4saken Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 και εστειλα την αιτηση χθες...ελπιζω να μην παρει 12 μερες η ενεργοποιηση.... Το μοντεμ αν και ειχα ακουσει οτι ειναι μουφα και ημουν πρεοετοιμασμενος,δεν το περιμενα τοσο μπρικι...πολυ μικρο,ελαφρυ και δεν μου γεμιζει το ματι...ελπιζο να κανει την δουλεια του...2-3 ερωτησουλες για splitter,φιλτρα και μοντεμ: 1.αν στο δωματιο μου δεν εχω σταθερο τηλεφωνο χρειαζομαι splitter? 2.μου δωσαν ενα φιλτρο...αν εχω 2 τηλεφωνα στα αλλα δωματια θα χρειαστω και αλλο φιλτρο?ακομα και σε φορητη συσκευη? 3.νεωτερους drivers για το modem απο αυτους στο cd που μπορω να βρω? Ευχαριστω...αντε οι μερες των 3κ/s περασαν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 To κουτί δεν έχει βιβλιαράκι οδηγιών; Εγώ όταν πήρα το μόντεμ απ'τον ΟΤΕ μέσα είχε βιβλιαράκι που βήμα-βήμα μου εξηγούσε τι να κάνω και τι να συνδέσω τι, που και πως! Για ρίξε μια ματιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrip Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 αν δεν έχεις τηλέφωνο στο δωμάτιο όχι δε χρειάζεσαι σπλιτερ αν έχεις πάνω απο 2 τηλέφωνα στο σπίτι ναι χρειάζεσαι κι αλλα φιλτρα. Το οτι δε σου γεμιζει το ματι το μοντεμ δε σημαίνει οτι είναι μάπα. Εγω έχω κάνει 2 συνδέσεις in a box χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μου πήραν 4 και 6 μέρες για τις ενεργοποιήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 τα φίλτρα μπορείς να τα αγοράσεις απο Oteshop, Πλαίσιο, συνήθως το Oteshop έχει πάντα απόθεμα πρίν απο κάθε γραμμή τηλεφώνου θα βάλεις ένα φίλτρο για τα λεφτά του το modem μια χαρά δουλεύει! υπάρχουν νέοι drivers, που σε κάποιους παρουσιάζον προβλήματα, σε άλλους όχι(μπορείς να τους βρείς στο http://www.adslgr.com) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winarg Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Oι drivers που έχει στο πακέτο έιναι οι τελευταίοι. Στο site έχει πιο παλιούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sam235 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Το φίλτρο είναι για γραμμή PSTN και το splitter για γραμμή ISDN. Τι γραμμή έχεις? Αν έχεις ISDN δεν χρειάζεσαι άλλο splitter. Αν έχεις PSTN, τότε πρέπει να βάλεις από ένα φίλτρο σε κάθε συσκευή τηλεφώνου που έχεις στο σπίτι. Sam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sam235 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Ξέχασα να σου πω για τους drivers. Υπάρχουν νεώτεροι drivers (θα τους βρείς με ένα search στο insomnia) αλλά σε εμένα δεν δούλεψαν σωστά και γύρισα πίσω στους drivers που είχε στο CD. Sam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piroedros Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 και εστειλα την αιτηση χθες...ελπιζω να μην παρει 12 μερες η ενεργοποιηση....Το μοντεμ αν και ειχα ακουσει οτι ειναι μουφα και ημουν πρεοετοιμασμενος,δεν το περιμενα τοσο μπρικι...πολυ μικρο,ελαφρυ και δεν μου γεμιζει το ματι...ελπιζο να κανει την δουλεια του...2-3 ερωτησουλες για splitter,φιλτρα και μοντεμ: Καλησπέρα φίλε χρήστη. 'Εχω πάρει ήδη το ADSL in a Box Plus, έκανα την αίτηση on-line στη Forthent ,και σε 6 εργάσιμες ήταν ενεργοποιημένο. Πιστεύω να μην έχεις κανένα πρόβλημα. Η σύνδεση έγινε στη Ρόδο. Φιλικά, Piroedros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Eυχαριστω παιδια για της απαντησεις σας.... Ελπιζω ολα να δουλεψουν καλα και να μην προκυψουν προβληματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Εγω πηρα το dsl in a box την προηγουμενη πεμπτη και χθες πηρα sms με password και username... 5 εργασιμες μερες δηλαδη... Το θεμα ειναι οτι θα επιστρεψω αθηνα την τριτη και θα χασω 4 μερες.... Υπαρχει δυνατοτητα να τις κερδισω καπως?Αν τους παρω δευτερα βραδυ και τους πω οτι δεν εχω λαβει ακομα sms λετε να γινει τιποτα?Λογικα θα μπορουν να δουν αν εχω ενεργοποιησει την συνδεση ΥΓ:χθες εβλεπα στον υπνο μου οτι κατεβαζα αβερτα με 40αρια και ειχα φαει κολλημα γιατι δεν μπορουσα να βρω πως κανω update το avg...ελεος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.