abeness Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2001 Λοιπόν μάγκες το πρόβλημα είναι ότι είμαι τρομερά ανορθόγραφος και όταν πάω να γράψω κάτι στο Corel δεν ξέρω πώς να το διορθώσω. Προσπάθησα να κάνω «αντιγραφή» «επικόλληση» από το Word αλλά δεν μου βλέπει τα γράμματα Ελληνικά , μάλλον δεν ταιριάζουν οι γραμματοσειρές!!! <BR>Καμιά ιδέα;;;;<BR>
Edgar Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2001 Otan grafeis kati to Corel kai den ksereis an einai sosto i oxi, fonakse kanenan apo tin oikogenia or apo to grafeio na to tsekarei kai na sou pei
abeness Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2001 Βρε φίλε με δουλεύεις;;; Εδω δεν μιλάμε για μια δυο λέξεις εδω λέμε για ολόκληρο κείμενο
Gary Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2001 tote kane kanena search exoyn ginei post gia metafrastes keimenon den xero omos an kanoyn apo ellinika se ellinika (ligo dyskolo ) <P>------------------<BR>Gary Hobson ( tixeri ekdosi )
abeness Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2001 Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω ούτε αντιγραφή επικολλήσει ή να κάνω Import!!!!!!!!!!! (;;;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.