geo9419 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Βάζω τον αριθμο τηλεφωνου μου στο σχετικο πλαισιο και μοθ βγαζει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα ADSL στην περιοχή μου. Αυτην την στιγμή ειμαι στο εξωτερικό και δεν ξερω τι γινεται στην ΕΛΛΑΔΑ. Μενω σε μια περιοχη διπλα στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ που ειναι full απο φοιτητες, ειναι δυνατο να μην υπαρχει διαθεσιμοτητα ? Πως θα δωσουν φτηνό DSL στους φοιτητες εαν στις περιοχες που μενουν δεν υπαρχει διαθεσιμότητα. Εκτός εαν υπαρχει τρομερη ζήτηση και γι αυτο δεν υπαρχει διαθεσιμότητα. Εαν μπορειτε να με βοηθησετε γα το τι μπορει να συμβαινει γιατι σε ενα μηνα γυρναω Ελλαδα και πρεπει να βαλω DSL γιατι εχω συνηθίσει το γρηγορο ιντερνετ και οι αλλες συνδεσεις μου φαινονται ανεκδοτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα τότε μάλλον ατύχησες... Εκτός αν υπάρχει διαθεσιμότητα και κρατάνε πόρτες για τους φοιτητές... Καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο για να σιγουρευτείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiKL Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 file geo9419, kapou to diavasa kai ego oti konta sto aristoteleio den iparxei diathesimotita! Nomizo to anefere ena paidi sto adslgr.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Τηλεφώνησε στο 1242 (είναι για τις adsl γραμμές) για να μάθεις περισσότερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Με το καλώ να ρθείς, αλλά εδώ είναι άλλος κόσμος. Ξέχνα την ταχτύτητα της Αγγλίας και λοιπών χωρών... Στην Γλασκόβη είχα σύνδεση σε 2 με 3 εργάσημες και στην Ελλάδα μετά τον πρώτο μήνα. Στην Γλασκόβη δεν μου είπαν μια φορά δεν έχουμε πόρτες κτλ αλλά πότε θα είμαι σπίτι για έρθει ο τεχνικός να κάνει την σύνδεση (περίπτωση NTL - Cable) και την επόμενη μέρα τον φάκελο με το συμβόλαιο στην πόρτα μου (περίπτωση BT). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.