faulpelz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 kalimera,mia voitheia paidia..exo katevasei isa me 8 ipotitlous sta ellinika ipotithete kai otan anoigo to rar arxeiaki..einai toulaxiston kinezika! exo prospathisei na alakso encoding kai mesa apo to vlc pou xreisimopoio alla tipta..ti kano lathos arage? thanks.
kleidokratwr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Στην ρύθμιση του font βάλε encoding:Ελληνικά.
faulpelz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Einai idi ellinika sto font.Kapoios allos player isos ...
kleidokratwr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 BsPlayer , Media Player Classic Δοκίμασε και το Γραφή:Ελληνική. Ισως το λέει γραφή και όχι encoding.
faulpelz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Katevasa to bsplayer kai paizoun oi ellinikoi ipotitloi ..omos tainia den vlepo..( me to vlc to antitheto.)kamia idea?
kleidokratwr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δοκίμασε να βάλεις το vobsub. Αυτό είναι κάτι σαν subtitle server, δηλαδή παίζει τους υπότισλους ακόμα και στον media player των windows.
afroditi1983 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 καλημερα!παιδια μια βοηθεια!!εχω το vobsub και το winani nideo convert.περναω τη ταινια στο winavi και δε μου δειχνει το μπλε βελακι κατω.παταω και τη προεπισκοπιση και δειχνει οτι της βγαζει "κορακιστικους" υποτιτλους.τι να κανω???ευχαριστω....
kastel Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 καλημερα!παιδια μια βοηθεια!!εχω το vobsub και το winani nideo convert.περναω τη ταινια στο winavi και δε μου δειχνει το μπλε βελακι κατω.παταω και τη προεπισκοπιση και δειχνει οτι της βγαζει "κορακιστικους" υποτιτλους.τι να κανω???ευχαριστω.... Δες τον οδηγό '"ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI 8", από εδώ: www.kastel.gr
afroditi1983 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δες τον οδηγό '"ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI 8", από εδώ: www.kastel.gr δε βρηκα κατι.ειμαι και ολιγον τι "ασχετη", μη φρικαρεις!
ghbgr Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 για να μην παιδεύσαι .. αφου γυρίσεις απο start>control panel>regional and ... settings τα παντα σε ελληνικα ... βαλε και το kmplayer το οποιο ειναι και portable(δεν θέλει εγκατασταση) ... πετα μεσα την ταινια .. πετα μεσα τους υποτιτλους όπως ειναι (δεν ειναι αναγκη να εχει ιδιο ονομα) και θα εισαι οκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.