tsotrilos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Καλη σας μερα, εδω και 2-3 μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα...: εχω εναν P4 στα 2.6 @ 3ghz που εδω και 2 μερες καθε φορα που ανοιγω το pc ο επεξεργαστης ειναι στα 2.6 χωρις να του αλλαξω καμια ρυθμιση...! "Ξεχναει" το overclock και γυρναει στη stock ταχυτητα του...Πως γινεται αυτο;;; Και ιδιαιτερα σημερα με καραφλιασε εντελως βλεποντας την ταχυτητα του επεξεργαστη στα 2.59ghz!!!!!!!! μικρη η διαφορα δεν λεω αλλα δεν στεκει πουθενα! Καμια ιδεα για το τι παιζει;;;;
thanjohn Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 me ALBATRON mobo ola kaneis mporei na ta perimenei ))))))))))))
tsotrilos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 ναι οντως λογο βιασυνης το εκτελεσα λιγακι....3Ghz ηθελα να πω.... λοιπον καμια ιδεα;;;
stefan123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 mipos einai i mpataria tou mobo pou exei teleiosei kai thelei allagi ne apotelesma kathe fora pou mpaineis na to girizei stis default rithmiseis?
phovos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 check μπαταρια...Ισως κανει Clear CMOS μονο του. Ηταν rock stable στα 3Ghz?
tech25 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 an kanei clear to bios, tha xanetai kai i imerominia...
tsotrilos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 μου περασε απο το μυαλο μου για την μπαταρια αλλα σκεφτηκα πως εκτως απο τον πολλαπλασιαστη θα μηδενιζονταν και τα επιπλεον volts απο μνημη και cpu συν του οτι θα γινοταν αυτο που λεει ο tech25.... an kanei clear to bios, tha xanetai kai i imerominia... αλλα και ετσι να ηταν (αν εκανε clear bios) θα μου ζητουσε να βαλω η default η δικες μου ρυθμισεις καθε φορα που ανοιγα το pc... σημερα ανοιξε στα 2.602...δεν ξερει τι κανει! τοοοοοσο καιρο δουλευε ρολοι ειχα να λεω για το overclock του P4 μου.....
gdevil Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί από τα 3GHz κατέβηκε στα 2,6GHz, αλλά οι άλλες μικροδιαφορές που αναφέρεις είναι απολύτως φυσιολογικές. Το 2,59 δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά από το 2,6 και το ίδιο ισχύει για το 2,602. Όλες οι CPU μου σε όλα τα pc που είχα, αλλά και στο laptop μου, παρουσίαζαν τέτοιες διακυμανσεις.
Semtex Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Ta ALBATRON exoun dimiourgoun anexigita provlimata merikes fores.Prospathises na to kanis update?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.