kostas_theo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Mpika, pou lete, mia mera sto site tou Billy na katevaso to SP2. Afou arxizo na to katevazo diapistono oti einai 266MB kai oti me tin 56ara syndesi mou tha ekane poliiiii ora na katevei... Meta vlepo pio kato oti sto stelnoun DOREAN se CD. Paraxeno, leo, i Micro$oft kai na dinei kati tsampa... pou xanakousthke???? Kai sas rotao tora: mipos sto plaisio tis parakolouthisis ton tilepikoinonion kai olon ton anthropon genikotera, aytos einai o monadikos tropos na paroun ta alithina stoixeia sou, na ta fakelosoun kai na xeroun se syndiasmo me tin IP sou ana pasa stigmi poios eisai? Giati stis diafores formes pou symplironoume kata kairous sto internet (px gia kainourgio e-mail klp) mporein na valeis oti goustareis nicknames klp, eno sto sygkekrimeno an den valeis ta pragmatika sou stoixeia den prokeitai kai na laveis pote to Cd pou parageiles...
Papajohn Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Well, καμμία σχέση! (δεν ορκίζομαι κιολλας ε!) Βασικά η MS έδινε τα SPs απο πολύ παλία, τις εποχές προ-broadband σε CD δωρεάν ώστε να τα βάλει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος που δεν είχε πρόσβαση σε broadband γραμμη. Για τον ίδιο λόγο που το SP2 των XP περνάει ακόμα και με (πασίγνωστα) πειρατικά keys. Τώρα το αν ξέρουν το αληθινό η ψεύτικο όνομα σου, δεν νομίζω πως έχει ιδιαίτερη διαφορά για την MS και την θάλασσα των spammers. Απλά μια valid email θέλουν εκείνοι. Τωρα αν ξέρουν οτι στη τάδε χώρα στο δρόμο τάδε μένει ο τάδε δεν είναι και ιδιαίτερο κατόρθωμα. Ο τηλεφωνικός κατάλογος του ΟΤΕ τα έχει όλα αυτα τα στοιχεία.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Mpika, pou lete, mia mera sto site tou Billy oti me Meta vlepo pio kato oti sto stelnoun DOREAN [/b']se CD. Paraxeno, leo, i Micro$oft kai na dinei kati tsampa... pou xanakousthke???? nai tzaba den to peires ? to provlima poio einai ? to "pou xsanakousthke" giati to les ? ti parapano itheles ? na doseis kana rantevou me kana atomo apo ti microsoft gia na sto dosei ? an theleis anonymia se auta yparxoun kai oi taxrydromikes thirides ...
redxaris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 μα ετσι και αλλιως μπορεις να βαλεις οτι ονομα θες δεν σου ζητανε ταυτοτητα γιατι ερχεται με απλο ταχυδ. οποτε βαζεις οτι ονομα θες και στο στελνουν! Δεν πιστευω οτι το κανει η microsoft για να παρει το ονομ/πωνυμο σου!
drm Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Ρε παιδία, σοβαρευτήτε επιτέλους. Έχουμε καταντήση ακόμα και τα σωστά να τα βλέπουμε με στραβό μάτι... Η Microsoft, η οποία πάντα πρόσφερε ΔΩΡΕΑΝ όλα τα patch στους νόμιμους τουλάχιστων χρήστες συνεχίζει να κάνει το ίδιο...
guido Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 dhl pisteueis oti prepei na dwseis ta pragmatika stoixeia sou gia na ma8oun poios eisai? enw p.x sto e-mail sou pou exeis dwsei pseftika an to 8elhsoun den mporoun?
gregdais Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 siga min asxolithei me emas i ms/. i ms antithetws efxaristietai me tin katastasi pou epikratei edw stin patrida mas.... tsampa diafimisi.... den ginomai poli katanoitos giati mporei na mpleksw se kavgades.... byezzz
redxaris Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 ναι ρε παιδια αν ηθελαν να μαθουν για εμας σιγα μην επρεπε να τους στειλουμε τον ονομα μας κτλ!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Εγω οταν πρωτοεμφανιστηκε το sp2 συμπληρωσα τη φορμα και μου το εστειλαν με το ταχυδρομειο σε μια χαρτινη θηκη που εγραφε απ' εξω microsoft και μεσα ειχε το cd. Δεν το ειχαν βαλει καν σε φακελο - στο πισω μερος η χαρτινη θηκη ειχε ενα αυτοκολλητο που εγραφε το ονομα μου και την διευθυνση μου. Την εποχη που μου το εστειλαν δεν ειχα τα windows xp original. Το τελευταιο το γραφω για να καταλαβουν μερικοι οτι την μικροσοφτ δεν την ενδιαφερει και τοοοοοοοοσο πολυ το τι κανουμε εμεις...απο αλλου περνει τα χοντρα λεφτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.