Προς το περιεχόμενο

Άνοιξε για το κοινό το Gmail

Highlander

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
teleytaia fora pou koitaxa to yahoo oute forwarding den eixe

enas apo tous simantikoterous logous pou efyga apo ekei kai phga sto gmail

exwi forwarding

tora gia to policy pou anaferthike' date=' to dexomai san parapono

alla sas diavevaiose pote kaneis oti oi alles etairies den koitane ta mail sas? :D[/quote']

akrivws. to eimail isoutai me gramma dixws fakelo. mporei o geitonas na min mporei na to diavasei, alla oloi oi servers pou pernaei mporoun na to diavasoun. giafto prepei na xrisimopoioume kriptografisi. dioti exoume polla na kripsoume: tin idiwtiki mas zwi. kai i erotisi "ti exete na kripsetai" iponoei "ti paranomo exete na kripsete". alla, tha afinate kapoion na kanei erevna sto spiti sas dixws na sas deiksei entalma erevnas? ;)

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
kanei fail giati apla den to ipostirizei to gmail aplos kapoios eftiakse ena programmataki

Αυτο λέγεται Gmail Drive και το προγραμματακι προφανώς και το έφτιαξε κάποιος, αλλά απτη στιγμη που στο δινει απτο site του Gmail οφείλουν να το υποστηρίζουν σωστά *αν θέλουν να το πάρουμε στα σοβαρά*. Το βάζω σε αστεράκια αυτό, για να μην γυρίσει και μου πει κανείς "ρε φιλέ δωρεάν είναι.."

Aλλα το θέμα ειναι οτι δεν μπορείς να ανεβάσεις ευκολα αρχειο γιατι κανει συνεχεια fail.

Ναι ειναι δωρεάν,αλλα ειναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. Προτημάω να στείλω ενα εμαιλ με το Outlook express απο HOTMAIL που πλεον εχει και αυτό 10mb ανα email limit και παει ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ, παρά να περιμένω να στείλει το εμαιλ το gmail και μετά απο λίγο να μου πει "ξέρεις κάτι, τελικά δεν πέρασε το email σου.."

Δημοσ.

Οσο για το θέμα με τους φακέλους, απορώ πόσο δύσκολο ήταν πια το να στους έχει ΚΑΙ σαν επιλογή (αν σονει και καλα θελουν να προοθήσουν αυτον τον εναλακτικό τρόπο του ΧΥΜΑ μες κύμα).

Εγω θέλω το inbox μου να ειναι ΑΔΕΙΟ. Διαβάζω τα email και τα βάζω στους φακέλους του, στο inbox κρατάω μόνο αυτά που δεν εχω κάν διαβάσει. Και αυτό το πράγμα δεν βολέυει καθόλου αλλά εντάξει, το καλό ειναι οτι έχουμε άλλη μια διευθυνση, και μάλιστα με ΡΟΡ3 (και στο hotmail έχω ΡΟΡ3 αλλά μέχρι πότε?)

Δημοσ.
Αυτο λέγεται Gmail Drive και το προγραμματακι προφανώς και το έφτιαξε κάποιος, αλλά απτη στιγμη που στο δινει απτο site του Gmail οφείλουν να το υποστηρίζουν σωστά *αν θέλουν να το πάρουμε στα σοβαρά*. Το βάζω σε αστεράκια αυτό, για να μην γυρίσει και μου πει κανείς "ρε φιλέ δωρεάν είναι.."

Το Gmail Drive το έφτιαξε ένας τύπος μόνος του εκμεταλευόμενος κάποια features του πρωτόκολλου επικοινωνίας του Gmail. ΔΕΝ φτιάχτηκε από το Google, ΔΕΝ το παρέχει το Google σε κάποιο site του για κατέβασμα, ΔΕΝ αποτελεί υπηρεσία που παρέχει το Google (δωρεάν ή όχι) και ΔΕΝ υποστηρίζεται από αυτούς με κανένα τρόπο.

Δημοσ.
Αυτο λέγεται Gmail Drive και το προγραμματακι προφανώς και το έφτιαξε κάποιος, αλλά απτη στιγμη που στο δινει απτο site του Gmail[/b'] οφείλουν να το υποστηρίζουν σωστά *αν θέλουν να το πάρουμε στα σοβαρά*.

έλα αλέκο....που το δίνουν το gmail drive;;;;;

μάλλον εσένα δεν θα πάρουμε στα σοβαρά.

Δημοσ.
Εγω θέλω το inbox μου να ειναι ΑΔΕΙΟ. Διαβάζω τα email και τα βάζω στους φακέλους του, στο inbox κρατάω μόνο αυτά που δεν εχω κάν διαβάσει.

είσαι τόσο επιπόλαιος? Το κουμπί archieve δεν το έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...