Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ASUS eax-600 pci express (ati radeon chipset)

persival

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το καινούριο pc που πήρα, και θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει κάτι. Το λοιπόν, έκανα αναβάθμιση στο pc μου και πήρα ένα amd64 - 3.0GHz, Asus a8ve-deluxe m/b και την παραπάνω vga. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι:

α) Δεν "παίζουν" οι catalyst drivers της Ati. (βγάζει ένα μήνυμα λάθους οτι η μνήμη δεν μπορεί να είναι "read").

β) είχα μια tv card που όταν πήγαινα να τρέξω το πρόγραμμα, ξανά το ίδιο μήνυμα λάθους. Την άλλαξα με μια PCTV Pro της Pinnacle αλλά μάταια, το ίδιο πρόβλημα.

γ) κατέβασα και εγκατέστησα την εφαρμογή Video Security απο το site της Asus και δεν ξεκινάει ούτε αυτή.

δ) ενώ πριν κάνω τις δοκιμές μου με τους drivers (κατέβασα ότι βρήκα στο site της Asus) έβλεπα κανονικά DVD με το Power DVD, τώρα ούτε και αυτό παίζει...

Όπως θα καταλάβατε, έχω δοκιμάσει τουλάχιστον τα βασικά με τους drivers... Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα τι μπορεί να γίνεται τον παρακαλώ να μου δώσει τα φώτα του...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

ok, τελικά το βρήκα, άλλαξα όλες τις ρυθμίσεις που είχαν να κάνουν με την κάρτα γραφικών στο bios και έπαιξε :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φίλε persival με το μυθικό το nick..

την Eax600 αν θές να ακούσεις ένα παθόντα.. πέταξε τη, ετοίμασε τη για κάτι άλλο δημιουργικό.. μετά απο το πολύ 6 μήνες 1 χρόνο παρουσιάζει άλυτα προβλήματα.. αν μπορείς δλδ ακόμα άλλαξε την εκεί που την αγόρασες..

Στο λέω γιατί και εγώ όπως πολλοί παγκοσμίως έχουμε απευθυνθείστην asus και έχουμε φαει το Χ με το ότι γιαυτόν το λόγο ...υποτίθεται αποσύρθηκε (αλλα απ'οτι βλέπω, το stock γεμίζει στομάχια) βγήκε η eax700..

anyway.. i hope you got it...

γειά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...