savnik20 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 exo adsl 384 sindesi me ton ote(kai paroxea). to problima poy exo einai oti tis teleftees meres eno deixnei oti iparxei sindesi stamatan ta panta kai anagkazomai na vgazo to fis (einai elegmeno) tis tilefonikis gramis apo to modem kai na to ksanavazo kai tote ola kala. ayto mporei na ginei sta pente lepta , mporeis omos na ginei kai stis okto ores. kammia idea; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razier Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε εμένα. Μόνο που δεν κόβεται τελείως η επικοινωνία. Μπορεί δηλαδή να έχω 2 προγράμματα p2p να κατεβάζουν κανονικά και κάποιες στιγμές ενώ αυτά κατεβάζουν να μην μπορώ να μπω ούτε στο msn ούτε στο irc ούτε να ανοίξω sites. Πως γίνεται να κατεβάζουν αυτά και εγώ να μην μπορώ να κάνω τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mithrantir Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε εμένα. Μόνο που δεν κόβεται τελείως η επικοινωνία. Μπορεί δηλαδή να έχω 2 προγράμματα p2p να κατεβάζουν κανονικά και κάποιες στιγμές ενώ αυτά κατεβάζουν να μην μπορώ να μπω ούτε στο msn ούτε στο irc ούτε να ανοίξω sites. Πως γίνεται να κατεβάζουν αυτά και εγώ να μην μπορώ να κάνω τίποτα; Mallon epeidi kai ta duo p2p pou exeis katanalwnoun olo to download bandwidth pou exeis opote mporei na stelneis esu ta aparaitita paketa gia otidipote allo alla den mporeis na laveis logw congestion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Mπορεί να φταίει ο διακομιστής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jikail Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Και εμένα μου συμβαίνει αυτό και για να το διορθώσω μπαίνω στο router (Jetspeed 520) και κάνω ένα reboot για να έρθει στα ίσια του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savnik20 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Και εμένα μου συμβαίνει αυτό και για να το διορθώσω μπαίνω στο router (Jetspeed 520) και κάνω ένα reboot για να έρθει στα ίσια του... kai me to reboot diorthonetai (to Jetspeed 520 exo kai ego) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Mipws ftiane kai ta MTU. Poso MTU prepei an exei enas xristis vivodi me adsl 384/128 ? 1500 einai to maximun gia ethernet frames all einai poly. Dokimasa 1430 kai 1400 episis alla re gmt otan katevaze eidika torrent i syndesii kollaei meta apo 15 mins or so kaid en xerw giati. Meto Emule pantws kai to LimeWire paizei kala. Mporei na to exigisei kaneis ti ftaiei kathos kai pws mporei na diorthothei? E den elei kathw 15 lrepta na kane dexi clcik apenergopoiisi kai meta pali energopoiisi sto net. einai exantlitiko. Kai eidika o vradi pou tha koimami adynato! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Mia lisi einai na pareis sto 121 k na dilwseis vlabi tis ADSL sou k apo ekei k pera apla periemeneis ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Αν φοράτε jetspeed πάντως το πρόβλημα είναι το ίδιο το jetspeed στα πολλά connections. Ή θα πρέπει να είσαστε σε συνεχόμενα reboots ή με αλλαγή του router διορθώνονται τα όποια προβλήματα σας παρουσιάζει. Mtu κ τα συναφή καλύτερα μην πειράζετε αν δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε, μπορούν να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα από αυτά στη σύνδεση σας. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savnik20 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Αν φοράτε jetspeed πάντως το πρόβλημα είναι το ίδιο το jetspeed στα πολλά connections. Ή θα πρέπει να είσαστε σε συνεχόμενα reboots ή με αλλαγή του router διορθώνονται τα όποια προβλήματα σας παρουσιάζει. Mtu κ τα συναφή καλύτερα μην πειράζετε αν δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε' date=' μπορούν να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα από αυτά στη σύνδεση σας. /sc[/quote'] 6 mines den eixa provlima pote , tora teleftea paroysiastike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_psiloulis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Ego exo Jetspeed 520i (ma....kia)....Lipon to provlima pou eixa itan oti ekei pou epsaxna sto net ksafnika den anige selides kolage kai eprepe na kano reset to modem...afto milame ginotan 2-5 fores ti mera.Re ti na ftei elega epsaxna epsaxna epsaxna kai telika ti itan..Alazo tin sindesi tou modem apo ethernet se usb kai trelathika edo kai 20 meres den exo kanena provlima.....anarotieme afto itan kai to ksanaalazo se ethernet meta apo 6 ores pali ta idia opote osi exete jetspeed 520i kai exete afto to provlima sindesteto me USB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrTryANalyzer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Ego exo ena Speedtouch 510i kai tis teleutaies bdomades to router kanei sinexeia restart (ga*o tin panakola tou!!).. Otan leme restart enooume an 3 lepto kai restart! Sto tsak iemoun ex8es na to spaso me ena piriniko mpounidi .. alla to katalave kai eftiaxe (meta apo mia peripeteia me ta kalodia piso apo to pc mou!)! Edo kai dio meres den exei kanei restart (mi to gkantemiaso kiolas..ftou).. Ti problem lete na iparxei .. ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.