lazaross Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 υπαρχει προβλημα με το DVD-ROM μου. καθε φορα που προσπαθω να αντιγραψω ενα DVD ή να κανω Image τοτε μου βγαζει failed στο 99%. το παραξενο ειναι οτι τα αντεγραμμενα DVD και Images λειτουργουν κανονικα.. ( !! ) επισης τα Images τα αντιγραφει σε 15 λεπτα, ενω το DVD-RW κανει στα 8 λεπτα. γιατι γινεται αυτο το πραγμα..; το DVD-ROM ειναι στο slave και DMA off το DVD-RW ειναι στο master και DMA on μπορει καποιος να με βοηθησει;
sa1901 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Εσύ δεν είχες BAN μεχρι τον Σεπτέμβρη; Anyway ... μόνος σου έδωσες την απάντηση. Ενεργοποίησε και στο DVD-Rom το DMA.
lazaross Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 ναι το προβλημα ειναι πως δεν ξερω πως θα το κανω.. μεσω device manager δεν μπορω να το κανω..
doctorkostis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Uninstall secondary controller + restart......
lazaross Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 το εκανα, αλλα παλι τιποτα. μαλιστα ενω πριν το κανω unistall υπηρχαν επιλογες για το DMA, τωρα δεν υπαρχει τιποτα. DMA off ειναι ο ενας δισκος και το DVD-ROM.
billpeppas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 άντε...για το καλό.. install power dvd. Run the diagnostics. it'll ask you if you want PowerDVD to automatically enable DMA on your drives...select yes & press ok...
lazaross Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 πρωτον μου λεει αυτο το μηνυμα. δευτερον και που κανω το diagnostic δεν γινεται τιποτα απολυτως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.