DrFreeman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Παιδιά αυτή την περίοδο αν πάνε καλά τα οικονομικά μου σκέφτομαι να κάνω μετάβαση σε laptop (και για λόγους φορητότητας - μετακινούμαι μετάξύ δύο πόλεων εβδομαδιαίως). Αυτό που θέλω είναι το laptop αυτό να έχει κάποιες δυνατότητες για gaming σε επίπεδα τουλάχιστον R9800. Ακόμα καλύτερα αν πρόκειται για 6800Go ή Μobility X800. O περιορισμός μου είναι το κόστος να μην ξεπερνά τα 1600-1700 ευρώ. Υπάρχει κανένα μοντέλο στην αγορά που να πληρεί αυτά που ζητάω; Σημειωτέον οτι χαρακτηριστικά όπως η αυτονομία και η θερμοκρασία δε με απασχολούν ιδιαίτερα, λόγω του ότι θα το έχω σχεδόν πάντα σε δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος και σε γραφείο. To προανέφερα μάλιστα: το θελώ για την ευκολία στη μεταφορά. Ακούω προτάσεις, αν υπάρχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Στα λεφτά αυτά αυτό: Είναι πιστεύω η καλύτερη επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 nai alla tha tu kratisei gia 1-2 xronia?? oste na mhn exei provlimata sto gaming..............????? for sure..??? otan zestenete ena mixanimA?? file mu, pistevo tha prepei na se endiaferei h thermokrasia mias kai einai kapos vasiko prin thn agora enos laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.