hyperionsky Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Το τροφοδοτικο μου, ενα Antec SL450P (450W), τα τιναξε πριν λιγο καιρο στα καλα καθουμενα και αναγκαστικα να το αλλαξω με το enermax 495.Το καμμενο τροφοδοτικο το ειχα 1-2 χρονια και τωρα δεν μπορω να βρω την αποδειξη αγορας. Υπαρχει καποιος τροπος να μαθω αν εχει ακομα εγγυηση (π.χ. οπως με τους σκληρους με τον S/N); Η σελιδα της ANTEC δεν με βοηθησε, αν και λεω να τους στειλω ενα mail.
phovos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Το τροφοδοτικό σου (SL450PEC)εχει 3 χρονια εγγυηση οποτε εισαι μέσα. Αν εχεις χάσει την αποδειξη αγοράς ειναι λίγο μανίκι να στο αλλάξουν...Στειλε ενα mail στην antec μηπως και μπορουν να σε βοηθήσουν!
sa1901 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Ή ζήτα από το μαγαζί που το αγόρασες ένα αντίγραφο της απόδειξης αγοράς.
vazelo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Ρε παιδια ισχυει αυτο που μου ειπανε σε καπιο ηλ.καταστημα?? Οτι η εγγυηση στο τροφοδοτικο δεν σε καλυπτει σε περιπτωση που αυτο καει??
sa1901 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Ρε παιδια ισχυει αυτο που μου ειπανε σε καπιο ηλ.καταστημα?? Οτι η εγγυηση στο τροφοδοτικο δεν σε καλυπτει σε περιπτωση που αυτο καει?? Κουφό μου φαίνεται. Τι άλλο μπορεί να πάθει το τροφοδοτικό εκτός από το να καεί δηλαδή; Τι λένε αυτοί ότι καλύπτει η εγγύηση;
vazelo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Xαρακτηριστικα μου ειπε οτι η εγγυηση στα τροφοδοτικα ειναι κατι εντελως σχετικο... παρτο αυγο κ κουρευτο
billpeppas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Mail Antec, και πες ότι ξαφνικά μια μέρα πάτησες να ανάψει το pc και ότι δεν άναβε. It will work out
hyperionsky Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Σήμερα ζήτησα επανεκτύπωση της απόδειξης αγοράς γιατί στην ιστοσελίδα της Antec αναφέρεται ρητά η ανάγκη να υπάρχει απόδειξη για να γίνει RMA. Ελπίζω να πάνε όλα ΟΚ με την Antec γιατί την αντιπροσωπία στην Ελλάδα την έχει ο Πουλιάδης και μου είπαν να μην μπλέξω...!
wizzy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 poli kala sou eipane..... ;-) RMA kateutheian stis etaireies kataskeuis, i pio endedeigmeni lisi....!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.