dub Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Ξέρει κάποιος που ήταν στη συναυλία στο Λυκαβητό αν η κοπέλα που τραγουδούσε τα τραγούδια με τους γαλλικούς στίχους είναι αυτή που τα τραγουδάει και στους δίσκους??? Ευχαριστώ
icedale Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Με έφτιαξες, παω να ακούσω κανένα κομμάτι..
MariaTs. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Off-Topic: icedale το ξέρεις ότι το avatar σου δεν φαίνεται; Δεν ξέρω αν τα άλλα μέλη το βλέπουν εγώ απλώς βλέπω ένα πλαίσιο που λέει: 'Το avatar του χρήστη icedale'. Για κοίταξέ το!
icedale Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Όντως! Δε με απασχολεί βέβαια αν θα φαίνεται το avatar ευχαριστώ για την αναφορά : )
dub Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Τελικά με μένα θα ασχοληθεί κανένας??? Καμμιά απάντηση στην ερώτηση μου?
sikaztarek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 xmmmm psakse na vreis photo sto net tis kopelas pou tragouda sta album. sorry alla de 8ymamai onoma, mporw omws na sou apanthsw se liges hmeres opou kai 8a epistrepsw sta cdia mou. o monos sigouros tropos einai mallon aytos - ektos an 8ymasai ta onomata kai twn dyo - sth synavlia kai stous diskous -.
dub Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Tα ονόματα απο τη συναυλία δεν τα θυμάμαι. Δεν έχει και μεγάλη σημασία. Ετσι απο περιέργεια. Δεν μου ειπατε ομως η συναυλία σας άρεσε???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.