Προς το περιεχόμενο

Κινεζικοί ελληνικοί υπότιτλοι...

faulpelz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalimera,mia voitheia paidia..exo katevasei isa me 8 ipotitlous sta ellinika ipotithete kai otan anoigo to rar arxeiaki..einai toulaxiston kinezika! exo prospathisei na alakso encoding kai mesa apo to vlc pou xreisimopoio alla tipta..ti kano lathos arage?

thanks.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα!παιδια μια βοηθεια!!εχω το vobsub και το winani nideo convert.περναω τη ταινια στο winavi και δε μου δειχνει το μπλε βελακι κατω.παταω και τη προεπισκοπιση και δειχνει οτι της βγαζει "κορακιστικους" υποτιτλους.τι να κανω???ευχαριστω....

Δημοσ.
καλημερα!παιδια μια βοηθεια!!εχω το vobsub και το winani nideo convert.περναω τη ταινια στο winavi και δε μου δειχνει το μπλε βελακι κατω.παταω και τη προεπισκοπιση και δειχνει οτι της βγαζει "κορακιστικους" υποτιτλους.τι να κανω???ευχαριστω....

Δες τον οδηγό '"ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI 8", από εδώ: www.kastel.gr

Δημοσ.
Δες τον οδηγό '"ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI 8", από εδώ: www.kastel.gr

δε βρηκα κατι.ειμαι και ολιγον τι "ασχετη", μη φρικαρεις!

Δημοσ.

για να μην παιδεύσαι .. αφου γυρίσεις απο start>control panel>regional and ... settings τα παντα σε ελληνικα ...

βαλε και το kmplayer το οποιο ειναι και portable(δεν θέλει εγκατασταση) ... πετα μεσα την ταινια .. πετα μεσα τους υποτιτλους όπως ειναι (δεν ειναι αναγκη να εχει ιδιο ονομα) και θα εισαι οκ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...