Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για εγγυηση τροφοδοτικου

hyperionsky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο μου, ενα Antec SL450P (450W), τα τιναξε πριν λιγο καιρο στα καλα καθουμενα και αναγκαστικα να το αλλαξω με το enermax 495.Το καμμενο τροφοδοτικο το ειχα 1-2 χρονια και τωρα δεν μπορω να βρω την αποδειξη αγορας. Υπαρχει καποιος τροπος να μαθω αν εχει ακομα εγγυηση (π.χ. οπως με τους σκληρους με τον S/N); Η σελιδα της ANTEC δεν με βοηθησε, αν και λεω να τους στειλω ενα mail.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου (SL450PEC)εχει 3 χρονια εγγυηση οποτε εισαι μέσα.

Αν εχεις χάσει την αποδειξη αγοράς ειναι λίγο μανίκι να στο αλλάξουν...Στειλε ενα mail στην antec μηπως και μπορουν να σε βοηθήσουν!

Δημοσ.

Ρε παιδια ισχυει αυτο που μου ειπανε σε καπιο ηλ.καταστημα?? Οτι η εγγυηση στο τροφοδοτικο δεν σε καλυπτει σε περιπτωση που αυτο καει??

Δημοσ.
Ρε παιδια ισχυει αυτο που μου ειπανε σε καπιο ηλ.καταστημα?? Οτι η εγγυηση στο τροφοδοτικο δεν σε καλυπτει σε περιπτωση που αυτο καει??

Κουφό μου φαίνεται. Τι άλλο μπορεί να πάθει το τροφοδοτικό εκτός από το να καεί δηλαδή; Τι λένε αυτοί ότι καλύπτει η εγγύηση;

Δημοσ.

Xαρακτηριστικα μου ειπε οτι η εγγυηση στα τροφοδοτικα ειναι κατι εντελως σχετικο... παρτο αυγο κ κουρευτο

Δημοσ.

Σήμερα ζήτησα επανεκτύπωση της απόδειξης αγοράς γιατί στην ιστοσελίδα της Antec αναφέρεται ρητά η ανάγκη να υπάρχει απόδειξη για να γίνει RMA. Ελπίζω να πάνε όλα ΟΚ με την Antec γιατί την αντιπροσωπία στην Ελλάδα την έχει ο Πουλιάδης και μου είπαν να μην μπλέξω...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...