Προς το περιεχόμενο

Έξωωω...

asxeto4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι εδώ και καιρό στο ψάξιμο για TFT και εκεί που κοιτούσα τιμές σε διάφορα μαγαζιά ανακάλυψα τυχαία την παρακάτω διεύθυνση που με έκανε να αρχίζω να βρίζω τα μεγάλα καταστήματα (plaisio, multirama κτλ). Το ήξερα ότι τα online καταστήματα είναι πιο φθηνά (λόγω λιγότερων εξόδων), αλλά στην Ελλάδα δεν είχε την ποικίλια που ήθελα π.χ. το eshop.gr δεν μπορεί να συγκριθεί με pixmania ή mindfactory. Έλα όμως που δεν ήθελα να μπλέξω με εξωτερικό και έτσι περιοριζόμουν στα "δικά μας" χωράφια. Όπως έλεγα όμως βρήκα το http://www.skroutz.gr/ και έπαθα την πλάκα μου από το πόσα πολλά on-line μαγαζία έχουμε στην Ελλάδα. Οι τιμές τους είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΕΣ για παράδειγμα είδα TFT 19'' με διαφόρα ως 100? από το plaisio. Από εδώ και πέρα για σοβαρές αγορές μόνο on-line. Και στα περισσότερα μαγαζία δεν είναι απαραίτητη η πιστωτική κάρτα(άλλο μεγάλο κλέψιμο αυτό), αλλά υπάρχει πάντα η παλιά καλή αντικαταβολή.

Δημοσ.

asxeto4 είναι καλύτερα να κρατάς τέτοιους χαρακτηρισμούς για τον εαυτό σου.

Το ότι κάποιος έχει κάτι ακριβότερα από κάποιον άλλο δεν σημαίνει ότι είναι και κλέφτης.

Γι'αυτό υπάρχουν τόσα μαγαζιά (online και μη) για να έχεις επιλογές.

Καλύτερα διάβασε μερικά topics εδώ στο forum ώστε να δεις λίγο σφαιρικά τι γίνεται.

Υπάρχουν θετικά και αρνητικά για όλες τις περιπτώσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

vasika den einai akrivws kleftes...apla ekmetaleuontai thn tempelia arketwn katanalwtwn gia perissotero psa3imo...opws kai na to kanoume poios den 8elei na vgazei perissotera lefta?

Δημοσ.

Πάντως ένας φίλος μου παυ παράγγειλε μιά TFT οθόνη από το φθηνότερο Ελληνικό κατάστημα που του έβγαλε ο Skroutz την περίμενε πάνω από ένα μήνα (ενώ του είχαν πει ότι η αντιπροσωπεία δεν είχε στοκ γιά να τους στείλει, σε όλο αυτό το διάστημα η οθόνη εμφανιζόταν ως διαθέσιμη στο site και μάλιστα η τιμή άλλαζε προς τα πάνω) μέχρι που τελικά την αγόρασε από αλλού. Καλές είναι οι φθηνές τιμές, αλλά αν έχεις 1000 προϊόντα στον κατάλογο και τα 950 δεν τα έχεις σε στοκ δεν γίνεται δουλειά.

Και στα περισσότερα μαγαζία δεν είναι απαραίτητη η πιστωτική κάρτα(άλλο μεγάλο κλέψιμο αυτό), αλλά υπάρχει πάντα η παλιά καλή αντικαταβολή.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι αρνητικό να δέχονται μόνο πιστωτική κάρτα τα καταστήματα. Δηλαδή στο εξωτερικό είναι χαζοί που χρησιμοποιούν σχεδόν αποκλειστικά πιστωτικές κάρτες; :roll:

Δημοσ.

Ta megalitera pleonektimata gia mena psonizontas as poume apo Plaisio einai oti:

1. vlepo ti agorazo ekeini ti stigmi pou to epilego (oxi gourouni sto saki)

2. ean ala3o gnomi i den me ikanopoiei mesa se mia ebdomada to pao piso kai perno kati allo

3. ean xalasei to pao piso sto service xoris na agxonomai kai na psaxnomai

4. Iparxoun katastimata se polla meri gia na min trexeis

oi mikres diafores timon se orismena proionta loipon den "plironoun" ola ta parapano.-

Δημοσ.

Όντως asxeto4 είσαι υπερβολικός...ελεύθερη αγορά έχουμε και ο καθένας πουλάει ότι θέλει όσο θέλει...εσύ κρίνεις τι αγοράζεις. Όσον αφορά τα online shops και εγώ είμαι επιφυλακτικός έναντι μαγαζίων αγνώστων στοιχείων.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σας παρακαλώ ιδιαίτερα να αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς όπως κλέφτες, λωποδύτες, απατεώνες κλπ κλπ.

Το κάθε κατάστημα πουλάει όσο επιθυμεί. Κανένας δεν υποχρεούται να αγοράζει από κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα.

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι αρνητικό να δέχονται μόνο πιστωτική κάρτα τα καταστήματα. Δηλαδή στο εξωτερικό είναι χαζοί που χρησιμοποιούν σχεδόν αποκλειστικά πιστωτικές κάρτες; :roll:

Χαζοί δεν είναι σίγουρα απλά για τα ελληνικά δεδομένα είναι αρκετά περιοριστικό. Προσωπικά αγοράζω τακτικά και μόνο με πιστωτικές αλλά πιστεύω ότι εγώ δεν είμαι ο κανόνας. Να παραθέσω κάποια επιχειρήματα που φαντάζομαι απαντούν στο ερώτημα γιατι η πληρωμή μόνο με πιστωτικές είναι αρνητικο (ή για να ακριβολογούμε το ότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι πληρωμής είναι το αρνητικό, όπου αυτό συμβαίνει):

1. Οι αγορές με πιστωτική μεταφέρουν κάποιο κόστος από την τράπεζα στον πελάτη. Κάποια καταστήματα επιλέγουν να επωμιστούν τα ίδια αυτό το κόστος (οπότε και το επιχείρημα εδώ δε λέει τίποτα), άλλα όμως επιλέγουν να επιβαρύνουν τον πελάτη με αυτό το κόστος.

2. Σίγουρα η ασφάλεια της συναλλαγής με πιστωτική υπολείπεται αυτής με αντικαταβολή. Μπορεί να έχει αυξηθεί η ασφάλεια αλλά σίγουρα είναι ασφαλέστερο να πληρώσεις τη στιγμή που έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις το προϊόν.

3. Δεν είναι όλοι χρήστες ή κάτοιχοι πιστωτικών καρτών. Η κατοχή τους συνήθως επιφέρει ένα πάγιο ετήσιο κόστος που για άλλους είναι αδιάφορο αλλά για κάποιους (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου) είναι σημαντικό (και για την ακρίβεια νταβατζιλίκι της τράπεζας).

Κατά την ταπεινή μου άποψη, ένα κατάστημα που προσφέρει ΜΟΝΟ αυτό τον τρόπο πληρωμής, κόβει ένα σημαντικό μέρος της πελατείας του.

Δημοσ.

to plastiko xrima pistevo den kani kako sto katastima ma ston pelati mias kai i trapezes den einai idrimata na xarizoun lefta koita aplos to xartaki pou pliroses me agora karta apo to katastima kai des kai sto telos tou mina ti xreostiko exis apo tin karta ti pio aplo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...