lazaross Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 μπορει καποιος να με βοηθησει; καταρχας παταω το fin max. core και αρχιζει απο το 250 που ειναι να ανεβαινει.. σε καποια στιγμη σταματαει στο 397 και κανει συνεχεια heat up επι μιαμιση ωρα!! τι πρεπει να κανω; επισης ετσι που ανεβαζω το core και την memory, υπαρχει περιπτωση να καει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazaross Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 μπορει καποιος να με βοηθησει; τα tutorials δεν με βοηθανε πολυ. δεν ξερω και τελεια αγγλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freskas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Στο configuration, εχει ρυθμιση ποσο περισσοτερο θα διαρκει το επομενο heat up απο το προηγουμενο. (Δεν το εχω μπροστα μου το προγραμμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 να έχεις την κάρτα και το pc μακρια απο το φούρνο βάλτα διπλα στο ψυγείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Για να εισαι σιγουρος βαλε κανα ανεμιστηρακι η ακομα καλυτερα υδροψυξη[watercooling]... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazaross Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 και εγω που νομιζα οτι το προγραμμα δεν κανει τιποτα.. παραλιγο να μου καψει την παλια καρτα. παντως αυτη που εχω τωρα, εχει ανεμιστηρακι. εχει clock στα 250 και memory στα 200. ποσο να τα αυξησω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freskas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 lazaross Afou exeis to AtiTool mh se anyshxei to poso, Balto na tre3ei max core. 8a arxisei na anebazei k' molis ftasei sto megisto ths kartas k' bgalei artifacts 8a arxisei na katebainei. To heatup sto kanei gia na dei k' poso sta8erh einai h karta sou sta xMHz. Kane 1 profile me 1 timh katw apo thn panw oriakh k' fortwne to opote exeis apaithseis apo thn karta sou (se game px) To idio isxyei k' gia th mnhmh. Molis breis peripou ta megista tous (me ligo skonto pros ta katw), apo8hkeuse ta sto profile k' tre3e 1 game na deis poso antexei h karta. Na kaei kati panta paizei, me to ati tool mporeis na mikrhneis tis pi8anothtes. Exe ypopsin sou oti kourazeis thn karta sou oso thn exeis overclocked gi afto kalo einai na gyrnas se default otan de trexeis grafika. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazaross Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 αυτο ακριβως κανω. μονο που στα παιχνιδια μου εμφανιζει κατι παραξενα σχηματα. μαλλον θα μειωσω λιγο τις συχνοτητες γιατι ειναι σχεδον στην διπλασια τιμη τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μείωσε πρώτα τις συχνότητες στις μνήμες και μετά στον πυρήνα. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αυτό που περιγράφεις εμφανίζεται όταν έχεις υπερχρονίσει πάρα πολύ τις μνήμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.