω ξερω τι με το ati tool. δεν ηξερα οτι ετσι κατευθειαν γινεται ovelclock. δλδ αν την ξαναβαλω ή αν την βαλει καποιος αλλος θα εχει το ιδιο προβλημα με εμενα;
paschalia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Λαζαρε να κανω μια ερωτηση ? (ετσι ακαδημαικης σημασιας ) Το ban που εφαγες ,για ποιο λογο θεωρεις οτι στο εδωσαν ?
Haros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 παιδια Please απαντηστε μου γιατι με περιμενουν να την αλλαξω. αμα ειναι να μην τνη παω. την ειχα κανει ουτε και εγω ξερω τι με το ati tool. δεν ηξερα οτι ετσι κατευθειαν γινεται ovelclock. δλδ αν την ξαναβαλω ή αν την βαλει καποιος αλλος θα εχει το ιδιο προβλημα με εμενα; ama bgaleis to ati tool logika tha einai ok. epeidh den xerw apo ati dokimase sta panel ths ama exei kamia epilogh gia na epanerthoun oi arxikes rythmiseis.. oso gia to ama tha parei allos thn karta kai tha tou dhmiourghsei to idio problhma. efoswn den exeis kapsei tipota oxi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.