Em_Zed Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Πριν μερικές μέρες ανακάλυψα ότι η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου έχει πέσει αρκετά χαμηλά,και σκέφτομαι αρκετά σοβαρά να το αποκτήσω σαν συσκευή. Έχω όμως μερικά κολλήματα και θα ήθελα την βοήθεια όσων έχουν το συγκεκριμένο τηλέφωνο. - bluetooth + irda είναι ξεκλειδωμένα ; - μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια στο μενού ; (εκεί που λέει υλικό, επαφές κλπ, αυτά τα εικονίδια αλλάζουν - μπορώ να αλλάξω αυτό το (κάπως εκνευριστικό) κόκκινο χρώμα του μενού ; - μπορώ να δημιουργήσω φακέλους στα μηνύματα, πχ family, friends, και όποιο μήνυμα έρχεται να πηγάινει στον αντίστοιχο φάκελο ; - υπάρχει τελικά τρόπος (ξεκλείδωμα πχ) να παίξουν Mp3 σαν ringtone ? Kαι το μεγάλο ερώτημα.. - τι γίνεται με αυτά τα mp3. Διάβασα σε πολλά σαιτς, ελληνικά και ξένα, ότι πολλοί έχουν πρόβλημα με τα mp3s, ότι δεν μπορούν να τα αναπαραγάγουν από την συσκευή, ή την κάρτα, ή κάτι τέτοιο. Και οτι η λύση είναι να αγοράσει κανείς μια sd card + card reader/writer και να τα βάζει εκεί, για να μπορεί να τα παίζει. Αληθεύει; - Τα απλά ακουστικά που έχω κάνουν, ή χρειάζεται να αγοράσω τα ακουστικά της σαρπ για να έχω καλύτερο ήχο ; Επειδή έχω κόλλημα με τη μουσική καιθέλω κάτι καλό,αξίζει να πάρω το σαρπ ή να περιμένω για το SE W800i να πέσει ?? Ευχαριστώ πολύ
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 ap oti kserw sto gx30i einai ksekleidwtes oi ir kai to bt. ta mp3 paizoun monofwnika, kai afto me to card reader isxyei. tis pernas me card reader stin karta kai meta paizoun... i gnwmi mou einai oti den aksizei pleon san kinito... anti na skeftesai gia to gx30i tha sou sinistousa sta idia peripou lefta to siemens cx75. me kleista matia cx75... milame gia 1.3MP camera, BT, Ir (ksekleidwta), kartes rsMMC, teleia anaparagwgi mp3. den yparxei logos gia gx30i.
Em_Zed Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 To ξέρω ότι είναι κάπως ξεπερασμένο σαν κινητό, αν λάβουμε υπόψη μας τα νέα μοντέλα της σαρπ, βλ. 902, 703 κλπ, απλά έχω κολλήσει με αυτό το τηλέφωνο από τότε που βγήκε, μου αρέσει πολύ σαν σχεδιασμός, και έχει και καλή τιμή. Δεν μπορώ να δώσω 350-400 ευρώ να πάρω τηλ, δυστυχώς.. Γουστάρω τρελα το σε w800i, αλλά δεν μου περισσεύον 420 ευρώ για να τα δώσω.. Aυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι οτι αν πρέπει να δωσω 250 για να το πάρω (σε κινητομάνια κατάστημα, θα δώσω το νοκια που έχω) και μετά να δώσω 30 ευρώ για ρίντερ και 40-50 ευρώ για κάρτα, γ@μησε τα.. εκεί σπάζομαι. Και φυσικά αυτό δεν το λέει σε κανένα φυλλάδιο της βοντα και αμφιβάλλω αν το ξέρουν, πόσο μάλλον να το λένε, και οι πωλητές στον κόσμο...
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δεν μπορώ να δώσω 350-400 ευρώ να πάρω τηλ, δυστυχώς.. Πληροφοριακά το siemens το βρίσκεις 222 ευρώ.
clopier Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 lipon san katoxos gx30i exo na sou po ta exeis : I othini ine apla korifea anamesa sta kinita pou den ine 3g. Oi photos ine poli kales (psaxe sto net gia photos apo afto to kinito), ine tromera grigoro sto menu alla den mporis na to allaxis oute na vgalis to voda live. Ta bt kai irda ine xeklidota alla to bt ama to xrisimopiis to kinito mpori to vradi na sou zitai fortisi . Gia na valis mp3 sto kinito prepi na exeis flash reader (kathe allos tropos ine akiros ). Exei mia megali patata afto kinito omos java applications mono me online katevasma (kapote ixe vgi ena programa pou sou ekane mia patenta kai evazes apo to pc sou sto kinito java pexnidia alla i vodafon se xerone kanonika gprs data !!!!!). Ring tone oute kan na to skeftese gia mp3 perni mono mmf kai mid ena allo tipo arxeiou pou den thimame. Apo bataria 2 meres na ipologisis. Ena teleftaio to kinito exei apistefti antoxi kai den grazouniete efkola (mou efige kai sernontan metra to kinito sitn asfalto kai oi othoni apo exo den katalave xristo :) ligo to plastiko stis akres fagothike. Afta elpizo na se katatopisa.
Em_Zed Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Σευχαριστώ ρε clopier.. Στο κινητό αυτό δεν με αφορούν ούτε τα παιχνίδια, ούτε η τζάβα εφαρμογές, ούτε καν οι φωτογραφίες! (όχι οτι με χαλάει που τραβάει άπαικτες, έτσι Από αυτά που είπες πιο πολύ με πείραξε το οτι δεν μπορώ να αλλάξω το κόκκινο χρώμα στο μενού, παρά όλα τα αλλά. Λίγο χάθηκε εκεί με το flash reader..είναι αυτό που λέω εγω, μια sd card, και ένας card reader/writer ? Και κάτι ακόμα -Aν αγοράσω την συσκευή, μπορώ να ενεργοποιήσω το live ? -Με τα ακουστικά τι γίνεται? Κάνουν αυτά που έχω τα απλά, ή πρέπει να αγοράσω κάποια συγκεκριμένα για να έχω καλό ήχο ? -Στο ημερολόγιο, έχει επιλογή να προσθέτω σημειώσεις; Ξέρω'γω, γενέθλια και τέτοια; -Στα μηνύματα μπορώ να δημιουργήσω φακέλους; Και πάλι ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.