Προς το περιεχόμενο

Μα καλα βαρεθηκε τα 3 gb;;;;;;;

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη σας μερα,

εδω και 2-3 μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα...:

εχω εναν P4 στα 2.6 @ 3ghz που εδω και 2 μερες καθε φορα που ανοιγω το pc ο επεξεργαστης ειναι στα 2.6 χωρις να του αλλαξω καμια ρυθμιση...! "Ξεχναει" το overclock και γυρναει στη stock ταχυτητα του...Πως γινεται αυτο;;; Και ιδιαιτερα σημερα με καραφλιασε εντελως βλεποντας την ταχυτητα του επεξεργαστη στα 2.59ghz!!!!!!!! μικρη η διαφορα δεν λεω αλλα δεν στεκει πουθενα! Καμια ιδεα για το τι παιζει;;;;

Δημοσ.

μου περασε απο το μυαλο μου για την μπαταρια αλλα σκεφτηκα πως εκτως απο τον πολλαπλασιαστη θα μηδενιζονταν και τα επιπλεον volts απο μνημη και cpu συν του οτι θα γινοταν αυτο που λεει ο tech25....

an kanei clear to bios, tha xanetai kai i imerominia...

αλλα και ετσι να ηταν (αν εκανε clear bios) θα μου ζητουσε να βαλω η default η δικες μου ρυθμισεις καθε φορα που ανοιγα το pc...

σημερα ανοιξε στα 2.602...δεν ξερει τι κανει!

τοοοοοσο καιρο δουλευε ρολοι ειχα να λεω για το overclock του P4 μου.....

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί από τα 3GHz κατέβηκε στα 2,6GHz, αλλά οι άλλες μικροδιαφορές που αναφέρεις είναι απολύτως φυσιολογικές. Το 2,59 δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά από το 2,6 και το ίδιο ισχύει για το 2,602. Όλες οι CPU μου σε όλα τα pc που είχα, αλλά και στο laptop μου, παρουσίαζαν τέτοιες διακυμανσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...